Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

maryan25

Members
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maryan25

  1. eu ti,as recomanda un scania V8 cel mai economic si puternic,,e putin mai scump dar si calitativ,iti spun ca la firma unde lucrez avem si volvo iveco scania,in acelasi motor cu volvo scania are un consum de 2 litri in minus fata de volvo.
  2. pe 2 martie am dat examenu eream in vacanta in romania atunci.
  3. am primit si eu in rm valcea cardul adr si deja mii l,a trimis persoana care la ridicat cu procura in spania..sper sa ajunga la toata lumea ..
  4. Multumim pentru poza marse!!
  5. dar sterge si tu nume si poza (date personale) decat sa vedem un exemplar asa cum e construit!
  6. nimeni nu ne arata si noua o poza cu noul card ADR ATAT ASTEPTATUL CARD! in rm valcea stie cineva daca au venit?,,,eu sunt in strainatate si am dat examen pentru ADR in 2 martie,si nu am primit nici un raspuns de la persoana carei i,am lasat procura.
  7. puteti sa puneti o poza cu noul atestat ADR sa vedem si noi?
  8. semnati petitia !!! http://www.petitieonline.com/vrem_sa_mu ... tatele_adr
  9. hai sa numai discutam pe tema asta ca nu o sa fim de acord niciodata, cine crede ca e pe carton sa numai raspunda aici si cine crede ca trebuia sa fie TIP CARD sa zica propia opinie sau unele noutati ce noi nu le cunoastem.
  10. Dute la m..a si la t...o si aratele semne ca aia ai învățat in cei 7 ani de acasă.
  11. Pai creca sunteți pe alta lume adica eu vin de la ARR cu problema si voi imi spuneti ca e tot pe carton.ce sa zic succes la amenzi si inainte sa arati semne obscene intereseaza,te c,a să nu zic ca ai scapat la calculator cand trebuia sa mulgi vaca.
  12. Asa stiu si eu afară nu sunt valabile
  13. ti,au dat adeverinta sau ceva la mana?
  14. asa sunt si eu in aceiasi situatie,,si pe 13 plek din tara in final adr nu il iau cu mine,,si daca mai am timp sa ma intorc vreodata sa fac cerere pentru eliberare,,,daca trec 2 ani pana imi da vacanta firma,,,sau intre timp imi trebuie si ADR trebuie sa vin si mai ramane valabilitate 3 ani,,,fix .comentariu eliminat nu se gaseste o firma mare ce lucreaza pe comunitate cu ADR sa ii dea in judecata?
  15. Salut,,am afectuat examenul petru ADR colete+cisterna pe 2 martie 2013 si la ARR imi zic ca nu se elibereaza decat niste adeverinte,,in timp de 30 de zile ,ca noile tipuri de card ADR inca nu se stie nimica,,nici nu au licitat firma care sa le produca....in fine eu trebuie sa plec din romania,,si imi trebuie cardul ADR(poate o sa imi trebuie prin spania),,,,pe comunitate deja se cere tip card am inteles,,eu sunt sofer pe marfa,,,nu prea sunt in domeniu cu ADR,,problema e stiti ceva noutati despre cine,,,cand,,sau cat -,a mai dura pana le elibereaza? Multumesc anticipat.o sa te rog sa citesti si regulamentul,vei vedea ca nu se accepta scrierea cu litere tip k,sh,tz
  16. atestatul este pentru toata europa si se numeste Certificat de Pregatire profesionala se emite sub forma de Card si il po,ti obtine in oriunde doresti ca e valabil in uniunea europeana,,,in romania si in alte tari exact la fel se procedeaza,,cardul se elibereaza neavand atestat(e ceva normal,,pt ca dc tu ai camion cu card dar nu trasportii marfa,,,ca sa te plimbi cu el gol iti trebuie card:)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.