Guest Anonymous Posted April 24, 2010 Share Posted April 24, 2010 buna seara tuturor forumistilor. Cristi ma numesc , 40 ani, originar din Alexandria (tr), de vreo 2 ani in italia,putin fortat de imprejurari. Am permisul de aproape 20 ani (B C E) , aici am mai facut CQC si Carta tachigrafica va doresc multa sanatate tuturor si chiar imi pare bine ca v-am gasit!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted April 24, 2010 VIP Share Posted April 24, 2010 Bine ai venit Cristi!!! Sper sa te simti bine alaturi de noi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted April 24, 2010 Members Share Posted April 24, 2010 Cristi, iti urez un calduros BINE AI VENIT !!! Speram sa fii un menbru activ ( sa postezi ceva poze facute de tine, sa ne inpartasesti din experientele tale, sa intrii pe forum atunci cand ai timp de pierdut si nu numai ) si cat mai multe postari pe forum .Pentru orice informatie sau nelamurire moderatorii si administratorii iti stau la dispozitie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 va multumesc tuturor pentru primirea facuta si as vrea sa va mai spun cate ceva despre mine. Dupa vreo 18 ani petrecuti prin armata romana , unde am condus fel de fel de masini (ZIL, DAC.....)vechi de nu stiu cand, acum 2 ani am luat drumul italiei. Aici am lucrat si ca sofer ,printre altele, la o firma ce transporta electronice in zona de nord. Intre timp am lasat aceasta munca, care sincer imi placea, dar din cauza patronului am fost nevoit sa renunt. Acum e acum........... saptamina ce vine am de dat proba la o firma de transport care se ocupa cu transportul produselor frigorifice , pe camioane iveco de 10 -15 t Asa ca sunt un pic stresat , chiar daca am si nu am experienta. deocamdata atat va scriu , sper sa mai vorbim din postura de sofer . o zi buna tuturor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators CALIN Posted April 25, 2010 Administrators Share Posted April 25, 2010 Bafta la examen. Si bine ai venit la noi pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts