Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Obtin despagubiri pentru victimele accidentelor rutiere


Postări Recomandate

  • Members

Reprezentant autorizat intocmesc dosare de despagubiri in cazul persoanelor care au avut accidente rutiere soldate cu vatamari corporale, decese, etc. Partea vatamata achita comisionul doar la castigarea cazului.Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la telefon 07???????? și e-mail?????

ACCIDENTE RUTIERE

Despăgubirea pasagerilor răniţi şi a şoferilor accidentelor rutiere

Fiecare pieton, biciclist, motociclist, şofer, pasager al vehiculului persoanei vătămate dar şi al vehicului vinovatului, este îndreptăţit să primească despăgubiri, atât cât acesta nu este vinovatul evenimentului. Persoanei vătămate ii este cuvenită despăgubirea chiar şi în cazul în care nu purta centura de siguranţă sau casca de protecţie. Despăgubirea este cuvenită chiar şi pasagerilor vehiculului vinovatului.

Despăgubirea pietonilor şi a bicicliştilor, participanţilor la accident

Oricărui pieton i se cuvine despagubire, chiar dacă se afla în stare de ebrietate.

Despăgubirea persoanelor vătămate în accidente cu alte circumstanţe

Despăgubirea ca urmare a decesului unui membru apropiat de familie

În acest caz, persoanele vătămate sunt persoanele apropiate decedatului, atâta timp cât acesta nu este vinovat de producerea accidentului rutier. Despagubirea este cuvenită fiecărui membru apropiat de familie, și anume soțului/soției, copiilor, nepoților, fraților/surorilor, dar și persoanelor care se aflau în relații informale cu persoana decedată. Despăgubirea este cuvenită chiar dacă persoana decedată a contribuit la provocarea accidentului.

ACCIDENTE DE PESTE HOTARE

- Despăgubirea persoanelor vătămate în urma accidentelor petrecute în afara teritoriului României

Ne ocupăm, de asemenea, de cazurile de accidente rutiere care implică societățile de asigurări străine. În majoritatea țărilor UE se poate solicita returnarea costurilor avocațiale chiar în etapa de dinaintea instanței. În astfel de situatții, onorariul societății noastre va fi acoperit în totalitate sau parțial de către societatea de asigurări. Astfel de proceduri necesită cunoașterea în aprofunzime a reglementărilor în vigoare a țării respective, dar și a sistemului de supraveghere a asigurărilor. Astfel, persoanelor vătămate în urma accidentelor rutiere din străinătate, le asigurăm atăt asistență juridică completă, cât și tratarea onestă a cazurilor sale.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca iese ceva trec dar acest anunt este pentru ajutor nu pentru castiguri financiare( vezi cazul de mai jos cu tatal ucis de un incostient pe refugiul de tramvai,unde probabil saracul om era baza financiara in casa,iar un ban in plus cred ca e necesar pentru intretinere,avocati,etc).Avem drepturi dar nu le stim.Eu personal nu ma imbogatesc si nici nu traiesc din asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Curios.Din data de 20 iunie am peste 100 vizualizari si nici macar o intrebare.Cand spuneam ca nu ne cunoastem drepturile ,stiam de ce spun asta.

Vreau sa rezolv cateva nelamuriri romanesti.Nu e vorba de nici o teapa,nu cerem banii inainte,rata de succes este de 99.99%.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Reprezentant autorizat intocmesc dosare de despagubiri in cazul persoanelor care au avut accidente rutiere soldate cu vatamari corporale, decese, etc. Partea vatamata achita comisionul doar la castigarea cazului.
Daca iese ceva trec dar acest anunt este pentru ajutor nu pentru castiguri financiare( vezi cazul de mai jos cu tatal ucis de un incostient pe refugiul de tramvai,unde probabil saracul om era baza financiara in casa,iar un ban in plus cred ca e necesar pentru intretinere,avocati,etc).Avem drepturi dar nu le stim.Eu personal nu ma imbogatesc si nici nu traiesc din asta.

Din pacate sunt foarte foarte putini romani care ajuta fara sa urmareasca ceva... nu am nimic personal cu tine si chiar e binevenita o despagubire din partea asiguratorilor dar parca prea insisti pe partea cu oferitul de "ajutor". Daca nu faci asta pentru castiguri financiare de ce te plangi ca ai 100 vizualizari si nici o intrebare... mie cel putin imi lasi impresia ca esti in disperare de cauza. Fiind un forum de soferi profesionisti consider ca noi stim sa fim mai responsabili in trafic decat ceilalti conducatori auto si sa evitam accidentele rutiere soldate cu victime, poate din cauza asta nimeni nu iti solicita ajutorul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna seara,

Nu sunt in disperare de cauza si nici nu am contestat responsabilitatea soferilor profesionisti dar circuland impreuna cu dumneavoastra pe drumurile noastre minunate este inevitabila intalnirea cu diferiti ,,zmei" care fac istorii.Eu ,personal am fost lovit de un individ pe trecerea de pietoni fiind cu fiica mea de mana(asta se intampla in septembrie 2012 cand avea 3 ani).Am citit si cazul colegului din Bucuresti caruia i-a fost ucis tatal in apropierea refugiului de tramvai.Ganditi-va ca poate acea persoana era singurul care aducea un venit in casa.Poate a ramas in urma un copil(sau mai multi) care au fost lipsiti de orice sursa financiara pentru asigurarea traiului zilnic,poate inafara de pierderea suferita,urmeaza si un dezastru financiar care inseamna spitale,spagi,medici,convalescenta,etc.

Referitor la castigurile financiare ,daca le pot numi asa,sunt derizorii(va pot da pe privat o copie la extrasul de la banca),si nu le pot numi asa datorita valorii lor. Dar pentru client ,castigul este datorita faptului ca nu cer bani in avans(ca si avocatii),iar comisionul il iau de la asigurator nu de la victima.Asta e lumea in care traim.O seara cat mai buna tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.