Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

valerica sampetru

Members
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

valerica sampetru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație Comunitate

  1. salut!initiala la tara unde incepi programul,si unde sfarsesti cu inchidere program
  2. xf105, e5, am condus si eu,la aprox 700,000 km,in sarcina cu 24 T la 10.000 km aprox 10 L ulei motor,asta e boala lor,am inteles ca nu sunt reglati culbutorii cum trebuie??poate este cineva mai in masura sa-ti dea indicatii!!bafta!!
  3. salut,am inteles ca se pot face maxim 10 cabotaje in decurs de 1 luna?o fi adevarat ??
  4. neamtul nu se uita cui da amenda,daca ti-a luat si datele tale in urma unei ho tarari judecatoresti sa nu-ti vina si tie acasa nu numai firmei??
  5. am inteles ca ia si al 2 sofer la initiere,totusi incercati ca nu costa mult un telefon??
  6. salut,au si curse interne si comunitate,am auzit de la colegii care lucreaza pe danemark la tras friguri ca sunt multumiti,undeva la 1700 e,succes la interviu cu patronul catalin
  7. incepi la 08 si termini la 21, asta program 13 ore normal ,sau la ora 23 ,program de 15 ore prelungit,am inteles ca francezii au modificat legile,in fiecare zi poti merge in program de 15 ore,dupa o pauza de 45 min poti incepe un nou program de condus 4,30 minute,in cazul tau,conduci 2 ore la inceput,pauza de 3 ore,conduci iara 4,30 min,pauza 45 min si dupa mai poti conduce 2,30min,la program de 9 ore sau 3,30min in program de 10 ore,de 2 ori pe saptamana cu pauza zinica de odihna de 11 ore,eu atat am sati spun colegule,sunt alti soferi mai in masura sa te ajute,salutari si drumuri bune!!
  8. nu am lucrat la dv si nam sa lucrez,dupa afirmatiile colegului nostru bogdan,cred ca merita respect si stima pt optimismul care a dat dovada imbratisand meseria de sofer,proverbul ala vechi spune;femeie ......... si masina nezgariata nai sa gasesti niciodata,sa numi zici ca ai fost un sofer model si esti un sfant si ai ajuns patron??rufele murdare le speli acasa la tine,nu pe forumul soferilor,schimbati ideile si lasa omul in pace,sigur iti vei recupera gaura din buget pe spatele altor necajiti'
  9. eu nu cred ca sa intamplat cum povestesti stimabil patron.doar stiti si voi colegilor cum se comporta patronii nostri din ro,daca sar putea ar trebui sa mergem si numai cu o roata ati fi in stare,hai mai fa o cursa lasa ca cand te intorci reparam,si nu te mai intorci niciodata e posibil,mr tu latri la luna astai forumul soferilor nu al teparilor.va pare rau ca va dezvaluim secretele?acum urca tu in cabina si mergi pe comunitate 2 luni cu salariul la km.vezi ca d-zeu nu doarme mai trimite cateodata pe cineva sa va mai traga de urechi ,remorcatul 4500 e,unde ai auzit tu omule nici cu elicopterul nu te costa atata,ti-ai dezvaluit secretele in fata colegilor,poate isi dau si ei seama ce ai postat aici, soferul tau nu stia si ceai fi zis sal sperii putin si sal fac de ras in public,rusine tie macar sterge si taci!!
  10. costy!asta este expirata cu tovarasul neculai,personal am intalnit noi colegi angajati cat de curand.erau nedumeriti cum de contabilul firmei este tot timpul in concediu ?o fi avand grave probleme de sanatate ,dar eu stiu ca nu exista acest personaj din desenele animate de la ranik group sro.contabilul este dna catalina ,prin mana si mila dnei trec toate ofurile celor care muncesc pe plantatie,in decurs de 1 an numai 3 personaje nu sau s ch imbat,neculai .catalina si igor dispecerul restul au dat bir cu fugitii.bolnavi de accesele de furie ale bulibasei.denumirea firmei sa s ch imbat din cauza colegilor nostri care au ajutat la acest aspect luand amenzi pe dobitocia lor,volanul il tinem toti dar trebuie sa tinem cont si de natura legislatiei ,acesti indivizi au luat amenzi de 3000 -6000 euro in spania pt nerespectarea programului,12000 euro in elvetia pt accident si nerspectat legislatia tarii,si multe altele,banii acestia tot din buzunarul soferilor care au muncit cinstit si constiincios au fost retinuti,baietii veseli de unde sa plateasca,ei se gandeau cum sasi umple buzunarele cu ce furau de prin magazine din anglia,asta din cauza lui pt ca nu stia ce fel de oameni angajeaza,personal am lucrat si eu la aceasta firma,banii mi iam scos greu,dar cand sa ingrosat gluma am plecat cu lipsa celor 300 euro garantie.nu recomand firma fiindca nu sunt seriosi cu banii nu tii da la timp,decontul il faci la praha si daca ai probleme te intorci acasa cum ai plecat,camioanele sunt fara revizii,pacat de ele.eu am lucrat pe 3 dintre ele;38,87,40.ultima care am predato la colegii din caras severin iau dat telef lui neculai si ia spus ca masina scoate fum si nu trage si ca eu iam bagat ulei in rezervor,doar spunandule ca are probleme cu instalatia de ad blue,iata ce oameni angajeaza neculai,glorie lor,am vandut motorina si am cumparat ulei la bidonul de 5 l din peco.sanatate colegilor care ma recunosc si drumuri bune!!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.