Members andreiy Posted November 12, 2014 Members Share Posted November 12, 2014 Salut,sunt nou pe acest forum,mai precis ma-m inregistrat pentru a intelege mai bine meseria de sofer pe tir/camion etc. Inca nu posed categoriile C,CE urmeaza in cursul saptamanii sa iau o decizie Din cate am citit eu pe alte forumuri viata nu e roz deloc (nici un job nu e pana la urma..)eu personal nu pot sa conduc mai mult de 7 ore daca is odihnit aici intervine si treaba cu orele de condus,chiar in asa hal esti obligat de patroni sa conduci fara pauze mai mari? Iar din cate am vazut,e o adevarata arta in a intelege limitele legale de condus si cele de repaus.Fara atestat adr si card tahograf presupun ca nu poti lucra in domeniu? (aici ma refer la vechiulele de peste 3,5 tone).Daca incep scoala anul asta si se modifica legislatile obtineri unui permis,iar eu dau proba practica si teoretica doar anul viitor,dupa ce legislatie o dau? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted November 12, 2014 Moderators Share Posted November 12, 2014 dupa legislatia din acel moment la restul nu e asa complicat...regulile sunt destul de simple si explicate corect..numai ca romanul e invatat sa fenteze...cu diverse metode si de aici incepe tam-tam-ul..cu programul..cu..etc..tu invata corect ce ai de invatat,fa scoala,ia categoriile si pe urma o sa vezi cind vei avea de invatat pentru atestat,rasfoieste si forumul la rubrica incepatori,o sa realizezi mai bine despre ce e vorba,bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 16, 2015 Members Share Posted February 16, 2015 Citind pe ici pe colo , nu vei intelege meseria de sofer . Mergi la scoala , invata , documenteaza-te , munceste ! Viata in roz nu vei avea practicand soferia , probabil nici prea multi banuti . Dar daca esti chitit .........da-i bataie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristi cazacu Posted March 7, 2015 Members Share Posted March 7, 2015 (edited) Poliția te vânează să -ți dea amenzi, hoții te vânează să te fure,patronul te vânează să faci greșeli ca să -ți taie din bani,ce tare e să fii trist!! Edited March 9, 2015 by Mario Bandit putin de bun simt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts