Members ti.andrei Posted January 22, 2015 Members Share Posted January 22, 2015 Salutare, Pe data de 27 ianuarie vin cu un cap tractor spre tara. Pot aduce o semiremorca normala de oriunde de pe traseu (OLANDA-ROMANIA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted January 24, 2015 Moderators Share Posted January 24, 2015 Da, de ce să nu poți? Evident, presupunem că o faci legal. Sper că nu te apuci să agăți o semiremorcă ce o vezi liberă pe undeva și pleci cu ea de nebun... Firma ce deține drepturile de operare pentru autotractor va trebui să primească o comandă de transport, comandă care va specifica ce și cum (ridicare din locul cutare, semiremorca cu nr. cutare, transport în locul cutare etc, etc). Dacă ești doar șofer angajat și te gândești la vreun ciubuc, atunci nu, nu ai cum să faci asta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted January 25, 2015 Members Share Posted January 25, 2015 Da, de ce să nu poți?Evident, presupunem că o faci legal. Sper că nu te apuci să agăți o semiremorcă ce o vezi liberă pe undeva și pleci cu ea de nebun... Firma ce deține drepturile de operare pentru autotractor va trebui să primească o comandă de transport, comandă care va specifica ce și cum (ridicare din locul cutare, semiremorca cu nr. cutare, transport în locul cutare etc, etc). Dacă ești doar șofer angajat și te gândești la vreun ciubuc, atunci nu, nu ai cum să faci asta... cred ca a vrut sa fiu sub forma de anunt subiectul...nu de intrebare... bun raspuns in caz ca ar fii sub forma de intrebare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted January 25, 2015 Moderators Share Posted January 25, 2015 )))))) Nah la naiba... mi s-a părut mie ciudată ''întrebarea'', de aia m-am grăbit să-i răspund... se pare că, de fapt, nu era nici o întrebare ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Gongy Posted January 25, 2015 Administrators Share Posted January 25, 2015 se mai intmapla si la case mari ! > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts