Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

cu respect va salut

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

buna seara tuturor forumistilor.

Cristi ma numesc , 40 ani, originar din Alexandria (tr), de vreo 2 ani in italia,putin fortat de imprejurari.

Am permisul de aproape 20 ani (B C E) , aici am mai facut  CQC si Carta tachigrafica

va doresc multa sanatate tuturor si chiar imi pare bine ca v-am gasit!!!!!!!!!!

• Members

Cristi, iti urez un calduros BINE AI VENIT !!! Speram sa fii un menbru activ ( sa postezi ceva poze facute de tine, sa ne inpartasesti din experientele tale, sa intrii pe forum atunci cand ai timp de pierdut si nu numai  ;D) si cat mai multe postari pe forum  ;).Pentru orice informatie sau nelamurire moderatorii si administratorii iti stau la dispozitie.

Guest Anonymous

va multumesc tuturor pentru primirea facuta si as vrea sa va mai spun cate ceva despre mine.

Dupa vreo 18 ani petrecuti prin armata romana , unde am condus fel de fel de masini (ZIL, DAC.....)vechi de nu stiu cand, acum 2 ani am luat drumul italiei.

Aici am lucrat si ca sofer ,printre altele, la o firma ce transporta electronice in zona de nord. Intre timp am lasat aceasta munca, care sincer imi placea, dar din cauza patronului am fost nevoit sa renunt.

Acum  e acum...........

saptamina ce vine am de dat proba la o firma de transport care se ocupa cu transportul produselor frigorifice , pe camioane iveco de 10 -15 t

Asa ca sunt un pic stresat , chiar daca am si nu am experienta.

deocamdata atat va scriu , sper sa mai vorbim din postura de sofer .

o zi buna tuturor