Members mguni Posted October 15, 2014 Members Share Posted October 15, 2014 salut doresc sa vad si eu parerile colegilor in legatura cu acest subiect. mai demult cand intram era plin de lume si aveai cu cine vorbi schimba o parere era frumos . ce se intampla? toata lumea e angajata sau? Parerea mea este ca din cauza regulilor prea stricte ale forumului si a oamnenilor prea destepti si atot stiutori s-a ajuns aici si lumea prefera doar sa caute un loc de munca si sa nu mai socializeze. Sper ca nu am deranjat penimeni cu acest topic si astept pareri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted October 15, 2014 Members Share Posted October 15, 2014 Sa înțeleg din prima parte a mesajului tău că aici intrau/intră doar cei șomeri și care caută de muncă. .... ? Despre ultima parte a subiectului tău................mă abțin să îți răspund ceva.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 16, 2015 Members Share Posted February 16, 2015 Lumea munceste , nu sta ca mine toata ziua pe net . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts