Members Almajanu Doru Posted February 3, 2015 Members Share Posted February 3, 2015 Salut. Am 25 de ani, fara vicii, posed permis categoria B din 2008 (experienta doar 3.5T), fara evenimente rutiere, permis categ C,CE,DE din mai 2014,atestat marfa,ADR(colete),card tahograf Caut un loc de munca ca sofer fara experienta pe comunitate sau curse dus-intors sau ca ajutor de sofer!. orice informatie imi va fi de mare ajutor! Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Kem Posted February 4, 2015 Members Share Posted February 4, 2015 Suna la carrion expedition cluj napoca, eu prin ei am inceput vara trecuta. Suna si roaga sa-ti gaseasca un titular ca sunt destui care nu au pe cine lua dar fi pregatit pentru 18-20 ore de condus, noua pauza si iara de la capat. Bani in mana o sa ramai cam cu 500-600/luna, in ideea ca cheltu 300. Doua luni jumate plecat, bilet de avion platit de iei. Suna si cere detalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut3004 Posted February 5, 2015 Members Share Posted February 5, 2015 waberers miercurea ciuc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Almajanu Doru Posted February 15, 2015 Author Members Share Posted February 15, 2015 multumesc mult colegii! Doamne ajuta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts