Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

11ani experiență extern caut loc de munca


Postări Recomandate

  • Members

Oare de ce, in momentul in care am specificat că nu se accepta plata la KM nu sa mai interesat absolut nimeni? O singura persoanaa sunat si într-adevăr se oferea sun salar fix . Pentru cei ce doresc si vor sa aibă angajat un sofer corect, muncitor, devotat meseriei si firmei angajatoare ....1850€ salar fix/luna .... si ne auzim la telefon. Mulțumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Va salut , daca doriti sa lucrati pe Irlanda ,UK si Europa , va rog sa-mi transmite-ti cv-ul pe angajarisoferianglia@yahoo.co.uk si va contactez ,cat mai curand posibil ,pentru restul detaliilor . Nu discutam de plata / km si alte povesti , cu care sau invatat cate unii .... Salariul fix si bun ,pentru cunoscatori . Va multumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am fost contactat de către foarte multe persoane și firme , toți exprimandu-si intenția de a colabora cu mine, dar credeti-ma una se promite la telefon si alta este realitate față in față la un interviu. Față de ei ai îndatoriri si obligații "valeu mama mea" dar pentru tine siguranta "ba" , cei cu care m-am întâlnit zici că sunt făcuți de aceeași "mamă", mergând toți pe aceleași principii "Noi să avem" iar "Tu sa astepti", vai de noi soferii . Am rugămintea și apelez la umanitate, decență, respect, onoare la cei ce angajează sau colaborează cu "noi" soferii..... apreciati-ne , intelegeti-ne , PLATITI-NE.... și rezultatul va fi de 100% randament! Mulțumesc pentru înțelegere și corectati-ma daca am greșit . 0725331672 este numarul meu de telefon , aștept să sunați daca aveți nevoie de un sofer experimentat pentru transport international.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am 2 cap tractor{man tga 410 xxl-2003 si daf xf 95 430-2002, ambele, euro3 ,arata si functioneaza f.bine, revizii la zi.Caut 2 soferi {"OAMENI"}cu experieta pe comunitate,lucru pe care eu nu-l am,ca inpreuna sa cistigam (eu sa reusesc sa le reinnoisc,ei un salariu decent si sigur 1500 euro/luna}.Astept sugestiile d voastra ! Tel 0749536743 . Am citeva drafturi de contract pt. comunitate. PS."Daca pina la acesta virsta nu am fost frumos si bogat deacum nici de cum nu mai cred ..."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.