Jump to content

Centura TG MURES Acatari-Ungheni


Recommended Posts

 • Administrators

Multumesc ptr informatie, pe centura asta o iau eu de obicei cand vin la Cluj de la Braila, sa ma feresc

Du-te pe centura orasului TG Mures aia care sa reparat pe unde nu e voie cu camionul.  Sunt multe camioane care vin pe acolo.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Centura asta chiar daca o sa se astupe gropile tot o sa apara... pt ca terasamentul drumului este mai inalt decat calea de rulare....si apa sta ca intr-o postava  de aceea se distrug drumurile....chestia asta tine de sefii cu carte care administreaza drumul....dar ei dau cu asfalt in gropi si atat iar apoi rasar la prima ploaie ca ciupercile.

Link to comment
Share on other sites

 • Moderators

Cred ca cel mai bun lucru care-l putem face este sa strangem date despre drumurile proaste si interdictiile puse aiurea. Dupa ce avem o baza de date cat de cat pusa la punct sa incercam o interpelare parlamentara. Va fi greu, dar daca onoratii nostri patroni nu se implica in procese contra CNADR ar trebui sa facem ceva noi in calitate de utilizatori a unor servicii platite. Pana la urma noi suntem cei care trag ponoasele.

Urban Iiulian, de exemplu are un site unde ne putem spune pasurile.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Din cate stiam eu normal un drum este alcatuit din 4 straturi : (le spun mai pe romaneste ) pietris,asfalt(dar cu bucati mai mari de piatra in el) smoala (chestia neagra cu care dau ei) si ultimul strat de asfalt(numit de rezistenta) in care se pun numai pietre marunte tocmai pentru ca apa sa nu poata patrunda si sa se creeze gropi ! Sunt foarte rare drumurile la noi unde se respecta chestia asta !

Link to comment
Share on other sites

 • EX Staff

Exact,si in plus, terasamentul drumului aluia nu a fost proiectat si construit sa reziste la un trafic greu, sa nu uitam ca este o strada care leaga 3 comune intre ele,la data constructiei, s-a turnat asfalt peste macadamul ce era dinainte de ani 50.

In practica cedimentul sotofondului produce gropile si fisurile din covorul asfaltic.....restul este opera apei,inghetului,si camioanelor....unele dintre ele cu incarcatura peste tonajul admis....stiim f bine cum se practica la noi !

Drumuri bune si ......asfalt nou !

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

chiar si drumul daca ar fi fi bun tot nu e de camioane deoarece este foarte ingust ,acolo se sparg cele mai multe oglinzi si prelati agatate .

pacat ca nu ai facut poza la curba aia periculoasa in care nu ai loc decat pe doua benzi.acolo daca va aduceti aminte era maxim 7.5t dar a bagat tiruri ca de au loc ca doar sunt soferi nu?!pacat de noi ca ii suportam

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Cu banii de pe 2 -3 km de autostrada cred ca ar repara toate drumurile astea ! Singurul drum din Romania ,(asa cred eu ) care este facut bine este Brasov-Fagaras ,de Sibiu nu stiu ca nu am mai fost de ceva vreme(de cand era in constructie) !

Da,Brasov-Fagaras se merge foarte foarte bine(s-au bagat bani in el cat pentru 2 autostrazi,turnau asfalt apoi sapau si tot asa),pe drumurile de Moldova se merge bine si autostrazile in rest...

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Salut colegii si eu cand vin de la Galati spre Cluj tot pe la Acatari merg si in acea curba era sa ma agate un coleg polonez intradevar nu incap 2 camioane  ,este buna varianta dar prost drumul ...nu mai spun de trecerea peste calea ferata unde era o groapa care,spre surprinderea mea au astupat-o ...drumuri bune va doresc

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Eu locuiesc intr-un orasel Gataia si nu de mult de 2 luni sau asfaltat toate strazile si ghici ce sa intamplat cu 90 % din ele,da ati ghicit sunt pline de gropi....nu ca asa una doua PLIN de ele numai strada mea ii mai buna pentru ca au tasat piatra timp de 2 luni pentru ca trec camioanele pe ea .

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Members

A inceput sa se peteceasca centura Ungheni Acatari...cam jumate din drum e petecit...inca se lucreaza...ar trebui sa scoata si calea ferata de la intrare in Leordeni,nu se mai foloseste de multi ani...calea fearata de la Cristesti si cea de la Acatari au fost scoase de curand

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

eu cred ca totul tine doar de afacere.....si uite cum...daca tu ca si firma de intretinut drumuri..pe tronsonul tau ti-ai facut treaba cu simt de raspundere..si 2-3 ani nu ai treaba cu gropile.....esti muritor de foame.....daca o faci de mantuiala ai de lucru in fiecare an si ai si profit ca se scumpeste totul de la an la an(acum nu se stie cat de justificate sint aceste scumpiri)

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Un update la informatie: pe data de 12.08.2010 am trecut pe acest drum : Ungheni -Acatari. Starea drumului este foarte buna, s-a plombat sau s-a asfaltat foarte bine, puteti merge fara probleme, mai ramane sa fie si marcata corespunzator.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 3 months later...
Guest Anonymous

normal ca doar suntem in romania. lucrul acesta nici nu mai este ceva ciudat pentru noi. si inca au mai bagat bulangii astia camere  pentru rovignete in aia trebuie investit nu in infrastructura. i as pune pe toti sa circule pe drumuri din astea sa vada si ei cum e.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • Administrators

Zici ca asa ceva se poate numi centura unui oras ?

am trecut si eu pe acolo de curand incarcat cu 24 de tone, si parca era mai rau decat la tine in poze !

trebuie sa platim in continuare taxe taxe taxe, poate ramane ceva din ele si pentru drumuri adevarate !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.