Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CARBON LOGISTIC GIARMATA,TM/RO.


Postări Recomandate

  • Members

tel 0256206080 tm.

CANDIDATUL IDEAL:

Cautam un sofer profesionist care:

sa cunoasca foarte bine strazile din Europa

sa aiba un minim de 5 ani experienta (international ),

sa fi lucrat pe prelate transportand marfa generala

sa vorbesca engleza si/sau franceza si/sau italiana

sa fie interesat deintretinerea camionului si de activitatea pe care o desfasoara

sa aiba cunostiinte de mecanica

RESPONSABILITATI / BENEFICII:

Transport

DESCRIEREA COMPANIEI:

Carbon Logistic este o societate, nascuta in Timisoara in anul 2007, care dispune de o flota de 60 camioane. Transportam negru de fum in cisterna in toata Europa si marfa generala cu prelata.

Principalele obiective care ne caracterizeaza sunt:

-Dezvoltarea continua a personalului

-Dezvoltarea de noi tehnologii care vizeaza protectia mediului si de siguranta

-Imbunatatirea continua a flotei

-Rapoarte de transpatenta in colaborare cu furnizorii si clientii nostri.

http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/sofer-profesionist/500017/sqi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

i urasc pe astia care cer atata experienta din tot sufletu. ce inveti in 5 ani si nu inveti in 2 sau mai putin? ce o sa faca peste ani cand ies la pensie experimentatii. asta e discriminare ar trebuii o lege in acest sens. dar cine sa o dea? Cui ii pasa de oamenii de rand? va  spun eu  LA NIMENI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Probabil ca patronul sau "angajatele de la resurse umane" cand s-au urcat prima data in vreun camion al firmei si au vazut ce "mare" e sau gandit ca un om normal sau cel putin ca ei numai dupa 5 ani experienta poate sa le conduca lor camioanele ca deh....ale lor or fi mai mari ca ale altor firme.Bafta mai "angajatorule" in conditiile in care mai nou in europa firmele mari din spania sau alte tari angajeaza incepatori pe comunitate tu ceri 5 ani experienta ....colegilor se vede lipsa clara si crasa de interes ai patronilor nostri....nici macar nu au bunul simt sa se uite la niste anunturi sa vada oare angajatorii spanioli sau belgieni sau olandezi ce cer soferilor??? NUuuuu frate las ca io sunt patron roman si mie imi trebuie cei mai tari soferi cei mai buni sa scoata consumuri de 24 % cu 35 de tone , daca se strica ceva sa stie sa o si repare ca mecanicul de la service sa moara de foame, s.a.m.d, halal tara halal (unii) oameni si e si normal...halal patroni.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am vorbit cu 2 colegi care se duceau la le havre sa inc si miau spus ca este asa cu conditiile de angajare daca mergi la ei la tm si vb direct,anumtul este postat de biroul personal de o cucoana . salariu pe tara 2000 ron bani in mina si 68 euro la zi.fac cam aceleasi curse ,cara negru de fum,masinile aratau bine daf xf cu nr. tm iar remorcile nr.de italia.daca sunteti din zona mergeti la ei.BAFTA SA AVETI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare,conditiile salariale sinrt excelente,plata se face la data fixa,nu sint tepari dar la cea mai mica problema la descarcare sau daca cuiva din birou  ai cazi cu tronc,la prima abataere ai plecat acasa fara drept de apel.munca este f.jegoasa(praful fin de negru de fum intra peste tot,ai deschis portiera d 2-3 ori nu se mai cunoaste ca nu ai suflat prful vreodata),se conduce cam 9h cu 9h pauza,ar trebui sa faci 15-16000km pe luna(firma face plata la amenzi)si  nu le prea place sa nu conduci exact9h(daca s-ar putea sa te opresti in camp la fix 9h ar fi excelent pt ei),in rest e totul k.Bafta si drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare colegilor!Am o intrebare la care v-as ruga pe cei ce lucrati/ati lucrat la ei sa-mi dati un raspuns:se face rabat cumva la minimul de experienta cerut?Si daka da,in ce conditii?Precizez ca am aprox.6 luni de cand incerc sa intru la ei,dar nu am experienta ceruta,initial au cerut minim 2ani(desi am experienta si pe comunitate,si pe tarile scandinave),akum vad ca au urcat la 5ani.In plus,am auzit,din surse neverificate,ca sansele la angajare cresc daka esti recomandat de cineva ce lucreaza deja la ei,e adevarat?(skuze,dar s-au facut 2intrebari in loc de una).Va multumesc!Drumuri line!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

mananca bors ala care a zis ca nu se pune magnet.Este litera de lege la ei.sunt romani care merg si cu el pe strada.cunosc pe unu care a venit pana la Brennero 45 min cu magnetu.se pune magnetu la incarcare si descare tot timpul ca sa faci pauze  in acelasi timp cat descarci si incarci.eu am muncit si 19 ore.cand iei salariu te uiti ca prostu te fura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

Pentru ladolcevita care spune ca a lucrat la aceasta firma si stie multe am vazut la profil ca ai 17 ani.Asa ca nu te  mai  baga in seama si nu te mai da profesionist (profesionistu lu peste)din auzite sau de pe forum!respecta regulile forumului si membrii acestuia !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Se cere experienta ptr ca au de unde sa aleaga,si in plus cand au angajat fara sau cu putina experienta au fost probleme la incarcat,la descarcatsi chiar pe traseu!Salariu e de 2000 ron si diurna 55 ron pe zi,banii toti si la timp,se merge in general toata europa inclusiv Romania,amenzile se platesc de firma!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pentru godvsevil.nu am auzit dupa forum si nici din auzite.tata a lucrat la ei din aprilie anul trecut pana anul acesta in februarie.am fost cu taicamiu in vara in 2011 si stiu cum se face la astia de la carbon.pui magnetu pentru absolut orice miscare care o faci la incarcare si descarcare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

prietene mai tanar, tot te vad comentand la aproape toate anunturile de angajari. la toate ai ceva de comentat ! daca aveai de munca nu cred ca iti mai ardea de laptop . scuza-ma dar cred ca mai mult iti place sa te uiti la desene animate! parerea mea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Daca era ptr mine eu chiar nu am servici si asta i-mi caut (a-ti da cu parerea inca nu este ilegal) la desene s-a stii ca mai ma uit cateodata cu copilul meu,dar sa stii de la mine ca ,,unii mor de drumul lung si altii de grija altora "    asa nu m-am putut abtine!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.