Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Angajare ca sofer pe grecia


Postări Recomandate

  • Members

Salutare colegilor,dupa cum am mai scris si pe facebook o sa imcep sa fac curse in grecia cu un cap volvo fh pt a duce paine la Atena si a aduce portocale de la Argos.

Intrebarea mea e urmatoare: fiind soferul 2 adica nu am multa experienta seful mi-a zis sa ma gandesc la o suma pe cursa, in conditiile in care primului sofer ai ofera 250e la cursa si 900 ron salariu fix.

Acum eu habar nu am cat as putea sa-i cer de asta v-am cerut ajutorul.Ca si km sunt in jur de 2700 tur-retur. experienta sa zic ca am max 20.000 km adica nu mult.

Drumuri bune la toti colegii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Seara buna . Vad ca nu vrea sa te sfatuiasca nimeni si tu nu stii ce sa faci , e simplu tu cere 200 euro la cursa si 700 lei salariu fix si daca te gandesti ca maine vine unu ca tine cu aceiasi intrebare mai scade ca indiferent cat scazi se gaseste unu sa mearga sub acea diurna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

E foarte bine ce zice DanBV. De altfel, nici nu vad ce alte optiuni ai avea. Insa, fa o intelegere oricum cu el. Stai 2-3 luni, cum o fi ca asta e. In timpul acesta, mai cauta si altceva si daca vezi ca nu iti mareste salriul, ii pui pe masa alternativele pe care le ai. Insa, in primul rand, tu cauta sa inveti cat poti de mult si sa iti faci treaba cat mai bine. Daca iti faci treaba la nivel super-profi... s-ar putea sa ai niste surprize ... placute. Chiar el sa iti propuna un salariu mai mare sau alta firma. E plina lumea de habarnisti, nu se mai cauta asa ceva. Se gasesc cu gramezile, la oferta. Dar de profesionisti, se pare ca e o criza din ce in ce mai mare. Cand esti la inceput... nu prea poti sa faci nazuri. Arata tu ca esti bun, chiar daca el vrea sa te plateasca mai nimic si o sa vezi ca iese soarele si pe strada ta. E bine totusi ca ti se da o sansa sa arati ce poti. Profita de ea! Insa, daca vezi ca nu iese la zar dupa 2-3 luni ... tzolu' pe chioru' si p-aci ti-e drumul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • Members

din ianuarie si pina in 20 iulie,am avut BUCURESTI-PATRA 260E,si BUCURESTI -SINDOS,190E,pe cursa..am avut o cursa la saptamina,mai greu cu incarcatul,dar vineri seara sau sambata dimineata eram acasa.drumuri bune va doresc.din 02-august fac Germania ,pe salariu fix

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.