Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 1 year later...
  • Moderators

Aceste comentarii apartin userului AUREL-PH,

masini de la EWALS,  contract cu Ewals , pe parcare se auzea ce va de  50 eur pe zi , 6 saptamini cu 2 saptamini acasa.

40-46 eur  maxim 1460  minim 900

ferestete de sef de garaj  , faceti poza la masina cind luati inprimire , interior exterior . sef garaj  LIVIU om cu doua fete .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

multumesc pentru informatie..cel pe care l-am inchis se numea Agexim Spedition...voi cerceta si daca se impune redeschid acel subiect..

 

observ ca datele firmelor sunt diferite..Agexim Motor si Agexim Spedition..una din 1997 alta din 2006..momentan ramine asa..ulterior daca apar comentarii despre ele voi face eu subiecte separate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
On 2/24/2016 at 10:15 PM, cico_3504 said:

iti ''umfli'' firma.....sunt curios daca vor fi colegi care sa confirme comentariul ''stafului''>:D

Nu "umflu" pe nimeni, doar am spus un lucru foarte adevarat.  Agexim Spedition este din 2006 si au multe masini noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

 

Buna ziua tuturor colegilor, citeva detalii de spre firma AGEXIM SPEDITION DIN PITESTI: singuru lucru bun sint banii la timp aia care ai dau pentru ca se opresc garantii bani pe telefon daca ai depasit oferta. in rest incarci descarci in fiecare zi curse scurte pe nationale D,K,L in DE SI D. IN FR. DECI NATIONALEEEEE LA GREU ,PROGRAM LA MINUT (9 ORE DE VOLAN PE MUCHIE SAU 10 ORE , PROGRAM DE 15 ORE TOTUL CONFORM 561 ,NU SE INCALCA LEGEA ) SCHIMBUL DUREAZA 3 ZILE SI TE PLIMBA PRIN EUROPA CU UN MICROBUZ PE CARE IL CONDUCI SI TU Pentru  CA SOFERUL ANGAJAT NU FACE FATA 5 ZILE LA VOLAN.,  nu esti platit decit de cind bagi cardul in aparat pina il scotii zilele petrecute in microbuz nu sint platite ,ti se opresc bani pentru orice zgarietura sau orice avarie la camion cit de mica si nu se repara nimic daca ceri servis nu te baga decit daca insisti pre mult sau tragi camionul pe dreapta .Masinile sint euro 5 si 6 dar arata jalnic pentru ca nu se intereseaza nimeni de ele ,am uitat daca ti se rup chiar si cablele abs sau electrice ti se opresc banii,,se opresc banii pentru orice chiar daca nu este vina ta , pentru bani opriti nu se spune nimic nu iti dau scris nu te anunta trebuie sa depistezi singur si ar mai fi de spus multe lucruri rele de aceea sfatul meu este : FUGITII DE FIRMA AGEXIM SPEDITION PITESTI ..

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Para81szs...[sa nu zic Bogdan..]..faptul ca faci parte, in opinia mea desigur,din staful acestei companii si ne spui ca se ''plateste bine..la timp...si ca mai ales prinzi comunitatea '' avind comentarii negative nu inseamna ca ''iti umfli'' firma.?? Ai comentariu negativ ...daca ne poti lamuri te rog  lumineazane...

1=garantii oprite pe telefon..=cred ca aici dorea sa ne spuna ca li se opresc bani daca se depaseste abonamentul avut prin faptul ca soferul vorbeste mult acasa....

2 =oprirea unor sume de bani pentru diferite avarii..[zgiriieturi,cabluri electrice sau abs ,]..oprire nejustificata ..soferii neavind dat nimic legal la mina..

3 =neplata timpului pierdut catre munca si inapoi in tara..

Masinile arata jalnic....= aici eu cred ca de vina e soferul..deoarece el sta in cabina si el face curat sau mizerie..el sio intretine...

Daca insa se refera la starea tehnica a autocamionului e o alta problema...Nu pun in discutie folosirea intensa a nationalelor..

Fii sigur de  faptul ca daca  prinzi comunitatea nu e lucru imbucurator..dupa cum crezi tu..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

 

Buna ziua tuturor colegilor, citeva detalii de spre firma AGEXIM SPEDITION DIN PITESTI: singuru lucru bun sint banii la timp aia care ai dau pentru  ca se opresc garantii ,in  fiecare luna ,bani pe telefon daca ai depasit oferta. in rest incarci descarci in fiecare zi curse scurte pe nationale D,K,L in DE SI D. IN FR. DECI NATIONALEEEEE LA GREU ,PROGRAM LA MINUT (9 ORE DE VOLAN PE MUCHIE SAU 10 ORE , PROGRAM DE 15 ORE TOTUL CONFORM 561 ,NU SE INCALCA LEGEA ) SCHIMBUL DUREAZA 3 ZILE SI TE PLIMBA PRIN EUROPA CU UN MICROBUZ PE CARE IL CONDUCI SI TU Pentru CA SOFERUL ANGAJAT NU FACE FATA 5 ZILE LA VOLAN.,  nu esti platit decit de cind bagi cardul in aparat pina il scotii zilele petrecute in microbuz nu sint platite ,ti se opresc bani pentru orice zgarietura sau orice avarie la camion cit de mica si nu se repara nimic daca ceri servis nu te baga decit daca insisti pre mult sau tragi camionul pe dreapta .Masinile sint euro 5 si 6 dar arata jalnic pentru ca nu se intereseaza nimeni de ele ,am uitat daca ti se rup chiar si cablurile  abs sau electrice ti se opresc banii,,se opresc banii pentru orice chiar daca nu este vina ta , pentru bani opriti nu se spune nimic nu iti dau scris nu te anunta trebuie sa depistezi singur si ar mai fi de spus multe lucruri rele de aceea sfatul meu este : FUGITII DE FIRMA AGEXIM SPEDITION PITESTI ..

Garantiile se opresc in general, nu pentru telefon sint alti bani, in afara de GARANTIILOR

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Cu parere de rau trebuie sa spun ca sustin si eu ceea ce spune colegul MARR , am vrut sa ma angajez si eu la ei cu mult timp in urma...nu mai spun ca-l cunosc pe patronul " Sorin Nicola " foarte bine si tot am refuzat ...

Trimis de pe al meu GT-I9060 folosind Tapatalk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members
La 23.02.2016 la 22:33, cico_3504 a spus:

Aceste comentarii apartin userului AUREL-PH,

masini de la EWALS,  contract cu Ewals , pe parcare se auzea ce va de  50 eur pe zi , 6 saptamini cu 2 saptamini acasa.

40-46 eur  maxim 1460  minim 900

ferestete de sef de garaj  , faceti poza la masina cind luati inprimire , interior exterior . sef garaj  LIVIU om cu doua fete .

AGEXIM SPEDITION

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • Members

Salut,

A mai spus cineva ca il cunoaste pe patronul Sorin Nicola si cu toate astea tot la refuzat. Vreau sa il felicit pe acest om pentru buna inspiratie de a nu alege sa lucreze pentru Agexim Spedition.

Eu nu am fost la fel de inspirat si am acceptat o oferta foarte tentanta, dar nu de sofer si vreau sa va spun ca dupa 2 saptamani de minciuni am ajuns si am intrat in "razboi total" cu toata firma.

Sorin Nicola un prefacut care stie ce se intampla in firma dar nu il intereseaza. 

Pentru el factorul uman nu exista.

Promoveaza lingaii si pe toti care ii fac jocul.

Apoi exista si un dir general in firma pe nume George o nulitate, un nimeni cu arfe de mare om ,cu valori manelistice si nu in ultimul rand o ( ELIMINAT )  

Inca un director ,ca in aceasta firma se practica titlurile, nu conteaza daca esti sau nu performant. Ideea e sa fi jigodie cu angajatii, app ei intre ei se domnesc si sunt colegi, cand aparae cate un sofer ,ala e doar sofer. In fine sa ne intoarcem la directorul incompetent de garaj pe numele sau Liviu. El e genul de om care nu tolereaza oamenii care au un cuvant de spus si tot el te trimite pe strada cu masini care nu corespund legislatiei in vigoare. Asa ca mare grija ,nu faceti niciun compromis ca riscurile sunt f mari si voi raspundeti.

DACA SE INTAMPLA CEVA , ESTI MANCAT, NU AI DREPTUL LA REPLICA SI DACA INCERCI SA LE EXPLICI CA EI AU GRESIT TE NUMESTI INSTIGATOR LA VIOLENTA. E UN FEL DE REGIM COMUNIST ACOLO.

UNA PESTE ALTA ,FIRMA E PRAF DAR TOATE FIRMELE DIN RO SUNT LA FEL SI AICI NU MA REFER DOAR LA AMARATII DE SOFERI, CI LA TOATE FIRMELE CU CAPITAL ROMANESC CONDUSE DE ROMANI.

Si aici nu e numai vina patroniLOR ci si a oamenilor care lasa capul jos si accepta orice 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • 1 year later...
  • Members

Bună ziua, la aceasta firma trebuie sa fii foarte supus, sau sa ai relații pe la birou unde absolut toți sunt rude cu toți, este o firma care se folosește la maxim de șoferii care nu au nici un cuvânt de spus, o sa îți spună ce condiții bune au șoferii ca primești masa la plecare și venirea în tara, pe urme vine partea proasta., garanția mașinii se oprește lunar care este o taxa ilegala, ca banii tai o sa ii primești la venirea în tara, cât stai acolo primești niște banii saptamanali de parca îți cerșești banii de mâncare, sa ai grija mare la predarea vs primirea mașinii unde se oprește banii pe orice, dispecerii sunt niște persoane........., și în ultimul rand ca faci 3 zile pe drum cu microbuzul, prin toată Europa unde sunt șoferii, deci dacă nu va conving aceste lucruri, găsiți firma pe toate site-urile cu anunțuri de angajare. Doresc drumuri bune la toți șoferii, și poate în viitor nu o sa mai acceptam aceste condiții mizerii și aceste firme nu vor mai exista,. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

Salut. Am vrut sa ma angajez și eu la Agexim Spedition Pitești, însă după ce am citit atâtea comentarii rele la adresa lor, ma las păgubaș. 

Mulțumesc celor care au scris aici comentariile. Astfel am evitat sa fac, o mare  greșeală

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.