Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ionutoprea

Members
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionutoprea

  • Dată Naștere 11/12/1961

ionutoprea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut colegi,am un daf euro 3 si caut un contract de tractionist,ceva sugestii?
  2. colegii am facut decontul,cand am venit in tara dupa 2 luni aveam 1500 euro pe card+salariul pe o luna pe tara 777lei,dupa o sapt mi s-au mai bagat 700 euro + salariul pe a 2 luna(inca 777lei), cred ca sunt un caz fericit,nu stiu ce sa va zic mai multe...nici eu nu ma asteptam sa fie asa corecti.
  3. Colegii...EVITATI VLASE INTERNATIONAL!!!!!! am lucrat si eu la ei si tot ce se spune despre imputatul motorinei este adevarat,Mirel Coman taie si spanzura dupa cum are chef....dau recomandari proaste firmelor care cer recomandari despre tine dupa ce pleci chiar daca nu le-ai creat probleme...au o mentalitate invechita,va spun din propie experienta si sunt sigur ca o sa mai apara colegi care s-au confruntat cu aceiasi problema ca si mine. deci....nu va mai pierdeti vremea si banii muncind la firma asta!
  4. colegii lucrez la ei de 8 saptamani,cand am aj in Olanda m-i s-a dat 250e avans pt care mi-a mentionat ca sunt bani pt cursa(parcare,pod,tunel etc..)sa nu-i trimitem acasa,apoi la fiecare 2 saptamani alimenteaza cardurile in euro cu cate 250 euro iar pe data de 15 salariul pe tara care este de 777lei,parcarea din Olanda este dotata cu toaleta,dus,internet,masina de spalat,cursele depinde unde te da,fie franta fie anglia si mai scapa printr-e ele si cate o spania,italia...incarcarile in medie cate 2/3 incarcari-2/3 descarcari,mentionez ca am avut maxim 5 descarcari dar au fost si curse cu 1inc/desc,in rest depinde ce dispecer prinzi,ca sunt cate unii care habar nu au cum sa lucreze cu soferii si astepti cate 2/3 ore dupa ce desc sa iti dea inc(vb din auzite),eu lucrez cu bianca si e totul ok! cu banii sunt punctuali,ramane de vazut cand fac decontul ce iese,va tin la curent! drumuri bune!
  5. colegi stati in banca voastra daca nu vreti sa platiti motorina sau mai stiu eu ce....am lucrat la ei 2 ani si exact cum spunea si colegul cu ordinele de deplasare,cauta sa-ti opreasca bani din orice nimicuri....patronul este un om deosebit dar are k orice padure (uscaturile ei) din cauza carora pierd soferi buni!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.