Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

pascusi

Members
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pascusi

  1. Am inteles din context ca domnia voastra, cel ce ne trimite povetele si ne sugereaza cum sa ne rugam, sunteti preot, intrebarea mea este: sunteti preot ortodox sau de alta confesiune? Va multumesc si sa-mi fie cu iertare aceasta indrazneata intrebare.
  2. Din ciclul "rade ciob de oala sparta" tu, paulurs, cel ce corectezi, ar trebui sa folosesti un ton mai bland ca degeaba te iei de nustiu cine ca vorbeste cum vorbeste daca si tu esti la fel de artagos . Sustin cele spuse de tine in ceea ce priveste scrisul cu virgule, punte punce si altele semne de punctuatie; poate nu e vb de enervat cat e vb de citit greu, lucru care deranjeaza si de care trebuie sa tinem cont, chiar daca suntem o comunitate virtuala asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne respectam si sa afirmam ca "scriu cum vreau eu" vizat direct fiind lkw_daniel . Va rog sa nu-mi luati comentariul ca pe un afront ci mai degraba ca pe un sfat prietenesc spre conciliere si buna intelegere.
  3. Sunt unul din cei fara cinestie ce experienta pe TIR, posibil ucenic, iar dupa ce am citit cele scrise mai sus, tind sa cred ca este vorba de mandrie. M-am pus pe mine-n situatia de a invata TIR si parca ma incerca mandria "cum, eu cu carnet din '99 sa ma mai consider ucenic...", ei bine toti cei ce vor sa urce tre' sa invete sa plece capu in anumite cazuri. As vrea sa ma apuc de ucenicie pe TIR, ma numesc Sorin Pascu si sunt din Bucuresti, gandul asta ma bate de ceva vreme, pe aici nu ma mai tine mare lucru, poate doar foamea, daca este cineva dispus sa se pricopseasca cu unul ca mine ma poate contacta pe pascusi@yahoo.com.
  4. Referitor la rugaciunea soferilor, cine este cel spus-o/compus-o, ca sa zic asa? As mai vrea sa vin cu o alta rugaciune cel putin la fel de folositoare, este vorba de rugaciunea pt calatorie: Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cel ce esti calea, adevarul si viata, si ai calatorit impreuna cu sluga Ta Iosif, precum si cu cei doi ucenici care au mers la Emaus, insuti, Stapane, calatoreste si cu mine robul Tau, binecuvantandu-mi drumul. Trimite-mi si mie inger pazitor ca lui Tobie, ca sa-mi fie povatuitor si pazitor si sa ma fereasca nevatamat de toata reaua intamplare. Si, astfel, cu pace, sanatate si buna sporire sa ma intorc intru ale mele si toata viata mea sa proslavesc preacinstitul si de mare cuviinta numele Tau, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. Aceasta se gaseste in cartile de rugaciune Ortodoxa. Doamne ajuta.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.