Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

bmw

Members
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de bmw

  1. Sofer profesionist experienta 9 ani trasport marfa comunitate prelata frig caut de munca numai pe frig telefon 0748917585.
  2. Colegi nu exista nici o firma Gartner in Timisoara decat frma Hp Trasport Overlan care sunt in colaborare cu Gartner kg Austria lucreaza in echipaj cam 1400 de euro pe luna .
  3. Scania r500 8v sau Volvo 460 EEV consum foarte bun .
  4. Am fost si eu la interviu cine stie daca il cheama Ionut si tot acolo lucreaza la torelo intri numai daca ai pe cineva din firma depinde de noroc daca au nevoie urgent te angajeaza sunt soferi la torello ce stau mai mult de 3 luni dar e sansa de sarbatori multi pleaca in concediu te mai amana la telefon asta e .
  5. Tiraso trasporti carduri motorina faci Anglia Franta iti dau un nr de telefon il cheama Marius e dispecer are si el cateva camioane nr telefon 003934716344234 mult suces .Firma e la Sondrio italia adresa Tiraso Via palazetta2 Bianzone sun case de expediti si multi care au un camion lucreza cu aceasta firma .
  6. Salut colegi ceva informati despre firma Barotrans cei care au lucrat pentru aceasta firma multumesc.
  7. Salut colegii stie cineva unde au sediu la pitesti? multumesc.
  8. Da am lucrat pentru Gartner cu o firma din timisoara ce aveau contracte cu Gartner dar nu sunt incantat deloc vrei sati spun firma Hp trasport overland cu sediu la timisoara orcum stiu mai multe ca tine cum stau lucrurile pe la Gartner .Gartner cei din austria nu angajeaza soferi romani ce bine era sa lucrezi pentru Gartner Austria .
  9. Conditile de salalarijare Gartner cine angazeaja soferi romani .
  10. Salut colegi din pacate am lucrat si eu la Hartl in 2008 erau alte vremuri adevaru ca Bernad tot asa a ramas totusi dintre cei vechi a ramas numai Desi poate isi aduce aminte un coleg ce a lucrat la Hartl Silvana nu era asa inainte omu se mai schimba eu nu pot zice nimic rau despre o firma care am invatat .
  11. Am uitat colegule Virgil un mic detaliu soferi Austrieci iau 2000 de euro nu stiu ca nu iam intrebat sun multi unguri la Gartner ca au deschis sediul in Hungaria si patronu Austriac nici nu angajeaza soferi romani si doar cei din Hungaria si nu ofera mai mult de 1300 de euro si nici soferu ungur nu ia mai mult e o firma mare si cam la toate firmele mari nu platesc nu vorbi tu ce nu sti colegu virgil intereseajate inainte de a vorbi scuze daca team jicnit drumuri bun sa ai.
  12. Colegule nu vorbesc prosti eu nu am lucrat pentru Gartner doar firma la care lucrez sunt in colaborare cu Gartner ce au garaju la Lambach cei din Hungaria angajeaza soferi Romani si nu e nu stiu colegule Virgil .
  13. Au sediu la Lambach Austria sunt in colaborare cu o firma din Timisoara trasporta de toate au cisterne containere friguri prelati dar nu platesc mai mult 1300 de euro au sediu si in Hungaria angajeaza soferi Romani .
  14. Salut colegi mare atentie cu firma Hp Trasport Overland cu sediu la TIMISOARA trag remorci de Gartner KG e vorba de fosta firma Suceava Logistic bani se dau 14 la km si salarul in tara se platesc stationarile in rest maimuta can se cere te pun sa scoti siguranta de la tahograf mare atentie.
  15. Pana la urma sunt povesti de parcare si ma bucur ca nu au scazut diurna bani stiu ca se dau la timp poate colegule Stres orcum intri greu la torrelo .
  16. Ceva informati despre fartud m-am angajat de ceva timp la iei prima data ca face comunitate dupa ce am semnat contractu intern extern un coleg care a lucrat poate sami de niste informati daca se poate multumesc .
  17. Salut nu am lucrat la fasulo dar stiu ca se plateste 9 centi la km salariu ,in tara nu se respecta programul, au friguri si cisterne, are sediu la timisoara vizavi de tir expres.
  18. Cu experienta pe comunitate.dar daca ai experienta pe intern incerca sai suni.
  19. Bravo marius daca toti ar fi ca tine ar fi bine dar se gasesc sa mearga si la 40 de euro si asa sa dus si firma torello de la 60 de euro la zi la 40 de euro .
  20. Esti de la sandra e sunt de la Biled au nevoie si mi se par seriosi eu am aceptat sa le cunosc trasele ca eu nu am lucrat numai pe comunitate nu am facut curse intern extern .
  21. Angajeaza cu experieta pe comunitate in echipaj 8 centi la titular si 6 la al doilea .asta e la inceput depinde cum iti spui puctul de vedere si salarul in tara km ti le plateste la fiecare cursa .Camioane man euro5 remorci noi asta colegule la inceput o saptmana pana le cunosti trasele sistmu lor de lucru si sunt seriosi fata de multe firme din timisoara
  22. Se sie doar Rodica a fost plecata si in 2011 de sarbatori si sa reintors in 2012 in martie treburile cu salarile erau demult erau colegi care dupa 3 luni ajungeau la garaj si faceau decontu card shell erai limitate la 500 de euro si cu magnetu colegule tot soferi l-au invatat pe Marco.care din pacate majoritatea au plecat .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.