Members zozole84 Posted January 10, 2015 Members Share Posted January 10, 2015 Buna ziua!Ma numesc Anghelus Andrei sunt din Botosani am 24 ani momentan nu lucrez dar am lucrat la o firma de transport din Timișoara(Hartl) ca-m aproximativ 3 luni.Am lucrat si in Italia pe masina mica 3,5t numai pe sicilia,aproximativ 4 ani. Vorbesc Italiana avansat,Engleza conversațional,am făcut Anglia cel mai mult,Germania,Belgia,Luxemburg,Olanda,Franța,Austria,Italia,Spania,Elveția,Slovenia,Ungaria,Am cat.b din 2010 iar cat.c,ce din Ianuarie 2014.Atestate marfa,agabaritic din Februarie 2014 si Adr colete 26 oct 2014,Card european de sănătate,cartela tahografica. Doresc sa fac ce imi place,adica sa conduc cap tractor+semiremorca,sunt nefumator nu consum alcool,dispus la efort fizic,psihic si stres,receptiv la tot ce se poate invata din tainele conducerii si problemelor ce se confrunta un sofer de tir,dar pentru asta am nevoie de o firma care sa imi permita sa imi arat indemanarea si dorinta de a invata. Doresc in acelasi timp pentru o colaborare buna sa fiu renumerat pe masura efortului si interesului pe care il ofer. Daca aveti nevoie de o persoana disciplinata cu bun simt si cu raspundere va rog sa ma contactati la nr de telefon 0040744147559 sau adresa:zozole84@yahoo.com.Astept raspunsurile voastre! Multumesc si drumuri bune!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iepuras12 Posted January 20, 2015 Members Share Posted January 20, 2015 Găsești greu colegul o firma Bună dacă na-i pe nimeni sa te ajute. Nu te baga nimeni în seama și fără experiență . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Renegatul Posted July 30, 2015 Members Share Posted July 30, 2015 trebuia sa ramai la hartl pana iti gaseai in alta parte asa castigai mai multa experienta si altfel era treaba parerea mea buna sau rea este a mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts