Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

O informatie pentru angajare


Cristi Mok

Postări Recomandate

  • Members

Salutare colegi. Astazi am primit un telefon in legatuea cu un job ca sofer de tir la o firma din Belgia . Firma respectiva este VDV Bulgaria ( am vazut si vdv Polonia si vdv logistics si sunt cam una si aceeasi di ce am inteles) . Rugamintea mea este daca stie cineva ceva , a auzit de respectiva firma , sa imi dea o informatie. Va multumesc si drumuri bune sa aveti .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Un mic update la topic cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Am fost la Zebrugge pentru acest post si in momentul in care am ajuns acolo totul era o mare harababura . Soferii erau neplatiti , camioanele nu aveau acte si nici IPT valabil , cazarea se facea in aceleasi camioane Daf 5 stele , nu apa , nu baie nu nimic . Erau soferi cu amenzi de sute si mii de euro si cu permise luate pentru ca ordinaru ala de patron ii trimite in cursa cu actele alea facute pe calculator ( cum de altfel era si firma ),mergea pe cartelele lor fara sa respecte timpii de condus si multe altele .M-au asteptat 2 soferi pentru ca nici patronul nici persoana cu care vorbisem nu erau acolo fiind ora 9 sau 10 seara cand am ajuns eu (i-am gasit cu greu pentru ca nimeni din soferii pe care i-am intrebat nu auzisera de ei si camioanele aveau firma stearsa de pe ele), si ei m-au pus la punct cu toate nereguluile care erau acolo si mi-au zis sa merg inapoi cat inca nu am datorii si permisul luat de politie . Dupa discutiile avute cu ei am plecat inapoi in tara in aceeasi seara cu mentiunea ca unul dintre soferi a plecat inapoi cu noi in seara cand am ajuns eu acolo multumindu-i lui Dumnezeu ca a scapat fara amenzi si permis luat , de la el afland o gramada din neregulile de acolo.Nu ma gandeam ca o sa gasesc asa ceva acolo unde se zice ca se fac lucrurile bine si sistemul functioneaza.

Avertisment:

Recrutarea se facea de pe site'uri ( pe mine m-au sunat dupa ce mi-au luat numarul de pe Tocmai) , vorbeste patronul iar daca nu se intelege cu intorlocutorul in engleza ii paseaza pe unul dintre soferii romani care o sa spuna ce bine si frumos eu si ce multi bani se fac pe saptamana . Eu am vorbit cu un anume Laurentiu dar probabil mai sunt si altii , asta fiind vrajitorul sef . In cazul in care dupa toatea vrajeala va hotarati sa mergeti si primiti adresa Kielstraat, nr. 3, 8380 , sa stiti ca astia sunt . Mentrionez ca la aceasta adresa se afla DSV dar aceasta firma nu are nici o legatura cu toata aceasta afacere , aia doar folosesc adresa la care se gaseste DSV pentru ca ei dupa cum spuneam nu au sediu ( au o camaruta inchiriata de la DSV , acestia taindu-le si apa de seriosi ce sunt ). Aveti mare grija , norocul meu e ca am luat destui bani la mine cat sa nu stau mai mult decat imi trebuie sa ma conving de ce era acolo . Daca aveti ceva intrebari va stau la dispozitie . Salutare si drumuri bune .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.