Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Teme pentru participarea la concurs !


Razvan(GRSu)

Postări Recomandate

  • 1 month later...
  • Members

Bine v-am regasit.

Tema la Poza lunii pe luna Aprilie va fi: Interior de cabina. Poate fi si toata, sau pot fi doar anumite colturi si locuri, chiar daca e ceva frumos aranjat sau pur si simplu un pic cam ingramadite pentru ca nu e loc. Spor la pozat si sper sa fie participanti.

Fotografiile ca de obicei le veti trimite pe mailul postat anterior cu precizarea numelui care il aveti pe forum. Nu veniti cu fotografii luate de pe net.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Members

Imi cer scuze pentru intarziere, dar nu e nici o problema, va fi doar un pic de decalaj, regulile raman aceleasi. Vom considera data de start 14 mai si veti avea timp minim 20 de zile sau pana cand voi fi intr-o zona unde sa am internet pentru a pune stop joc.

Tema lunii mai va fi urmatoarea: freze de tirist sau, de ce nu, frizerie in parcare :) Cat mai in gluma cat mai in serios asta inseamna ca vor fi fotografii ale soferilor in care vrem sa vedem in mod principal portretul, frezele. Chei, pletosi, ciudati sau mai putin, orice, nu conteaza. Deasemenea nu conteaza daca sunteti voi sau alti colegi in fotografii.

In functie de cati participanti sunt poate ca voi accepta si mai multe fotografii. Precizati totusi care fotografie vreti sa fie principala si nu ma lasati pe mine sa aleg pentru a evita orice problema.

Va urez spor in fotografiat si sa va distrati la obtinerea fotografiilor. Strambati parul, faceti ce vreti, liber la imaginatie. Adresa de email o gasiti in postarile anterioare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cineva m-a intrebat:

mituleeeee...............unde gasesc eu breee frizer??????

Pai colegii... tocmai asta era ideea. Ca nu gasim frizer chiar cand vrem noi, sau daca gasim vor un pic cam mult prin diverse parti ale europei. Sau chiar daca am da si banii aia cum sa-i explic eu neamtului ce vreau? Asa ca pana la urma fiecare se aranjeaza cum poate. De aici si ideea cu frezele soferilor si frizeriile ambulante :)

Eu va urez spor, sa va distrati in obtinerea fotografiilor. Nu e concurs de frumusete :) Aveti sanse sa castigati cu fotografii haioase. De asta am si zis ca nu trebuie sa fiti neaparat voi in fotografie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Pffff, din cate se pare din cauza problemelor prin care a trecut forumul, a disparut tema care am postat-o pentru luna aceasta. Sa reluam.

Pentru luna aceasta tema este tot ceea ce inseamna categoriile C1, C si CE. Conditiile totusi ar fi sa existe ceva special care sa atraga atentia: o incarcatura ciudata, o forma ciudata a camionului sau remoricii, modul cum este tunat, o idee geniala a unei publicitati afisate pe camion orice. Voi respinge orice fotografie facuta unui camion normal. Totusi si aici va fi o exceptie daca fotografia este facuta intr-un mod inedit.

Daca descoper ca ati luat fotografii de pe internet va trimit in vacanta pentru o luna. Nu am acces la aceasta comanda si nici nu vreau, dar voi apela la cine are acces si se rezolva.

Perioada concursului mi se pare corect sa o mut in urma problemelor forumului, asa ca va incepe de azi si va dura pana pe data de 29.06.2012 inclusiv pentru acceptarea fotografiilor. Spor la fotografiat. Adresa pentru fotografii este aceeasi: luciand1r@gmail.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Din cate se vede am preluat concursu...m-am gandit sa schimb putin lucrurile pe aici pentru ca nu prea a avut succes concursu pana acum.De acum incolo concursu va fii fara tema,fiecare vine cu poza care crede ca ii cea mai reusita din luna respectiva.

Pentru mai multe detalii intrati aici http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,1084.new.html#new .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Asteptam pozele  pentru luna septembrie !!!

Fiecare user alege singur poza cu care vrea sa concureze,cu exceptia sa fie facuta in luna respectiva(septembrie)..

Pozele imi tirmiteti mie in mesaj privat!!!

Pentru mai multe detalii intrati aici http://www.soferii.ro/Forum/index.php/topic,1084.new.html#new

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.