Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Firmele ''SERIOASE''


Postări Recomandate

  • VIP

Aici puteti sa scrieti cu ce probleme v-ati intalnit la firmele la care ati lucrat

Astfel ii ferim/atentionam pe alti colegi cu ce/cine au de-a face

Dar va rog frumos sa scrieti adevarul si parerea voastra.Ex.''Din punctul meu de vedere firma X nu ii serioasa'' si cu argumente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Fratilor feriti-va de firma GIRAUD. Va promite multe ...si cand veniti acasa va opreste din bani pe te miri ce. Nu faceti ca mine sa plecati sa lucrati pt ei.ca ma-m inselat AMARNIC. Sunt niste nenorocitii ca au mintit ca ma aduce acasa la inmormantarea mamei mele,si nu sau tinut de cuvant motivand ca nu are sofer sa ma inlocuiasca. Dar o masina a stat 3 saptamani in parcare la tren (Calais) fara sofer si fara probleme.Asta nu este nimic pe langa faptul ca te mai obliga sa pui ......''internetul'' cand se termina programul,cand am venit in tara la decont mi-a oprit 400 europe motiv ca nu se potrivesc km cu consumul de motorina. Pei daca pui smecheria.... nu mai se inregistreaza km, nu??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Incercati sa evitati SC ADO SRL cu sediul in Talmaciu.Este o firma de transportoare.Nu plateste la timp.In rest conducerea e ok si foarte amabila.Singurul inconvenient este ca nu da banii la timp.

Cu stima NELU

" Atunci cand se fac fac remarci despre firme incercati sa detaliati un pic: cazul de fata- daca nu plateste la timp spuneti si suma,eventual durata intarzierii si poate motivele intarzierii-  mie mi-ar conveni sa fiu platit lunar cu 2.000 euro si patronul sa intarzie plata cu o saptamana in fiecare luna fata de cat trebuie.  :D "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Moderators

Va dau si eu un nume. CIM SERVICE SPED, fac angajari cam tot timpul. Dar atat, ca sunteti angajati cu un contract de munca pe salariu minim. Si urmarea o vedeti in Austria. Aici vi se spune ca veti fi platiti dupa 6 saptamani, acestea ajungand sa fie 2 luni sau mai bine. Km se fac atatia cat puteti sta cu ochii deschisi. Se plateste dupa gradul de somnolenta. Adica daca poti sta treaz 22- 23 ore pe zi km ti se platesc cu 13c/km  Daca rezisti doar 19-20 de ore tariful e de 12c/km. Daca vrei sa mergi la program ai 10c/km.

Toate astea sunt teoretic valabile pana la plata efectiva cand ti se spune ca de fapt salariul acela minim care ti se da e tras tot din diurna, telefonul ca vb in interesul firmei sau personal tot asa il platesti, km care ii faci nu vor bate niciodata cu cei "confirmati de beneficiar" si diferenta e de ordinul miilor de km, amenzile pentru program le suportati, iar de adeverinte de concediu nu poate fi vorba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

practic, cati km faci ptr cei 700 euro?si unde ii faci,in tara sau afara?ce program de lucru ai? te pune sa cari ceva in afara legii?

lucrezi pe comunitate dar iti calculeaza km dupa autorute si la 10000  de km imposibil sa nu ai vreo 500km in plus pe care iti ia 250 euro plus ca daca depasesti consumul  iti ia si pentru motorina
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

EDY SI DUMAGAS INTERZIS

Criza financiara care s-a abatut asupra fiecarui roman este ca o mana cereasca pentru firmele care cauta forta de munca ieftina.Reprezentantii multor firme profita de disperarea oamenilor de a avea un loc de munca, trecand astfel peste cele mai elementare drepturi ale fiecarui cetatean stipulate in Constitutia Romaniei si anume: "Dreptul la munca si la un salariu decent pentru munca prestata".Avand in vedere foarte multe nereguli care se petrec in Romania, munca la negru si evaziunea fiscala este la moda pentru majoritatea firmelor de transport din tara noastra.De ce spunem munca la negru?Deoarece sistemul sau daca vreti modalitatea de plata promovata de  firmele de transport se axeaza pe un salariu fix, de obicei cel mediu pe economie, urmand ca munca prestata efectiv de un conducator auto(n.r sofer de tir) sa fie calculata la KM parcursi. Aceasta modalitate mai este cunoscuta si ca "plata la km" Reprezentantii Fiscului din Romania stiu de aceasta situatie care este evaziune fiscala pe fata dar inchid ochii. Asta  pentru ca periodic sunt remunerati cu sume de bani.Firmele de renume care se ocupa cu transportul rutier de marfuri si exemplific aici Sc Dumagas Transport S.A si EDY beneficiaza de o anumita "protectie" a unor oameni politici influenti de aceea afacerea lor prospera datorita evaziuni fiscale pe care o practica iar angajatul de rand pleaca acasa cu buza de multe ori umflata, pentru ca nu este platit suficient...

  In continuare va prezentam si cateva argumente pentru a va convinge sa nu va angajati la cele mai "mari" firme de transport din Romania.Mentionam ca in ambele cazuri s-au efectuat documentari temeinice iar informatiile ce le vom prezenta in cele ce urmeaza sunt testate si probate 100%.

  Incepem cu firma Edy Spedition

  Daca vrei sa mergi la angajare la Edy trebuie sa sti urmatoarele :

In momentul in care ajungi la sediul Edy oricare dintre ele ori la cel din Timisoara ori la cel din Deva, un reprezentant de la Resurse Umane iti inmaneaza un formular pe care trebuie sa-l completezi cu datele tale gen: nume,prenume,cati ani ai, daca esti casatorit etc..Dupa ce ai terminat de completat acest formular astepti sa fii preluat de un operator de interviu..Sa nu te sperii, cu toate ca zici ca dai proba sa iesi in spatiu cosmic , esti totusi la EDY pentru postul de sofer. Vine operatorul de interviu care te preia cu tot cu formularul completat pe baza caruia iti adreseaza fel si fel de intrebari aberante si stupide. In fine dupa ce-ti pierzi o ora din timpul tau, incepi sa afli ca  ceata naturala care apare in functie de conditiile meteo , este mai PUTIN ceata decat asta in care esti bagat la interviul pentru angajare la EDY .

Pentru un sofer care efectueaza la Edy curse externe viata nu este chiar roz...Esti anuntat ca un sofer angajat la Edy este platit  789 Roni salariu fix din care scadeti dumneavoastra darile catre stat si o sa constatati cu stupoare ca veti ramane cu EDY in mana, la care se adauga o plata la km dar care nu este precizata in cifre cum este de exemplu la alte firme gen: 8 euro/100 km.Operatorul de interviu  spune ca soferul este platit dupa numarul de km parcursi care sunt contorizati de un computer care acel computer spune cat iei tu pe luna. Deci vei merge acasa la familie si vei spune ca salariul tau ajunge la o medie de 700-1000 de euro,dupa cum spune reprezentantul Edy.Dar partea proasta este ca nimeni si nimic nu-ti garanteaza ca la intoarcerea din cursa tu vei lua cei 700 sau 1000 de euro.Dece? Pai va spunem si de ce.Pentru ca la intoarcerea din cursa se va face un calcul al motorinei consumate iar daca ai depasit platesti.La plecarea in cursa soferului Edy i-se calculeaza numarul de km pana la descarcare si in functie de acestia ti se da o anumita cantitate de motorina.Deci vei merge mereu cu frica in san ca vei ramane fara motorina.Cativa soferi de la EDY chiar au patit-o.O cursa externa la EDY dureaza 6 saptamani, o saptamana o ai libera iar la intoarcerea la serviciu vei folosi un camion altul decat cel pe care l-ai folosit in cursa precedenta,asadar iarasi un dezavantaj pentru sofer...

Trecem acum la "marea familie Dumagas" dupa cum se auto-intituleaza acestia pe siteul propriu si personal.

  La Dumagas situatia imi este foarte clara pentru ca aici chiar am avut de-a-face cu ei fiind un fost angajat.Ca sa lucrezi la Dumagas in functia de conducator auto, trebuie mai intai sa te inscrii la scoala lor de formare profesionala,unde iti sunt testate aptitudinile de sofer, la finalul careia dai un test pe care daca l-ai promovat esti sofer contribuabil la Dumagas Transport SA. De ce spunem "sofer contribuabil"?Pai in mare parte din doua motive.Odata pentru ca trebue sa platesti lunar cursul in urma caruia te-ai angajat care costa undeva la 1000 de euro.Asadar incepi cu rate lunare...Al doi-lea motiv pentru care numesc sofer contribuabil la Dumagas este faptul ca ti se opresc LUNAR 125 DE EURO din venitul pe care il realizezi intr-o luna de munca, pe motiv ca sa ajuti firma sa iasa din criza!.Stiu...vi se pare de necrezut dar e adevarat!Pe laga aceste opriri absurde cel putin  a  doua cea cu 125 de euro, ti se mai da si un consum de combustibil absurd la camionul pe care il primesti in dotare.Motiv pentru care la final de luna vei plati si motorina pe care chipurile ai consumat-o in plus...

    Un caz concret de fraudare a conducatorului auto angajat la Sc Dumagas Transport Sa este si urmatorul:

    Soferul unui camion ce rula pe ruta Spania -Germania, a avut nenorocul ca intre Bilbao si Irun pe autostrada sa i se slabeasca prezoanele unei roti de pe semiremorca.Odata slabite aceste prezoane, a fost afectat si butucul.Soferul a observat defectiunea intr-o parcare pe autostrada in momentul in care oprise pentru a efectua pauza de lucru.Conform procedurii in astfel de cazuri, soferul a dat un mesaj text catre dispecer semnalad defectiunea produsa cerand instructiuni. Acest lucru se intampla duminica seara...Soferul a fost sunat de dispecer a doua zi de dimineata.Dispecerul i-a cerut detalii despre defectiune, rugand soferul sa suspende axa afectata.Soferul i-a explicat dispecerului ca pentru a suspenda acea axa trebuie mai intai sa dea jos roata,lucru absolut imposibil dat fiind faptul ca acel camion nu avea in dotare nici cele mai elementare truse de mecanica ca de exemplu cheie de roti.In acest context dispecrul a procedat la alimentarea cardului soferului cu oa anumita suma de bani indicand conducatorului auto sa decupleze capul tractor de la semiremorca si sa se deplaseze in orasul Bilbao pentru a cumpara o cheie de roti pe care soferul a dat 200 de euro,suma dovedita cu bon fiscal.In fine ca sa nu mai lungim povestea, cert este ca acel conducator auto dupa ce a stat pe loc o saptamana in parcare asteptand solutii de la Craiova, a fost indrumat catre Irun unde a mutat marfa intr-o alta semiremorca.Camionul fiind incarcat cu ceapa pentru Germania.Semiremorca defecta a lasat-o la reparat la un service la Irun Spania.Surpriza cea mai mare a fost la ajungerea domnului conducator auto acasa.La ridicarea salariului ascestuia i-a fost adus la cunostinta ca trebuie sa plateasca pentru repararea semiremorcii defecte in Spania, nici mai mult nici mai putin decat 800 de euro.Deci mai trebuia sa vina si cu bani de acasa..Acesta este doar un exemplu din "marea familie Dumagas"

  Cautand pe internet am dat de niste opinii interesante care vin din partea unor fosti sau actuali angajati ai firmei sc Dumagas sa, imi face o deosebita placere sa vi le expun si dvs:

PRECIZARE:Urmatoarele opinii au fost postate prima data pe site-ul Gazeta de Sud, iar responsabilitatea juridica apartine direct autorilor,care folosesc pseudonime si nu nume reale..

paul mecanicu:"am lucrat 2 ani la ei. sunt niste nemernici,totul in firma asta se bazeaza pe sclavie si pupincurism iar valorile sunt indepartate, in fiecare zi sunt cate 2-3 demisii, platesc soferii la kilometru ceea ce este interzis prin lege, de alearga saracii ca nebunii nedormiti si obositi de fac numai belele, angajaza altii noi ,luati de pe bancile scolii care nu au condus o dacie in viata lor ,ii obliga sa munceasca doi ani ca sa plateasca un curs de sofer de tir, ii vezi dupa aceea cum se urca cu semiremorca pe trotuar si in sensul girotoriu de omoara oameni fara sa vrea si isi distrug viitorul, o fi facut el afacere din nimic dar a inselat multi oameni si nu este unul care sa fi lucrat la el sa nu-l injure, numai catva care sunt rude cu el o duc mai bine in rest vai de capul lor, mi se rupea sufletul cand vedeam saracii copi cum veneau si ei bucurosi, cu sperante in primele zile ca au un serviciu, ca au reusit sa se angajeze,ca sunt soferi pe tir,iar la sfarsitul lunii erau tristi ca trebuie sa mai aduca bani de acasa....pacat...dum neeu nu doarme....nici noi cei care am indurat ."

