Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Firmele ''SERIOASE''


Postări Recomandate

  • Members

Salut

Colegi feritiva de SC Valtrans Impex Srl. Cluj daca nu vreti sa mergeti acasa dupa 5-6 saptamani de munca si sa aveti neplacuta surpriza sa va treziti la decont cu km taiati si ne platiti plus bani pe motorina daca nu reusesti sa te incadrezi in consumul lor si nu in ultimul rand de modalitatea de a primi banii ramasi in rate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Buna colegii si eu am probleme de genul cu plata am luat teapa cu banii de la 2 firme in 2 ani de zile prima este AQUILA iar a doua este ICIRUAL 2003 (EGO) din ARAD iar AQUILA din ploiesti asa ca daca nu vreti sa patiti ca mine stati departe de cele 2 firme o mica,adaugare despre firma EGO a fost buna au fost seriosi cu banii pina,acum 1 luna dar acum numai si acum caut si eu poate poate gasesc o firma serioasa .ma poate ajuta careva ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

OK,buna seara stimati colegi vreau sa va anunt pe cei care ati intalnit sau veti intalni firma SC VOLUMAX SCS din codlea jud Brasov ca veti fi foarte dezamagiti si totodata si pacaliti si aici ma refer la tot ce inseamna bani,seriozitate si cuvant .Firma este condusa de o doamna Turea Daniela care este o fosta profesoara de germana din Codlea care este la 44 de ani si cu o pofta de a te arde la bani egala cu kg ei.Deci foarte mare ,a inceput prin a marii firma de la 15 camioane acum a ajuns la 100 de camioane in curand le veti vedea prin germania ,probabil ca unii dintre dvs le_ati vazut deja ,va spun ca am lucrat cu drag la aceasta firma timp de 4 ani dar in ce hal sa ajuns nu cred ca se poate spune,veti fi incantati cu 35 eur pe zi plus o prima de 400 eur la fiecare sfarsit de luna dar ATENTIE aceasta prima o primiti numai daca sariti din program,mergeti cu maimutica,va platiti amenzile si stati afara de la 3 luni in sus ulmima luna nu veti primii banii decat dupa ce veniti acasa si atunci dupa 2 saptamani.Deci stimati colegi aveti grija ,va garantez ca in ultima luna au plecat si sunt in curs de plecare cel putin 20 soferi vechi cu experienta care am fost printre primii angajati aici si care i_am cumparat doamnei jeep si casa.Drumuri bune si sa aveti grija de voi.Nu voi ezita sa raspund la orice fel de intrebare legata de aceasta firma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • Members

stai linistit cu conserva sunt undeva pe la bari au romani nam lucrat la iei personal dar in apropiere la filii cascione la miglionico niste ordinari si giovani fiul care cantareste 20 de km imbracat si taso un jeg .cat despre conserva tot ce pot spune ca nu se tine de progran si mai ziceau colegii ca nar da banii la timp gen o sap doua

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Dragi colegi la o cautare mai amanuntita despre firmele de transport am observat ca trebuie sa ne ferim de majoritatea firmelor , aproape fiecare firma in parte are reclamatiile ei va rog spuneti-ne firmele la care putem sa mergem cu inimile deschise . Va multumesc drumuri bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Salut colegii si un LA MULTI ANI PENTRU 2014 !!....O alta firma ''serioasa,, JCarrion. Cluj...Promisiuni maxime ,km minim 12000km/luna spun ei.....venituri minime !!....realitatea....5000-7000 km/luna promisiunile sunt facute de un anume domn dumitru care habar nu are pe ce lume traieste ....am lucrat la ei 3 luni dupa care mi-am dat demisia...! Ca si un plus peste toate cele , este acela ca-ti primesti banii pana la ultimul km efectuat pe bordul masinii !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Asa e, atentie la AUXERRE TRANS si eu am lucrat la aceasta firma si am patit acelasi lucru, bani pe caiet i-ar ultimul salar TEAPA nici un cent! Si an situatia mea au fost cam 99% din soferi care lucrat acolo!!!!! Cei care stiu pot s-mi confirme! ATENTIE MARE OCOLITII plus de asta e in insolventa si nici nu va puteti judeca cu ei ca sa va recuperati bani!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Evitati pe cat posibil ELIATRANS INTERNATIONAL alias SANATALY sau EURO FRIO MAR

ELIATRANS INTERNATIONAL SRL are  sediul in Bucuresti si isi recruteaza  soferii in general din  Anuntul Telefonic, promit un salariu de 200 euro in romania si 1300 in Spania, mai nou au crescut la 1600 total pentru a fi mai "atractivi", te incanta cu faptul ca  iti platesc transportul dus -intors, in schimb se lucreaza cu foi de concediu, nu vezi pauza  de 45 niciodata, magnetul  trebuie sa il folosesti la incarcari si descarcari chiar daca  esti nevoit sa iesi pe sosea... nu te lasa sa dai drumul la frig la anumite marfuri (margarina) iar daca  te opreste politia amenda este a ta.  se lucreaza pe franta in special pe nationale, te suna mereu ca trebuie sa ajungi sa-i dai  cat poti iar amenzile de viteza ... sa le porti sanatos.

Firma  are sediul in  Bucuresti  pe Nicolae Grigorescu, dar acum cine se ocupa  lucreaza la birou in Spania asa ca  actele se duc  in Sergent Turturica nr 35 la firma de contabilitate.

Masinile  sunt vechi, in general  nu exista curse nu apara ceva.

Sediul  din Spania este in ASTIGARRAGA langa SAN SEBASTIAN.  Patroni sunt 2 nebuni, fiu si tata , Borja si Elias, unul e mut si te face...ca un  pervers, iar ala batranu, tipa si te injura tot timpul. Orice faci nu sunt multumiti , iti scot ochii pentru orice ca sa te simti vinovat.

La bani te arde cum pot ei mai mult, banii nu ii dau la timp daca te hotarasti sa pleci sa iti opreasca cat mai mult, mai nou  nu se mai dau banii pe data de 5 ale lunii ci pe 12 ca sa lucrezi mai mult pana la ziua de salariu. Cand  te hotarasti sa pleci atunci  spune ca nu poate sa iti de banii ca  trebuie sa vina listele cu autostrazile si  situatia de la DKW  asa ca  iti ia bilet la autocar si pleci acasa cu 300 de euro.

Daca  vrei sa pleci cu avionul  in afara de 8 euro comision pentru rezervare pe care agentia o ia mai iti opreste si el (Borja) 15 euro comision pentru banca.... nici o banca nu ia comision la plata online dar nu se simte omu' bine daca nu te mai arde  si el acolo putin.

Se tot auzea in firma ca  nu se platesc  banii cand pleci asa ca ne-am adunat si am mers  sa intrebam daca  este adevarat .... asa ca  ne-a aratat niste foi de westen union prin care vezi doamne  s-au dat banii, inteleg ca pe urma merg  si ii iau inapoi dar raman cu foaia ca iau trimis...

Pe mine m-au ars cu 500 de euro  iar saptamana asta a mai venit un baiat  la care i-a oprit 600, noi suntem  bine  sunt si cu sume mai mari.

Deci, feriti-va  cat puteti de ELIATRANS , SANATALY, sau EURO FRIO MAR!!!

Revin asupra subiectului acesta datorita faptului ca astazi am primit o notificare din partea unei case de avocatura din Bucuresti, notificare pe care o voi transcrie in acesta postare, dupa care imi voi expune punctul de vedere.

                                        NOTIFICARE

-DE MIGUEL MILLARES BORJA. cu sediul ales la Cabinet de Avocat.....( nu ii dau numele pentru ca nu consider ca ar trbui sa fac publicitate acestei case de avocat gratuit) domiciliat in Spania....., San Sebastian, Guipuzcoa

-S.C. ELIATRANS INTERNATIONAL S.R.L. cu sediul ales la Cabinet de Avocat.... si sediul social in Bucuresti, B-dul Nicolae Grigorescu nr. 49 bloc E1 sc.2 etaj 1 ap.51 camera 1 sectorul 3 reprezentata legal prin dl. De Miguel Millares Borja, in temeiul disp. art. 1521, 1529 si art 1349, Cod civil,

  -VA SOMAM ca de URGENTA sa incetati cu INSULTA, CALOMNIA la adresa mea si a familiei mele cu DEFAIMAREA in public a activitatii S.C. ELIATRANS INTERNATIONAL S.R.L. , si a firmelor spaniole SANATALY SL si EURO FRIO MAR.

        Scurt istoric. In perioada 01.11.2011 - 05.03.2012, ati lucrat in cadrul SC Eliatrans International srl, in functia de sofer autocamion/masina de mare tonaj (832401), potrivit contractului de munca sub nr. 07/31.10.2011 in registrul de evidenta a salariatilor. Incetarea contractului individual de munca a intervenit la data de 05.03.2012, in conditiile art.55 lit.b, din Codul Muncii.

Ca urmare a avarierii de catre  dvs. a autovehicolului DAF B.36.JKX, a carui reparatii s-au ridicat la suma de 1175 de euro, a incalcarii normelor privind transportul marfurilor perisabile, pentru care societatea a fost amendata cu suma de 1503 euro, cat si pentru parcarea autovehicolului in zona de acces restrictionat pentru care societatea noastra a fost amendata cu suma de 40 de euro, ati adus societatii un prejudiciu de 2.718 euro, echivalentul a 12.134,7 lei. Acest prejudiciu a fost cauzat exclusiv din culpa dvs. datorita nerespectarii sarcinilor  si obligatiilor asumate  prin contractul individual de munca si prin regulamentul intern.

In fapt. Dupa incetarea contractului individual de munca, cu incalcarea tuturor normelor si uzantelor de drept intern si comunitar, precum si a celor morale ati inceput o campanie de defaimare, denigrare la adresa  societatii si de insulta si calomnie la persoana mea si a tatalui meu, atat in cercul de persoane cunoscute, cat mai ales in public, respectiv pe forum, prin intermediul site-lui www.soferii.ro, RE: Firmele "SERIOASE", unde in data de 01.mai 2012, proliferati minciuni, insulte, calomnii si acuze grave la adresa societatii referitor la cuantumul salariilor, starea autovehiculor si la adresa mea si a tatalui meu, utilizand jigniri, insulte, calomnii de genul "nebuni" (dex:om care are tulburari psihice grave, sufera de o boala mentala) sau "pervers" (dex: corupt, depravat, perfid, fatarnic, etc.) ce au adus atingere la onoare, demnitate si reputatie subsemnatului.

  Prezena notificare reprezinta un ultimantum de revizuire a comportamentului si atitudinii dvs. fata de fostul angajator si de conducerea acesteia, cat si fata de celelalte societati din grup, ( SANATALY si EURO FRIO MAR) motiv pentru care,

-VA PUN IN VEDERE ca in termen de 5 (cinci) zile de la primirea prezentei sa publicati pe site-ul www.soferii.ro si  intr-un ziar de larga circulatie in Europa, SCUZE PUBLICE, pentru afirmatiile mincinoase, instiitandu-ne totodata in scris despre acest lucru. In caz contrar, va vom chema in judecata pentru atragerea raspunderii civile delictuale avand in vedere denigrarea si defaimarea societatilor, a insultelor si calomniilor aduse, solocitand totodata DAUNE MORALE in suma de 100.000 Euro cu cheltuieli de judecata, dovedind contrariul celor afirmate pe forumul de mai sus indicat, in sensul ca suntem oameni normali, cu certificate medicale si ca nu avem antecedente penale.

      DE MIGUEL MILLARES BORJA

      SC ELIATRANS INTERNATIONAL SRL

        prin av.-----------

Deci aceasta a fost  Notificarea  pe care am primit-o azi din partea avocatului  SC ELIATRANS INTERNATIONAL SRL, cel mai important lucru imi pare  ca este faptul ca ceea ce  scriem noi pe acest  forum  www.soferii.ro este luat in serios.

