Administrators CALIN Posted April 30, 2010 Administrators Share Posted April 30, 2010 Criteriile luate in calcul pentru ierarhizarea soselelor mentionate de reprezentantii companiilor au fost starea asfaltului si importanta economica. Cea mai proasta sosea din Romania este Centura Bucuresti. Centura ocolitoare a Capitalei are o importanta economica semnificativa datorita facilitarii accesului fluxului de marfuri inspre si dinspre cel mai mare oras al Romaniei. Pe locul 2 se plaseaza drumul national Oradea-Deva-Targu Jiu, care face legatura intre orase importante din vestul si sudul Romaniei. Podiumul clasamentului este completat de Pitesti-Campulung, drum greu practicabil pe unele portiuni si care, de asemenea, leaga orase dezvoltate din punct de vedere industrial. Principalul drum din vestul tarii, Arad-Oradea-Satu Mare, se plaseaza pe locul 4 in topul celor mai proaste sosele din Romania. Acest drum este unul din principalele cai de acces catre Occident. Urmatoarea clasata este tot o sosea din vestul tarii, respectiv Drobeta Turnu Severin-Timisoara. Pe locul 6 se situeaza drumul national Cluj-Reghin-Piatra Neamt, ce face legatura intre Transilvania si Moldova. Drumul national Satu Mare-Baia Mare-Dej, plasat pe pozitia a 7-a, este de asemenea o sosea importanta, intrucat face legatura cu vestul Europei. Soseaua Gaesti-Fieni-Sinaia se claseaza pe locul 8 si face legatura intre orase dezvoltate industrial, fiind parcursa de vehicule cu tonaj mare. In aceeasi categorie se afla si ocupanta locului 9, soseaua Slatina-Valcea. Pe ultimul loc se situeaza drumul Petrosani-Targu Jiu, Valea Jiului fiind una din principalele cai de traversare a Carpatilor Meridionali. Clasamentul intocmit de DailyBusiness.ro a fost realizat pe baza mentiunilor Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), Interbrands si Atlassib. Centura Bucuresti este considerata de UNTRR cea mai proasta sosea din tara], tinand cont si de importanta economica a acesteia. Sursa : DailyBusiness.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted April 30, 2010 Members Share Posted April 30, 2010 Am de facut o rectificare si anume : Drobeta Turnu Severin-Timisoara este foarte bun, exceptie facand doar tronsonul Drobeta Turnu-Severin --- Orsova , asta in cazul in care nu l-au facut intre timp . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted May 16, 2010 Moderators Share Posted May 16, 2010 Nu va recomand sa folositi drumul de trafic greu al orasului Brad. Pe langa cinismul edililor din acel oras, care prin bannere va cer sa respectati limita de 30km/h pe un drum pe care greu poti depasi 5km/h, puteti avea parte si de compania celor de la service. Oricum tot acel drum, Deva-Oradea, se cere a fi exclus din catalogul drumurilor pentru care mai si platim taxe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Am de facut o rectificare si anume : Drobeta Turnu Severin-Timisoara este foarte bun, exceptie facand doar tronsonul Drobeta Turnu-Severin --- Orsova , asta in cazul in care nu l-au facut intre timp . Da ai dreptate,am fost pe acel tronson si cel putin 80 % din el ii excelent,modernizat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Husi -vama Albita e varza gaura langa gaura ca dupa razboi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Emiliano2 Posted April 26, 2011 Members Share Posted April 26, 2011 Momentan se lucreaza inca pe tronsonul Drobeta Turnu Severin-Orsova,....la sfirsitul lunii iulie o sa fie gata,.......intre Vîrciorova si Vama de la Gura Vai este plin de denivelari, in rest e super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andrey_deyu Posted April 26, 2011 Members Share Posted April 26, 2011 da colegii cel mai rau drum e Deva -Brad iar centura bradului e mortala cum a spus si SXN si credetima ca stiu foarte bine ca stau in Brad iar spre Oradea e tot asa, drumul e praf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Salbatic Posted April 27, 2011 Members Share Posted April 27, 2011 Salutari !Eu am primit odata un avertisment pe centura Bradului ca nu purtam centura de siguranta ; oprisem putin sa-mi i-au un suc si n-am mai pus-o .Politaiul care ma oprit mi-a zis ca este drum european si tr sa circulam ca atare . Dar cine i-a dat calificativul de drum european ,nu cred ca a circulat pe el poate la vazut doar pe harta sau din elicopter ! Sau poate avea dreptate Garcea ca tr sa port centura ca la ce denivelari sunt ,riscam sa dau cu capul de plafoniera sau sa fiu aruncat pe geam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members novacmark Posted May 13, 2011 Members Share Posted May 13, 2011 colegii tronsonul ORADEA-SATU MARE acuma l-au facut ee super numai ca mai este de lucru una alta da ee superr bun .DRUMURI BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted May 14, 2011 Members Share Posted May 14, 2011 Dej-Baia Mare, pista de antrenament jaloane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 31, 2011 Share Posted May 31, 2011 Vad ca nu a zis nimeni nimic de "centura" Urziceniului...e criminala. Dupa ce scapi de ea iti scuipi rinichii afara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted June 1, 2011 Members Share Posted June 1, 2011 Focsani-Ojula-Targu Secuiesc drum national dar care de fapt e mai rau ca un drum comunal sunt bucati din el care nu au vazut alfalt niciodata e ca pe timpu' lu Stefan cel Mare cand umbla pe acolo dupa femei;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members suciu Posted February 26, 2013 Members Share Posted February 26, 2013 Oradea-Satu mare...e nou si se circula bine.dar inca sunt atatea drumuri cu "probleme"...Reghin-Bisrtita,,,,,Medias-Sibiu....pe care se lucreaza inca de cca un an pentru asfaltare......precizez ca pantele in regiunea localitatii TEACA se circula bine...s-au largit si s-au asfaltat deja....!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Merlin999 Posted February 26, 2013 Members Share Posted February 26, 2013 Colegi care va plangeti de centura Bucurestiului inseamna ca nu a-ti avut nici odata incarcare la Lafarge Hoghiz. Poligonul de tancuri de la Cincu este autostrada pe langa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members suciu Posted March 2, 2013 Members Share Posted March 2, 2013 ai dreptate merlin999....si acolo ca sa ajungi la combinat iti rupi camionul....bine ca platim rovineta ..!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members violetam Posted May 22, 2013 Members Share Posted May 22, 2013 Focsani-Ojula-Targu Secuiesc drum national dar care de fapt e mai rau ca un drum comunal sunt bucati din el care nu au vazut alfalt niciodata e ca pe timpu' lu Stefan cel Mare cand umbla pe acolo dupa femei;) Pentru că văd că n-a mai scris nimeni de doi ani, zic s-o fac eu. Anul trecut în vară am mers pe acolo, adică pe DN 2D și situația e mult mai bună, din câte pot face comparație din ce am mai citit. Spre Lepșa mai sunt niște probleme dar nu mari, iar neasfaltați sunt vreo 6 km înainte de Ojdula. Noi am mers cu autoturism cu gardă un pic mai mică decât a Loganului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members suciu Posted May 25, 2013 Members Share Posted May 25, 2013 Vreau sa anunt colegii care au de parcurs portiunea de sosea Ungheni [Tg.mures] -Acatari [Tg.mures] ca aceasta portiune de traseau sa ..plombat si reparat .."corespunzator".....deci se poate circula..bine...drumuri bune...!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian.Purcari Posted July 2, 2014 Members Share Posted July 2, 2014 Daca tot suntem la judetul Mures, sfaturiesc colegii care vor sa mearga de la Cluj la Reghin pe Sarmasel-Gara, sa ocoleasca mai bine. Drumul ala iti rupe rinichii in tine, cum zicea un coleg mai sus. Mai exact o portiune de 40 km de la Sarmasel Gara la Reghin. Drumuri bune Doamne-ajuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Bogdan30 Posted July 2, 2014 Members Share Posted July 2, 2014 Pe Valea Oltului s-au pus petece unde asfaltul era bun iar acum drumul e plin de valuri, unele de 10 cm....sa nu treaca unii cu masini joase ca adio baie de ulei. De asemenea viaductele de pe Valea Oltului sunt catastrofe. Grija mare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Marius SB Posted July 3, 2014 Members Share Posted July 3, 2014 Apropoo de tronsonul Sibiu - Valcea (Valea Oltului). Sau apcucat baietii sa toarne covor nou de asfalt de la sens girator de la Vestem catre Talmaciu (cozi infernale). In plus de la sens giratoriu de la Vestem catre Sibiu, baietii pun balize de beton intre sensurile de mers. Din nou se formeaza cozi pe acolo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RazvanBV Posted July 4, 2014 Members Share Posted July 4, 2014 Drumu de la Medias la Teius e jale. Mai ales prin Medias. E un santier tot drumu. De ocolitoare Fagarasului nu mai zic.... ca si acolo e chin si jane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yanitravel Posted May 7, 2015 Members Share Posted May 7, 2015 Parerea mea este ca drumul Iacobeni Borsa s-ar putea inscrie cu succes in aceasta categorie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts