Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

O intrebare

Darius21

Recommended Posts

• Members

Salutari colegi.am nevoie de o lamurile.problema e urmatoaarea.Eu in cateva zile vreau sa plec din germania pana in londra cu masina.Masina este a unchiului meu si e inscrisa in RO.ce vreau eu sa va intreb este daca o sa fie o problema la Calais sau cand debarchez in londra.precizez ca in masina o sa merg numai eu.unchiul ramane in germania.o sa am probleme cu politia daca nu sunt eu trecut in acte???

• Moderators

daca proprietarul este o alta persoana[unchiul tau in acest caz] trebuie sa ai o declaratie notariala prin care proprietarul specifica ca isi da acordul ca tu sa te folosesti de masina intr-o anumita perioada,ai grija in londra daca intri in zona centrala.Apare tot timpul un C rosu cu indicatoarele aferente,daca intri trebuie sa platesti o taxa [8 lire...parca],evita totusi,acolo sunt la greu camere...

• Members

Eu n-am avut niciodata probleme de genul acesta, indiferent pe ce nume a fost autoturismul, nici cand m-a oprit politia prin Austria, nici la vama in Elvetia si nici la vama la Nadlac sau Bors.

Intrebare: In ce limba sa fie declaratia notariala?

Numai bine!

• Moderators

este posibil sa nu ai nici o problema...dar...si aici intervine necunoscutul...este posibil sa se intimple ceva..nu stiu...o verificare de rutina...o trecere mai aiurea..etc,diferite...si atunci esti oprit de politie pentru verificare...si dintr-o data apare ca tu nu esti proprietarul masinii...atunci..??concluzia..legal ai la tine o declaratie de la notar,in limba tarii respective,unde e inmatriculata masina..si atunci stai linistit..nu prin sectii de politie sa astepti verificari...tu decizi...bafta

• 1 month later...
  • Moderators

cu pixul negru in primul rind,nu folosi albastru[asa vor ei]...dupa care stiind engleza ai toate informatiile pe formular,explicatiile sunt date ca sa poti completa usor,vezi anexa care se detaseaza inainte de a trimite forumularul.....daca nu stii engleza..cauta pe unul care stie si roaga-l sa te ajute...