Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CARBON LOGISTIC GIARMATA,TM/RO.


Postări Recomandate

  • Members

mananca bors ala care a zis ca nu se pune magnet.Este litera de lege la ei.sunt romani care merg si cu el pe strada.cunosc pe unu care a venit pana la Brennero 45 min cu magnetu.se pune magnetu la incarcare si descare tot timpul ca sa faci pauze  in acelasi timp cat descarci si incarci.eu am muncit si 19 ore.cand iei salariu te uiti ca prostu te fura.

de unde a facut 45 de minute pana la Brennero?!!!!! Asa de curiozitate!!!!!! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hai sa fim seriosi, cateodata mai lipim pentru ca ne plictisim sau ne-am saturat de stat. Oricum tot mai rare sunt firmele care iti cer sa te lipi, amenzi mari ... chiar si parnaie. Ce faci, trebuie sa faci cu cap nu cu risc major si manat de mirajul banilor. Romanii aveau un adagiu: "est modus in rebus" (este o limita la toate). As vrea sa vad o firma care ma da afara ca nu vreau sa folosesc lipitoarea sau sa merg peste program, tare as fi curios. Asta sa scrie in decizia de desfacere a contractului de munca care sa-l prezinte la ITM. Numai ca si noi, soferii ne e frica sa mai facem cate o sesizare pe la birouri, sesizare pe care sa o si inregistram cumva la firma (sa facem dovada ca a ajuns la firma) sau macar sa o trimitem recomandata si cu aviz de primire cand vedem ca sefii ne prea pun multe in cap. Stati linistiti ca ei iti fac tot felul de caracterizari pe care le tin bine si le scot din dosarul tau de personal atunci cand vor sa scape de tine. Cand le spun colegilor prin parcari de astea, imi raspund ca n-are niciun rost sau ca te pui rau cu sefii. Atunci ... politica strutului si plangeti in continuare prin parcari sau aici pe forum. Spor la munca si la bani, drumuri bune si fara controale!

P.S. Am fost jurist intr-o institutie de stat si eram consultat si in probleme de personal. Asta cu cativa ani buni in urma.

Corect. Marea majoritate a celor care se plang de anumite firme pe aici nu au lucrat niciodata la acele firme ci spun doar povesti auzite de la altii eventual cu cateva inflorituri.. Alta parte dintre ei chiar daca au lucrat  la acea firma incep sa ponegreasca firma doar pentru ca ei au avut divergente cu unii din acea firma. Daca erau oameni seriosi si isi vedeau de treaba atunci poti sa ai si divergente de opinii cu ei. Nici un patron nu este prost sa isi piarda licenta de transport sau sa ii fie confiscat camionul cu remorca si marfa pentru a castiga 45 de minute sau cateva ore rupte din pauza zilnica sau saptamanala asa cum sustin unii pe aici. Concluzia......cei care denigreaza firmele nu sunt soferi adevarati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

jupanu, pe 07 Ian 2012 - 5:01 PM, a spus:snapback.png

Angajeaza si incepatori?Cealte conditii ofera?

daca scrie ca trebuie sa ai experienta cum mai intrebi daca angajeaza incepatori?!!!!! Sincer sa fiu nu inteleg cum cititi voi anunturile. Are si numar de telefon daca vrei mai multe relatii. Crezi ca daca toto intrebi pe aici lucruri absurde iti gasesti de munca? Intreaba direct la sursa. E mai comod si mai rap..........dOMNUL nelu nu stiu ce s-a intamplat cu dumneavoastra azi dar asa ceva se intampla cam rar pai domnule la topicul cu notengher sper ca am scris bine)))),citez din spusele dumneavoastra ca trebuie sa insiste lumea daca isi doreste un loc de muna ca de dOMNII patroni nu isi fac pomana sau acte de caritate oricum sunt sigur ca nu ati avut o zi perfecta sau ati dat de wifi si ati vrut sa ne da-ti ceata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members
La 1/9/2012 la 11:52, DucuHD a spus:

Probabil ca patronul sau "angajatele de la resurse umane" cand s-au urcat prima data in vreun camion al firmei si au vazut ce "mare" e sau gandit ca un om normal sau cel putin ca ei numai dupa 5 ani experienta poate sa le conduca lor camioanele ca deh....ale lor or fi mai mari ca ale altor firme.Bafta mai "angajatorule" in conditiile in care mai nou in europa firmele mari din spania sau alte tari angajeaza incepatori pe comunitate tu ceri 5 ani experienta ....colegilor se vede lipsa clara si crasa de interes ai patronilor nostri....nici macar nu au bunul simt sa se uite la niste anunturi sa vada oare angajatorii spanioli sau belgieni sau olandezi ce cer soferilor??? NUuuuu frate las ca io sunt patron roman si mie imi trebuie cei mai tari soferi cei mai buni sa scoata consumuri de 24 % cu 35 de tone , daca se strica ceva sa stie sa o si repare ca mecanicul de la service sa moara de foame, s.a.m.d, halal tara halal (unii) oameni si e si normal...halal patroni.....

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

Buna ziua! Ma poate cineva ajuta cu informatii referitoare la firma Carbon din Timisoara? Am vazut ca sunt postari despre firma dar vad ca sunt vechi, as vrea sa stiu acuma cum sunt treburile, e o firma serioasa, plateste la timp, cum se lucreaza? Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Buna ziua! Ma poate cineva ajuta cu informatii referitoare la firma Carbon din Timisoara? Am vazut ca sunt postari despre firma dar vad ca sunt vechi, as vrea sa stiu acuma cum sunt treburile, e o firma serioasa, plateste la timp, cum se lucreaza? Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Va salut,

Când ai loc de munca,culmea găsesti o grămadă de joburi grozave!  Când cauti de lucru vezi ca nu e usor.Am telefonat la Carbon fiindcă am fost " influientat"de un prieten,dar când m-i sa spus ca "am reusit sa reducem programul la 93-95 de ore/la 2 săptamini am rămas perplex!Deci romanii nu se lasa!Mentalitatea e tot aia!Nu spun ca nu trebuie muncit,dar eu la 4 ore conduse caut parcare,la 8:15 la fel!Chiar ma duc la limita daca cunosc locurile,stiu ca este parcare sau nu am surprize cu sta uri!Respectând programul nu ai cum sa gresesti!

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.