Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Meseria de sofer

andreiy

Recommended Posts

• Members

Salut,sunt nou pe acest forum,mai precis ma-m inregistrat pentru a intelege mai bine meseria de sofer pe tir/camion etc.

Inca nu posed categoriile C,CE urmeaza in cursul saptamanii sa iau o decizie

Din cate am citit eu pe alte forumuri viata nu e roz deloc (nici un job nu e pana la urma..)eu personal nu pot sa conduc mai mult de 7 ore daca is odihnit aici intervine si treaba cu orele de condus,chiar in asa hal esti obligat de patroni sa conduci fara pauze mai mari? Iar din cate am vazut,e o adevarata arta in a intelege limitele legale de condus si cele de repaus.Fara atestat adr si card tahograf presupun ca nu poti lucra in domeniu? (aici ma refer la vechiulele de peste 3,5 tone).Daca incep scoala anul asta si se modifica legislatile obtineri unui permis,iar eu dau proba practica si teoretica doar anul viitor,dupa ce legislatie o dau? Multumesc.

• Moderators

dupa legislatia din acel moment

la restul nu e asa complicat...regulile sunt destul de simple si explicate corect..numai ca romanul e invatat sa fenteze...cu diverse metode si de aici incepe tam-tam-ul..cu programul..cu..etc..tu invata corect ce ai de invatat,fa scoala,ia categoriile si pe urma o sa vezi cind vei avea de invatat pentru atestat,rasfoieste si forumul la rubrica incepatori,o sa realizezi mai bine despre ce e vorba,bafta

• 3 months later...
  • 3 weeks later...