Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Abonament Vodafone RED


Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Administrators

Panterele de la Orange ofera trafic ANUAL. Deci iti dau X minute si X mb internet valabili 1 an. Daca ii termini, trebuie sa astepti pana la anul sa-ti dea iar.

RED de la Vodafone, iti dau lunar X minute in roaming (care ATENTIE, sunt valabile pentru apeluri din tara in care esti catre Romania si in tara respectiva. Deci daca esti in Germania sa zicem, poti suna cu minutele alea doar in interiorul Germaniei si spre Romania. Atat. Cand te duci in Italia, suni in interiorul Italiei si catre Romania) si X mb (valabili oriunde in Europa).

E mai avantajos RED, insa cer o garantie la inceputul abonamentului ... (vreo 500 lei din ce-am inteles) care spre sfarsitul perioadei de contract o sa-i scada din abonament. Adica spre finalul abonamentului o sa platiti mai putin abonamentul.

Eu inca mai caut oferte.. si mie mi-ar trebui ceva roaming..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

Salut, eu am red 25 si am 500 de minute in roaming pot suna unde vreau cand vreau din orice tara ma aflu. Cand primesc apeluri in roaming nu sunt taxat deloc ceea ce este cel mai convenabil. Si 1.5 gb de net oriunde in UE. semnal 4g pe germania franta spania. Atentie la RED 2O(cel mai mic red) se plateste 1 euro pe zii pentru a folosii beneficiile in roaming , deci apa de ploaie in roaming.

Eu am dat 220 de lei garantie(abonament nou).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Eu folosesc tot RED 25, dar nu am achitat nici o suma drept garantie. Cand am intrebat cat am de achitat, mi s-a raspuns:" Nimic, sunteti client vechi( client Platinum), deci nu mai trebuie sa platiti nici o garantie". Cred si eu, la ce facturi am achitat(cea mai mare a fost de 796, 80 lei, aveam doar Vodafone Passport), era cam deplasat sa imi mai solicite garantie. Oricum, am inteles ca aceasta garantie se solicita clientilor cu vechime mai mica sau care au probleme in achitarea facturilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Total gresit la abonamentul RED poti sa suni din orice tara spre Romania sau oriunde in Europa daca suni spre numar de Romania  ,si daca esti in Germania poti sa suni in Germania pe numar de Germania si cand primesti apeluri nu esti taxat deloc.eu personal nu am dat nici o garantie

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Asa e. Mai exact, poti suna in tara in care te afli (daca esti in Germania, suni in Germania, daca te afli in Spania, suni in Spania) si catre orice numar romanesc (indiferent daca e in tara sau si ala e in roaming) folosind cele 500 minute ptr roaming.

 

Ai 1.5 GB trafic internet valabil oriunde in Zona 1 (care cuprinde aproximativ toata Europa). Apelurile primite nu sunt tarifate. Nelimitat apeluri/smsuri in orice retea cand esti in Romania.

 

Atentie insa! Au tendinta din ce-am observat pana acum sa te mai fure cand esti pe afara cu motivul ca partenerii lor de roaming le trimit cu intarziere datele si de aia azi ai cost 0, maine 2 euro si poimaine 1.50 euro.. dupa care plangi cand vezi defapt cat ai cost :)

 

Deci grija mare la cat vorbiti si unde.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Va salut dragi colegi, astazi am fost sunat de un domn de la vodafone pentru a ma informa ca de luna viitoare abonamentul meu red 25 va suferi o "mica" modificare. Adica in loc de 1.5 gb primesc 300 mb, in loc de 500 minute primesc 100 si bonus acum aceste minute vor fi si pentru apelurile primite, si totul la acelasi pret : 25€....niste hotomani, dar na daca au fost destepti si au strecurat in contract ca pot modifica treaba cu roamingul ce sa mai faci....astept si parerile celorlalti abonati RED. chiar sunt curios de "ofertele" facute.

Le: bine ca am facut doar pe 12 luni contractul si in luna august expira, ca altfel le faceam circ.

Cred ca numai in Romania se poate intampla una ca asta. Ca vai domne au expirat contractele cu parteneri de roaming si ca daca vor fi reinoite voi primi ceva mai buna , dar pana atunci doar atat pot oferi pentru un client fidel....

Niste jnapani.

Editat de sorinelil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

vezi online la opc...fa reclamatie si nu ii lasa asa....asa cum tu iti respecti contractul si ii platesti..tot asa si ei trebuie sa sil respecte...nu este problema ta ce intelegeri au avut ei cu alte companii si acum nu le maI au,fa una si direct la ei..tot online si spunele ca nu esti de acord cu schimbarea contractului...posibil sa urmeze discutii si tu raminind pe NU le poti oferi varianta cu incetarea contractului deoarece termenii au fost schimbati de catre ei pe parcursul derularii unui contract..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Inca de la semnarea contractului scrie micut ca vodafone isi rezerva dreptul de a schimba pe parcurs treaba cu roamingul sau ceva de genu, din pacate nu am contractul sa vad exact ce si cum. Dar asa imi aduc amint. Deci nici opc-ul nu stiu daca ma poate ajuta. Dar o sa citesc contractul zilele urmatoare si daca m.am inselat , o sa ii ard pe jnapani.

Eu vroiam sa stiu daca si alt colegi sunt in situatia mea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

cost lunar (Euro) 19,99 EUR

MB national sau roaming in zona 1 3.072

minute si SMS nationale nelimitat

SMS internationale UE si in roaming zona1 500

min primite in roaming zona1 500

min internationale UE si in roaming zona1 500

MB pentru Orange TV 1.024

Cam asa am eu la Orange

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

sorinelil...asa a fost si cu bancile...chiar daca scria mic..si foarte mic...cei care au actionat au cistigat..in opinia mea nu pierzi nimic...iti respecti drepturile tale...un contract inseamna acordul a doua parti..nu a unei singure parti..cealalta doar fiind de acord si platind...Ca exemplu..pentru a intelege...contractul meu..cu ani in urma nu a fost cel pe care il semneaza toti..am taiat din el ce nu a fost in concordanta cu opinia mea...

In plus eu personal mai am o varianta pe care o folosesc atunci cind nu sunt de acord cu un tipizat sau apar stelute... :-B

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Si varmiu cu RED 49 a fost sunat la fel, sa i modifice abonamentul. Insa el se tine tare si le a spus ca nu e de acord. De atunci il tot suna sa i modifice abonamentul.. insa nu i l au modificat. Nu au voie sa modifice abonamentul fara acordul tau

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Din pacate am citit contractul si au voie jnapanii. Ei doar trebuie sa te anunte cu 30 de zile inainte, si tu poti cere rezilierea contractului fara alte taxe suplimentare.

Ps: legea romaneasca, ca pe islaz, oricine poate incheia contractul cu tine cand vor , dar tu cand vrei nu poti, ca deh esti sub contract. Momentan astept un raspuns de la ei....insa oricum o sa le fac si o plangere la opc hotilor astia[emoji107]

Editat de sorinelil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

"Oferta" actuala e 99 euro:

1000 minute 5gb roamming

Hotie   :D

 

Astept alternative mai bune

Eu aveam (înca am momentan, nu m-au sunat sa imindea bomba)

Red 59 euro:

2000minute 6gb

Nelimitat apeluri primite in roamming

 

Ce ma gândesc ca alternativa,  in uk sunt niste cartele prepay, de la reteaua three (3G), au o oferta cu 15 lire, all you can eat data (internet nelimitat )

Gen in interiorul uk 1000GB wooow

Iar in roamming 25GB in tarile in care au contract:

-Anglia

-Franta

-Italia

-Austria

-Danemarca

-Suedia

-Norvegia

 

Dezavantajul e ca daca nu treci prin anglia nu prea ai posibilitatea sa incarci cartela,

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

(Scuze de dublu post, dar sunt pe telefon si e cam aiurea treaba cu scrolul)

Poti incarca cartela online daca ai card de credit la o banca din anglia

Poti rug pe cineva din uk sa iti incarce si sa-i dai tu banii intr-un fel sau altul.

 

Bun asta ar fi ceva pentru internet, dar nu ai net in germania, spania, luxembourg, belgia, olanda, elvetia, de țările estice nu mai zic...

 

Minute pentru romania ar fi abonament la digi, am auzit ca au oferte bune in roamming.

Stie cineva ceva de digi mai exact?

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Abonamend Vodafone Red 49, 1500 minute roaming pentru România + țara vizitată, nelimitat la primire, 4.5Gb net, merge binișor, ca notă aș da un 7+.. 8. Aud zvonuri precum vor să ne schimbe aboamentele, chiar așteptam ziua de azi să văd dacă nu cumva au făcut-o fără să fiu contactat, dar am primit aceeași opțiune.. Să-i ferească sfinții să mă sune (

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.