Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Cui cupla semiremorcă rupt


Postări Recomandate

  • Members

Sa rupt cuiul de la cupla de remorcare dar sa rupt de jur împrejurul lui , a venit cineva si la sudat si merg cu mașina așa problema este ca imi este teama sa nu cumva sa se rupă din nou si sa am si tonaj pe bascula întrebarea este dacă știe cineva o firma specializată la noi in tara pentru a reface partea rupta cum trebuie .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

sincer inteleg ca patronul este inconstient dar tu...nu ai impresia ca este viata ta in joc..???? ce crezi tu ca se intimpla cind o ia din loc remorca si intra pe contrasens si ucide niste nevinovati???? ipotetic dar se poate intimpla...ar fi bine sa folosesti mintea...altfel e pacat ca te-ai facut sofer,schimbati cupla ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Se poate sa detaliezi despre ce cui este vorba?ca eu sincer nu cred ca este vorba despre cupla(potcoava cum ii mai spun unii) cea care cupleaza semiremorca de capul tractor..O fi avand bascula ta vreun cui pe undeva si noi cei care nu am lucrat pana acum pe asa ceva nu stim.Dar si in cazul in care este vorba de ceva cui de agatat ceva oblon iti recomand inlocuirea lui cu piesa originala ,nu sudura sau lipire artizanala..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
  • Members

Haida iuiu iuiu iuiu asta e treba cu cuiu .......sa nu zicem ca nu se poate reteza cuiul semiremorcii , dar daca asa ar fi .....in nici un caz nu l-as suda!!!

Dar cum sa se fi retezat?  Aiasta-i intrebarea

 Eu nu as ,,lega "remorca aia nici daca mi-ar da tot aurul din lume !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • 2 years later...
  • Members

Nu știu dacă sa rad sau sa plâng , am scris acest articol când avem câteva zile de când lucram pe camion (bascula) , venind din alt domeniu nu prea știam cu ce se mănâncă astfel de lucruri și am spus atunci că s-a rupt de jur împrejurul cuiului de pe semiremorca și anume pentru toți care ați scris , ba că sunt nebun , ba că patronul este nu știu cum , ba că unul donează nu știu ce cui ....Bai fraților acel cui vine prins în șasiul semiremorcii cu niste șuruburi ok ? El s-a rupt de jur împrejur-ul lor și anume partea metalica a șasiului care din fabrica tot sudata este ok ? Am întrebat atunci dacă știe cineva o firma o persoana autorizata care să facă o astfel de sudura , fiind nou in domeniul acesta , suntem o nație rea și tari in gura numai pe Facebook sau mesaje , unul nu mi-a spus la vremea respectivă că există Romtrailer , sau un alt service pentru remorci , dar totuși de curiozitate va spun că acea sudura pe șasiu a fost făcută de un profesionist iar acea remorca a ieșit în cele din urmă la pensie cu sudura și cuiul intact . Oricum mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit .

 

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu face pe victima si nu blama pe altii. Daca nu stii sa explici e si normal :) . Apropo, e ca si cum ai spune ca s-au rupt suruburile discului de frana, dar de fapt au fost prezoanele rotilor si intrebi daca mai poti merge asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Este foarte bine ca dupa 4 ani ti-ai reamintit si ai revenit la acest topic...

Eu sunt unul care ti-a dat un sfat...Il repet...Daca se rupe cuiul..[adica degetul ala] la remorca nici sa nu te gindesti vreodata sa il sudezi si sa mergi asa cu el...Ok..nu ai stiut la timpul respectiv ca de fapt nu era cuiul de vina ci placa baza din jurul lui..La fel...Acelasi sfat..Pacat ca dupa 4 ani de activitate inca nu realizezi greseala grava...Noroc ca nu s-a rupt sudura..ca altfel nu mai reveneai sa ne dai peste nas..ca remorca a iesit la pensie cu acea sudura..Sa vezi cum se schimba macazul daca Doamne fereste se rupea sudura..si remorca o lua pe unde vroia ea...daca mai omora niste oameni etc...Am spus..PACAT..ca nici in acest moment nu realizezi grava eroare comisa si crezi inca ca e bine ce ai facut..Asa si soferul care filma live pe fb..zicea ca e ok..probabil i-a mers de n..ori...pina la ceasul fatidic..si atunci a omorit din pacate 9 oameni...Daca iese bine ...pff..suntem mindri...Daca iese rau...sa vezi atunci...Ca sa termin totusi..Daca vrei sfaturi profesioniste si doresti sa le pui in aplicare te asteptam cu cea mai mare placere..Daca doar intrebi de dragul intrebarii si nu vrei sa evoluezi..pfff..lasate de soferie..La un moment dat te va trada...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.