Cristi G:" Asa este , si eu am lucrat la ei, Dugaesecu este un nenorocit care a profitat de oamenii buni care au lucrat pt el pentru ca nu aveai unde in Craiova. Pupincuristi , gen EMIL VLADU (zis vierme), PAUL, NICOLIN,ALINA B, LUCIA , MOCANU,etc nu pot sa zica decat numai de bine! Unii ca Emil de exemplu i-au sapat pe cei foarte buni continuu pana au plecat din firma. Pardalian avea incredere in Emil foarte mare. Stiu foarte multe dar nu am timp sa insir totu. Piticul e nebun de legat, acum s-a mai calmat dar in trecut spargea si injura pe orcine. "

Preluare opinii cetateni :Gazeta de Sud Craiova din 28 iulie 2010

Un material de Valentin BADEA                                                 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

C & I EVITATI PE CAT DE MULT POSIBIL CEI CARE AVETI CAT. D aici nu sti cei aia tahograf se incalca orice regula punand in pericol si viata pasagerilor, in afara faptului ca salariu il primesti in functie de cum te simpatizeaza sefii tai , bataie de joc eu unu am rezistat doar cateva luni acolo si am avut colegi la care leau dat si cate 30 ron dupa 2 sapt in care stateau si 16 ore in scaun/zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

dac intradevar vreti sa cunoasteti o firma care isi bate joc in sensul adevarat al cuvantului de  soferi atunci solicitati angajarea la Waberers Romania cu sediul in Miercurea Ciuc din Judetul Harghita, o spun din propria experienta dupa 3 ani munciti zi de zii la ei cred ca am sa zic cate ceva despre modul de operare a acestora, 10,50 euro /100 km, 1000 ron incadrare carte de munca,20 euro la stationare fortata de peste 24 h ,10 euro/incarcare la peste 2 incarcari si la fel la descarcari,drept la concediul de odihna si decontarea vizitelor medicale periodice(; suna frumos ,e o oferta cat se poate de atragatoare da? asa am spus si eu ,si sa numai spun de masini noi ,intretinute etc....Dar,ptr ca mereu exista un Dar ba de la Dumnezeu ba de la cel cu coarne si se pare ca Dar -ul de la Waberers vine de la cel cu coarne(;  km efectuati si km dati de coordinatori nu pusca nici macar 1 singura data; (dif o platestsi din buzunar atat km cat si diesel-u); norma la consum dupa cum urmeaza si cine stie stie- 23 cu 0,3 de ex la volvo fh 400( stim cu totii ca si gol e peste 25%,dif o platesti din buzunar indiferent cat este) cu electronice sau ma rog marfuri valoroase doar in parcari pazite,autohoff si etc ai voie doar sa faci pauza care bine inteles se plateste dar bani de pornire nu primesti deci tot din buzunarul tau care la urma din erori decatre nu se stie cine nu se mai deconteaza; tabel cu rute ,autostarzi ,poduri ,tuneluri etc care trebe evitate obligatoriu in caz contrar ai ce platii  chiar daca tre sa ajungi pe ora prestabilita si nu ai de ales si multe altele, deci daca facem un calcul salariul nu depaseste de multe ori nici 500 euro ,voi decideti dar eu va recomand sa va feriti,este o firma cat se poate de neserioasa,sa aveti drumuri bune si un an nou cat se poate de banoasa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

dac intradevar vreti sa cunoasteti o firma care isi bate joc in sensul adevarat al cuvantului de  soferi atunci solicitati angajarea la Waberers Romania cu sediul in Miercurea Ciuc din Judetul Harghita, o spun din propria experienta dupa 3 ani munciti zi de zii la ei cred ca am sa zic cate ceva despre modul de operare a acestora, 10,50 euro /100 km, 1000 ron incadrare carte de munca,20 euro la stationare fortata de peste 24 h ,10 euro/incarcare la peste 2 incarcari si la fel la descarcari,drept la concediul de odihna si decontarea vizitelor medicale periodice(; suna frumos ,e o oferta cat se poate de atragatoare da? asa am spus si eu ,si sa numai spun de masini noi ,intretinute etc....Dar,ptr ca mereu exista un Dar ba de la Dumnezeu ba de la cel cu coarne si se pare ca Dar -ul de la Waberers vine de la cel cu coarne(;  km efectuati si km dati de coordinatori nu pusca nici macar 1 singura data; (dif o platestsi din buzunar atat km cat si diesel-u); norma la consum dupa cum urmeaza si cine stie stie- 23 cu 0,3 de ex la volvo fh 400( stim cu totii ca si gol e peste 25%,dif o platesti din buzunar indiferent cat este) cu electronice sau ma rog marfuri valoroase doar in parcari pazite,autohoff si etc ai voie doar sa faci pauza care bine inteles se plateste dar bani de pornire nu primesti deci tot din buzunarul tau care la urma din erori decatre nu se stie cine nu se mai deconteaza; tabel cu rute ,autostarzi ,poduri ,tuneluri etc care trebe evitate obligatoriu in caz contrar ai ce platii  chiar daca tre sa ajungi pe ora prestabilita si nu ai de ales si multe altele, deci daca facem un calcul salariul nu depaseste de multe ori nici 500 euro ,voi decideti dar eu va recomand sa va feriti,este o firma cat se poate de neserioasa,sa aveti drumuri bune si un an nou cat se poate de banoasa

Deformezi cam mult realitatea.

In primul rand consumul dat de tine e putin mai mare...pornea de la 23+0.4/t.De la 1 ian va fi 25+0.35/t.Inuman si acesta.

Nu stiu ce tabele cu rute de evitat ai vazut tu...eu stiu doar de 6-7 tronsoane de mers pe cateva N pe Franta.

In rest chiar nu e cazul sa ne plangem pentru ca:in Uk mergem cu trenul,pe E putem merge pe Ap-uri,mergem pe Frejus si Mont Blanc chiar daca de multe ori ar iesi mai ieftin pe Ventimiglia sau Brenero.

Eu de cate ori am avut de platit parcari,poduri,vignete cash am primit bani pe card inainte de a ajunge la punctele respective.

In privimta salariului  media personala pe acest an depaseste 1100E...e drept ca nu ma trezeste nimeni sa-mi spuna ca trebuie sa merg la descarcare...am facut si +15000 km intr-o luna calendaristica completa.LA PROGRAM.

Personal nu sunt multumit de conditiile actuale si am zilele numarate in aceasta firma...e posibil sa mai ajung la ei doar pentru demisie.

Nu e o firma pentru cei cu experienta dar poate fi un bun inceput pentru cineva care are ceva in cap si nu vine de la stana ca sa se plimbe cu ''tir-ul"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Fratilor, cand spuneti acest nume ,Galassini, inseamna ca nu stiti despre ce vorbiti!Si ca sa fiti in cunostinta de cauza, va voi spune eu.La inceput cand m-am angajat la ei promiteau marea cu sarea, ziceau ca platesc 10 centi la km, la plecarea in cursa iti dadeau 100 de euro, apoi faceai mai bine de 3000 de km cu banii astia, deci trebuia sa mai iau inca 200 si ceva de euro , dar ii mai vedeam atunci cand imi vedeam ceafa.Apoi te trimiteau in Italia ,plecai pe la orele 18 si-ti spuneau ca maine dimineata la 8 trebuie sa fii la Montemurlo(cazul meu) , pana acolo din Bors sunt cam 1200 de km, daca imi amintesc bine, apoi in aceeasi zi te trimiteau si la incarcat, ca sa fii miane dimineata la opt nu stiu pe unde.Si munceam, ca eram platit cu 10 centi la km!Apoi cand veneam din cursa mi se spunea ca acuma nu sunt bani, dar avem o s. remorca , trebuie sa ajunga urgent maine dimineata la opt nu stiu pe unde prin Italia.Si plecam!Si uite asa am muncit la ei un an!Si acuma trebuie sa ma judec cu ei pentru putinii bani care ziceau ei ca ii mai am de luat, au recalculat ei si mi-au taiat din bani.In ultima perioada cat am muncit la ei faceam mult pe comunitate, nu plateau weekendurilei, le pazeai camionul si marfa pe banii tai.de obicei faceam foamea, mancam paine cu apa si fierbeam urzici.Nu le-am luat nici un gram de motorina, ca poate asa nu as mai fi facut foamea!Apoi ma aducea acasa, stateam jumatate de zi si suna telefonul, hai ca avem o cursa urgenta, luai un cap tractor cu nr. italian si faceai cabotaje in tzara.Imputzitul de dispecer Sorin iti dadea telefon"da stii ca trebuie sa faci CMR de cabotaj, ", ii raspundeam sa se duca in ma-sa, atunci imi trimetea CMR semnat de ei si stampilat, prin fax, nu avea nici o valoare,.Dupa jumate de ora suna telefonul"Ai statie?/N-am!/Vezi sa nu te prinda ARR-ul!/Pai cred ca acuma dau direct in ei!/Sa nu le dai CMR-ul decat in caz de fortza majora!!!?/Da, incredibil!Apoi marele dispecer BALOI atunci cand plecai in cursa iti mai dadea un card, pe al lui.Nemernicul asta a fost sofer inainte.VEZI, BALOI CA AI DEPASIT TIMPUL DE CONDUCERE PE LUNA NOIEMBRIE, STII TU, ATUNCI CAND AM FOST AMANDOI IN CURSA!Stii, nu-i asa? Astia sunt, niste nemernici!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Incercati sa evitati SC ADO SRL cu sediul in Talmaciu.Este o firma de transportoare.Nu plateste la timp.In rest conducerea e ok si foarte amabila.Singurul inconvenient este ca nu da banii la timp.

Cu stima NELU

" Atunci cand se fac fac remarci despre firme incercati sa detaliati un pic: cazul de fata- daca nu plateste la timp spuneti si suma,eventual durata intarzierii si poate motivele intarzierii-  mie mi-ar conveni sa fiu platit lunar cu 2.000 euro si patronul sa intarzie plata cu o saptamana in fiecare luna fata de cat trebuie.  :D "

      Mie nu mi-ar conveni sa fiu platit cu 2000 de euro si sa se intarzie cu banii o saptamana.Daca iti fac cursa la timp, nu te fur, nu fac accidente, imi vad de treaba, fac ce spui tu ca patron, in ziua cand trebuie sa-mi dai banii, atunci mi-i dai!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

feriti-va sa va angajati la Frigoexpres, ce-a mai de rahat firma, daca esti de-al lor o duci bine, daca nu isi bat joc de tine credeam k edy is cei mai mari magari dar frigo i intrece de departe

  Am lucrat si eu la ei! Nu pot sa te contrazic, din pacate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

GIRAUD !!! Cand o sa auziti ca o firma din Ciorogarla angajeaza soferi si se numeste giraud sa le inchideti telefonu in nas , eu am lucrat doar o saptamana si bineinteles m am cerut acasa , am platit 53 litri motorina si 74 de euro mi au m ai oprit nu stiu ptr ce motiv au gasit ei , asta in doar o saptamana , masina a avut probleme cu ad blue si de aceea am avut consum de 35,9% la Daf 410 automat . La angajare mi s a spus ca daca aduc consum m ai mare de 34% platesc motorina. Unii dintre colegi care vin cu consum sub 34% le opresc bani sub motivul programului HEURER TRUCK .  Sunt niste nenorociti care si bat joc de oameni , RUGAMINTEA MEA CATRE TOTI COLEGII ESTE CAND INTALNESC ASTFEL DE firme SA SI SPUNA PUCTUL DE VEDERE PE SITE , CA NOI CEILALTI CAND LE INTALNIM SA LE IGNORAM .          SEBY 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

GIRAUD !!! Cand o sa auziti ca o firma din Ciorogarla angajeaza soferi si se numeste giraud sa le inchideti telefonu in nas , eu am lucrat doar o saptamana si bineinteles m am cerut acasa , am platit 53 litri motorina si 74 de euro mi au m ai oprit nu stiu ptr ce motiv au gasit ei , asta in doar o saptamana , masina a avut probleme cu ad blue si de aceea am avut consum de 35,9% la Daf 410 automat . La angajare mi s a spus ca daca aduc consum m ai mare de 34% platesc motorina. Unii dintre colegi care vin cu consum sub 34% le opresc bani sub motivul programului HEURER TRUCK .  Sunt niste nenorociti care si bat joc de oameni , RUGAMINTEA MEA CATRE TOTI COLEGII ESTE CAND INTALNESC ASTFEL DE firme SA SI SPUNA PUCTUL DE VEDERE PE SITE , CA NOI CEILALTI CAND LE INTALNIM SA LE IGNORAM .          SEBY

          Seby daca te uitai pe site vedeai care este problema la GIRAUD!!! Dar....te-ai grabit sa pleci pe comunitate si nu ai verificat site-ul aici la firmele 'serioase". Seby eu am scris din luna.....mai-iunie 2010 despre Giraud cauta pe forum si ai sa gasesti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Hindelang/Compact Transport Sibiu.Haos total,marele director ......,slujbas preaplecat al nemtilor cauta sa-ti retina din putinii bani castigati pe orice cale.

Minciuna si totala lipsa de profesionalism stau la baza acestui surogat de firma, satelit al marelui concern german Hindelang,firma care nu are nici macar extinctoare la masini sa nu mai vorbim de lanturi de zapada sau lopata.

La angajare ti se spun multe si ti se promit si mai multe,dar cand ajungi in Germania constati ca "afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.