Imi voi expune punctul de vedere in continuare:

Incep prin a-mi cere SCUZE PUBLICE pentru ca am folosit cuvantul "nebun" pentru cineva care se enerveaza din orice, rabufneste din orice, tipa intr-una repetand poate de zeci de ori aceleasi cuvinte, (nu pot reproduce din respect pentru romani) iar in moment cand esti in fata lui vine si isi aproprie fata de a ta si te injura  cam cum fac  boxerii inainte  de a incepe meciul... , este reprobabil din parte mea ca am folosit cuvantul "nebun" si pentru ca nu sunt doctor  sa pot diagnostica aceasta imi CER SCUZE PUBLIC pentru asta, Imi cer SCUZE PUBLIC pentru ca am folosit cuvantul "pervers" pentru un om care prin ceea ce face pe ascuns, pe muteste cum spunem noi romanii, ca sa ma explic pentru ca domnul este spaniol, pe la spate, te arde  la buzunare  exact cand trebuie sa iti dea remuneratia pentru munca prestata, deci  inca odata imi cer scuze public aici pentru folosirea in limba romana a termenilor "nebun sau pervers", cu gandul domnilor spanioli, ca ati inteles romaneste sensul cuvintelor mele iar dexul amintit in notificare este romanesc , iar daca este romanesc ati inteles probabil acele cuvinte in contextul celor scrise...

 

Si acum ca mi-am cerut scuze public pe www.soferii.ro vreau sa corectez anumite aspecte din aceasta notificare.

1. Nu am pornit o campanie impotriva Eliatrans international, sanatay sau euro frio mar, pentru ca singura postare a mea despre acest subiect a fost pe data de 1 mai 2012, iar motivul  meu a fost sa atentionez soferii romani sa nu isi ia o "tzeapa", plasa, la cateva mii de km de casa de la niste spanioli de altfel oameni foarte cumsecade si la locul  lor care nu au nici o intentie de a te escroca, de ati opri din bani sau de a te injosi sau injura...

2. Contractul de munca a incetat in conditiile art.55 litera b  adica prin intelegearea ambelor parti, cu mentiunea ca la inceputul  lunii februarie pentru a putea muncii in firma sau cerut demisiile semnate in alb, iar eu m-am inteles cu angajatorul sa demisionez... atunci cand el a pus data pe demisie.

3. Avaria autovehicolului DAF B.36.JKX s-a produs in momentul  cand eu eram pe scaunul din dreapta iar aceasta se poate proba foarte usor avand 4 martori soferi care lucrau la momentul respectiv plus 2 francezi de la firma ce a remorcat  capul tractor. Deci  nu incercati sa ma amenintati cu sume datorate de altii, pentru  fapte ce nu tin de activitatea mea in firma Eliatrans.

4. Incalcarea normelor privind transportul marfurilor perisabile si amenda de 1503 euro pe care probabil  ca ati luat-o este pentru mine o bucurie si un semn de la "barbosu" ca nu doarme si ca ii da fiecaruia acolo unde ii este mai drag, in ceea ce va priveste la bani...

Faptul ca ne-ati spus sa nu dam drumul frig  atunci cand incarcam la Bilbao o pot proba cu martori, deci nici aceasta vina  nu trebuie sa mi-o atribuiti, sau ca, Corina dispecera  mi-a transmis  din partea dvs. sa nu dau drumul la frig cand am incarcat fructe in Zona Franca la Barcelona chiar atunci cand v-ati suparat ca nu am vrut sa pun magnetul sa ies pe drumuri publice, acest fapt a fost confirmat de colegi si de dispecera.

5. 40 de euro pentru stationare in zona de acces restrictionat nu mentionati unde s-a intamplat aceasta "infractiune" in ce data si cu ce autocamion, astept detalii ca sa pot spune daca este adevarat sau nu.

6. Prejudiciul material in suma de 2.718 echivalent a 12.134.7 lei nu "este cauzat exclusiv din culpa mea datorita nerespectarii sarcinilor si obligatiilor asumate  prin contractul de munca  si prin  regulamentul intern", este de fapt o suma fabricata probabil pentru a ma speria. Imi cunosc faptele  si tot odata si dv.  cunoasteti adevarul astfel incat va rog sa va revizuiti  atitudinea aceasta de "fata morgana" ( nu stiu daca este in dex) si sa faceti o socotela la banii pe care mi i-ati dat  din data  01.11.2011 pana in 05.03.2012  si banii pe care ar fi trebuit sa mi-i dati 1500 pe luna x 4 luni + 5 zile.

7. "Incalcarea tuturor normelor si uzantelor de drept intern si comunitar precum si a celor morale" va referiti probabil la hartiile pe care mi le-ati dat ca am circulat cu altfel de masini decat  cele care se inscriu in "programul si timpii de lucru" sau a  foilor de concediu pe care le-am primit pentru a nu efectua pauza de 45 de ore, diagramele mele pe care vi le-am dat stau marturie, sau poate ca au disparut... sau poate va referiti la folosinta  pixului "pilot" pentru "trampele" celor ce lucreaza in firmele dvs. pe 2400 euro, sau poate ca  incalc aceste  norme datorita telefonului meu care  in nesimtirea lui detine numere de telefon a unor colegi, nu putini, care au plecat din firma sau nu, si care probabil ca va respecta foarte mult si vor veni in instanta sa infirme cele spuse de mine.

"Incalcarea tuturor normelor si uzantelor de drept intern si comunitar precum si a celor morale"se refera probabil ca luasem hotararea sa nu fac  vre-o atentionare autoritatilor din Romania si Spania despre activitatea firmelor mai sus mentionate dar sa atentionez colegii de pe forumul www.soferii.ro al carui membru sunt, din solidaritate si nu deschizand o campanie impotriva eliatrans, borja sau elias.

Pentru a fi sigur de "Incalcarea tuturor normelor si uzantelor de drept intern si comunitar precum si a celor morale" am sa inaintez un protest si o sesizare impotriva dvs. personal ca reprezentant al acestor firme si impotriva Eliatrans International srl Sanataly si Euro Frio Mar catre Ministerul Muncii din Romania, Spania si catre biroul Regional de la San Sebastian, ANAF si Ministerul Finantelor din Spania, Ambasadei Spaniei la Bucuresti cat si Ambasadei Romaniei la Madrid si Consulatului General al Romaniei la Bilbao, D-lui Florin Ghica, pentru a aduce la cunostinta autoritatilor romane si spaniole ce se intampla cu romanii care lucreaza sau au lucrat in firma aceasta. Azi am sa consult si un avocat sa vedem daca faptele dvs. se inscriu ca infractiuni in Codul Penal pentru a inainta o plangere la Parchet.

8. Minciuni, insulte, calomnii, acuze grave ... vis a vis de  cuantumul salariilor si starea autovehiculelor.

Aici va dau dreptate minciuna prin omisiune, probabill ca la asta va referiti, adica  nu am amintit ca pe unii i-ati platit la inceput cu 500 de euro pe luna pentru ca nu aveau  experienta, sau chiar daca aveau nu lucrasera pe franta, printre care  pot spune ca ma aflam si eu, pe unii ii plateati cu 1000, pe unii  cu 1500 iar pe altii cu 2400 (portughezi sau brazilieni sau romani)asta asa ca sa spunem adevarul intreg.

Starea  masinilor, pai sa ne aducem aminte, B.36.JKX care nu prea vroia sa porneasca din cauza magnetului, cred ca daca am mers o singura cursa  sa nu avem probleme in rest  stiu Mihai si Doru, ce pot sa confirme, va aduc aminte de Vendome, Chateudun, Orleans cand a venit GRUA,  sau Cristi pe 927 sau N10 cu ambreiajul si lista ar continua la nesfarsit.

Deci retractez : MASINILE  SUNT FOARTE BUNE, Foarte noi si nu se strica niciodata. Insa daca vorbim serios trebuie sa recunosc ca orice problema am avut  mi-a fost trimisa GRUA si s-a rezolvat problema.

9."Publicarea Scuzelor Publice intr-un ziar de larga circulatie in Europa" imi cer scuze, pentru ca eu, sofer fiind, larga circulatie inseamna  autostrazi  si nu stiu ziare ce circula pe autostrazi iar aceasta cerere este putin cam ciudata de vreme ce  noi eram obligati sa mergem  pe drumuri de "stramta" circulatie"  cu ditai (nu stiu daca este in dex) camioanele de mare tonaj, adica foarte mult pe nationale in spania si franta.

10. "instiitandu-ne totodata in scris despre acest lucru"  Pai nu prea inteleg unde trebuie sa va instiintez, la avocat, la firma, acasa, pe mail ,la firma in spania, la sediile sanataly sau euro frio mar? Raspunsul meu domnilor  cu scuze cu tot il veti gasi aici la fel cum ati gasit si prima postare. si daca  mai doriti sa imi transmiteti cevaputeti sa o faceti aici pe www.soferii.ro  pentru ca aici noi suntem ca acasa, putem sa spunem liber despre ce se intampla cu viata noastra de soferi.

De incheiere va spun sincer ca  astept sa imi trimiteti restul de bani, vezi punctul 6, iar daca  continuati cu facatura asta de notificare va promit ca ma reprezint singur in instanta.

G A C

Sofer

Cetatean : roman

                  european

Asa cum am promis ca.... daca vor continua cu facatura lor ... m-au dat in judecata si au cerut 2740 de euro, dupa ce am primit acasa o comunicare a Rezolutiei de Neinceperea Urmaririi Penale pentru calomnie si defaimare.... deci am, mers la instanta in calitate de parat... unde ce sa vezi asa cum spuneam... m-am reprezentat singur si ce sa vezi .... actiunea a fost respinsa ca nefondata....

Dragi colegi nu va lasati intimidati de acei patroni... ce se cred "Dumnezei" pe pamant... de fapt niste oameni marunti... la propriu si la figurat.

Nu am facut decat sa atentionez soferii ce intra aici sa-si gaseasca un loc de munca.

Este greu in lumea asta sa gasesti oameni onorabili, decenti, respectuosi? Se pare ca da.. si se pare ca a fi nemernic, hapsin, nesimtit... nu tine de nationalitate... eu am intalnit aceste specimene din Spania... probabil fiecare din voi ati intalnit de pe cine stie unde... concluzia este ca nu conteaza de unde esti... ci de fapt cine esti....

Va doresc drumuri bune... si sa va dea Dumnezeu langa voi oameni ce stiu ce este cu adevarat RESPECTUL.

RESPECT de sine... RESPECT pentru ceilalti... RESPECT pentru ceea ce face....

O zi minunata....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna ziua, pot confirma si eu cele spuse mai sus de colegul adydulce ,eu am lucrat foarte putin, adica o cursa de bilbao paris cu margarina am ajuns la garaj am lasat remorca care o incarcasem si am agatat alta tot cu margarina dar care statea de cine stie cit timp in parcare ,cind am vrut sa ii dau drumul la frig batrinul mai zis ca nu ,ca sa ii dau drumul de abia cind intru aproape in Paris pe N10 de circulat se circula nu numai pe nationale se circula si pe departamentale care a-ti circulat pe F stiti ce spun noapte ceata,ploaie si viteza sa ajungi sa descarci, am lucrat pe un MAN ,cred ca stiti ca la man sa pui mag trebue sa te bagi pe spate sub cam ,lucru dracu pe ploaie tot timpul trebue sa ai pregatit un carton,cind mam angajat nu a fost vorba de mag ,dar cind am ajuns in paris ma suna ante si imi spune cind voi intra in zona ind sa opresc si sa ma pun in puza si mag la descarcare si il intreb ce mag si el imi explica unde se afla into lada laterala a cabinei ,eu zic ,bine si din acel moment am spus e ultima cursa .Am incarcat pachetarie pe retut pentru Bordeaux si pe drum ul de intoarcere l-am avizat sa-mi pregateasca papelele ,trebuia sa-mi de finichito sa imi pun somajul in continuare a zis da ,nici o problema am ajuns la garaj mia dat actele dar bani pe cursa a zis ca o sa mi bage el in cont ,aproape 250 de e ,cred ca banuiti ca nu iam mai vazut nici azi nici eu si nici un coleg care a plecat si el o data cu mine am vazut ca viziteaza saitul ii urez sa -si cumpere luminari de acei bani .O alta chestie ce ma frapat, nu te lasa sa intri in biroul firmei mia spus sa astept la baza scarilor si a venit de fiecare data cind a fost nevoie sa semnez ceva are dreptate colegul referitor la limbaj ul bartinului ,nu a fost cazul meu dar am vazut cum vorbea cu ceilanti I ntrun cuvint o experienta urita

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

orce firma are nasul ei ,,cand va plange ,vor curge rauri pana la bucuresti,,,nici o firma nu te poate da in judecata daca ai lucrat necurat la ei,,,,cand se vor cere dovezi in instanta nu pot aduce falsuri,,,si ei sant constienti de asta dar incearca sa te sperie ,,,atat pot

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

sabiko din remetea mare , sa nu va ancredeti an spusele sefilor ca ca va promit marea cu sarea , ca va da bani la timp ? dar cat va da va obliga sa lucrati cel putin 2 luni pe com , si cand vrei sa vi acasa iesti amenintat cu tot felul ,casa mai stai , ati trag banii pe motorina , ai consum de 28 l/km, treb sa te rogi sa ati dea salarul ,la iei nu exista concedi ,doar fara plata ,daca nu lucri nu iesti platitsi multe ,ETC

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

feritiva si de dunca expeditii cei mai mari tepari promit un anumut salariu si dau altu cind ajungi in tara . opresc bani la motorina la kilometri la telefon etc. nu se merita sa lucrezi la ei mai bine stai degeaba decit sa muncesti degeaba sa faca ei milioane de euro pe spinarea noastra .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare, vreau sa va spun si eu sa va feriti de o firma de tepari ,firma se numeste S.C.ICIRUAL 2003 din ARAD si este o franciza a firmei EGO SPEDITION din WIENA.Salariul pe tara este minim dar nu il vezi decat dupa un an de zile de la angajare si atunci primesti doar 100 de euro restul de bani sunt opriti ca si garantie ,garantie pe care foarte probabil sa nu o main vezi niciodata.Se merge pe magnet,speli tu cisterna fara sa primesti nimic,esti platit cu 10 centi la suta de km.Daca mergi pe tara nu iti sunt platiti km.Daca iti ceri banii o sa ii scoti de la ei doar cu scandal si cu ITM.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut colegi! Mai e una in Germania in orasul Sonneberg...se cheama NICLOG...patroni doi nemti jegosi...care pe departe se comporta ca adevaratii nemti. Nu platesc salariile la timp si mai si trag din bani...semnezi un contract pe niste bani si dupa aceea....surpriza,primesti mult mai putin. Munca,cat berila...nu e problema de asta dar,cand te ard la banuti...e grav....asa ca stati departe de astia!!! Drumuri bune la toti si spor la bani!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut colegi, feriti-va de firma de Transport SC.DECOSTONE.SRL situată în Arad mai exact in Fantanele nr.565, au comunitate si tur/retur,salaru minim pe tara(care ti-l opreste garantiepana la 1000€)si 10%/km, patronii sunt 3 fratii Italieni,cel ce se ocupa de transport in Ro este un gunoi defapt habar nu au sa faca transport nici el si nici asa zisa dispecera pe care o are de bibelou in acel birou, la interviu promite multe,pe parcurs la fel, spune una si face alta,de ex: iti spune daca stai afara 2 sapt sa faci I-D, daca accepti te tine 3 sapt, te trimite în cursa in 2 "cand vine un coleg nou la angajare sau cand lasi camionu in I inainte de concediu,(ca nu gaseste retur pt totii)" iti spune ca iti da 9 sau 10% si cand te trezesti la decont iti calculeaza cu 7% ii spui de problema asta si te mint. in fata,orice amenda luata, ca ii din cauza FIRMEI sau a TA platesti. Nu sta la discutii,daca vii din cursa si ai terminat de desc,si nu ai ce inc si stai acasa pana te suna el zilele alea te pune in concediu fara plata,fara sa fi facut tu vreo cerere,daca pleci de la firma garantia nu o so mai primiti face el in asa fel in cat sa va puna la plata,ori cu masina ori inventează el vreo amenda etc, bani nu ii mai vedeti. Va rog atentie mare la firma asta daca vreti sa stiti mai multe despre aceasta firma va stau la dispozitie,eu am lucrat la iei si am patito,am un dosar mare pt iei si in urmatoarele zile/săptămânii vor avea niste controale.si chiar dati in judecata. O zi buna colegi si numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna ziua! Sunt sotia unui sofer si as dori sa va atrag atentia in legatura cu niste firme "serioase" din Calarasi:SC JENY HOLDING · Calarasi( a lucrat vreo 6 saptamani la ei - curse Bulgaria,Republica Moldova etc. si nu a primit nici un ban,a stat ca cersetorul la usa lor si l-au amagit ca pe un copil :vino azi, vino maine ca sa iti fac lichidarea dupa ce si-a gasit o alta firma ce promitea ca va fi corecta cu plata salariului - si au trecut 2 luni);...................... Oltenita,inca mai lucreaza acolo,dar vai de noi: dupa 2 luni si 1 saptamana a primit doar salariul(nu cel negociat) pentru o luna.

Voi da numele firmei in cazul in care nu i se va plati salariul si pe cea de-a doua luna.As mai adauga una ,care a fost ok cu plata salariilor timp de vreo 7 luni ,apoi a inceput sa scartaie si la plecarea din firma nu i s-a mai facut lichidarea nici pana la ora actuala (din decembrie): SC ELCO TRADE SRL Calarasi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Feriti-va de firma HP Overland Timisoara (Gartner KG) Pe langa salariul fix (minim pe economie) pe extern spun ca-ti mai dau in exipaj 14 euro la cabina pe suta de km. Nu ajungi sa-ti vezi banii decat dupa doua trei luni timp in care traiesti din banii tai sau avans de cursa(tot banii tai)... Sunt niste nesimtiti si te trateaza ca pe ultimul om. Te pun sa incalci programul de condus iar amenzile nu esti sigur daca le platesc ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • Members
Salut colegii si un LA MULTI ANI PENTRU 2014 !!....O alta firma ''serioasa,, JCarrion. Cluj...Promisiuni maxime ,km minim 12000km/luna spun ei.....venituri minime !!....realitatea....5000-7000 km/luna promisiunile sunt facute de un anume domn dumitru care habar nu are pe ce lume traieste ....am lucrat la ei 3 luni dupa care mi-am dat demisia...! Ca si un plus peste toate cele , este acela ca-ti primesti banii pana la ultimul km efectuat pe bordul masinii !!

Tin sa te contrazic colegule.Am lucrat si eu la J Carrion timp de un an si jumatate.Am plecat din cauza la o cearta cu colegul meu inainte cu 2 sapmtamani sa se termine cele 10 saptamani.Mi s-a spus ca e posibil sa ma cheme dar nu prea curand.Este printre cele mai serioase firme din Romania.Km sa-ti spun sincer nu am facut sub 17 mii.Cat despre Domnu Dumitru parerea mea ca este un om de nota 10 si chiar stie ce face.Pe langa multi altii care isi bat joc de oameni este chiar ok.Deci colegi nu stati pe ganduri Carrion-ul chiar este serioasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.