Members kosfunny Posted August 19, 2014 Members Share Posted August 19, 2014 Intentionez sa achizitionez o duba Iveco Daily de 3.5 t pana in 5000 euro pe care sa il folosesc pentru transport pe tara. Ce motorizare imi recomandati si eventual alte pareri din experienta voastra vis-a-vis de consum , sarcina etc. Va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted August 19, 2014 Moderators Share Posted August 19, 2014 Una "detarrata". Un 65-15 "omologata" la sub 3.5t. ca exemplu. Asta prin prisma experientei mele ca si cerinte, cu comerciantii si logistica romaneasca. > P.S. Incearca sa -ti faci planul de afaceri inainte de a investi. Cauta ce vei putea transporta si in ce conditii, inainte de a cumpara mijlocul de transport. Nu te baza numai pe bursa sau pe povesti de parcare. P.S.2. Am sters restul discutiilor la cererea ta. Raman la convingerile mele oricum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts