Jump to content

Recommended Posts

 • 1 month later...
 • Members

Pai ce sa zic colegu, scurt si foarte la obiect si sa si respect clauza de confidentialitate din contract .... le trebuie salahori cu permis de conducere si care sa nu stie prea multe de programul de condus. Ai inteles? Asa printre randuri ...

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...
 • Members

Buna ziua

Revin la acest topic si doresc sa informez colegii care au probleme legate de relatiile de munca cu acest angajator (Franz Muller & Sohne GmbH) si aici ma refer la situatia in care angajatorul nu si-a respectat obligatiile fata de salariat, fie de natura salariala, fie a fost pus in situatia de a depasi programul de munca (programul de condus sau aptitudinea - programul camionului - 13 - 15 ore) cu sau fara compensatii, va rog sa contactati un avocat si sa ii descrieti situatia sau sa ma contactati pentru a va spune ce este de facut. Conform unei directive a Uniunii Europene, salariatii pot actiona in instanta orice angajator de oriunde ar fi acesta de pe raza UE la instanta de la domiciliul salariatului. Deci, cazul meu, il voi da in judecata pe angajatorul german Franz Muller Sohne GmbH la Tribunalul din Arad (instanta pe raza caruia am eu domiciliul) pentru a imi recupera ultimul salariu si pentru a demonstra ca postarile de aici de pe soferii.ro nu sunt defaimatoarea sau mincinoase, doar am prezentat foare voalat situatia de fapt si la ce sa se astepte cei care vor sa se angajeze la firma mai sus mentionata.

Cei care considera ca e complicat, pot sa ma contacteze si sa face o actiune comuna. Astazi am fost la un avocat si urmeaza sa ne vedem cu documentele pe masa si sa demaram actiunea la Tribunalul Arad. Numarul meu de telefon. este postat in primul articol al topicului. Sa auzim de bine.

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 months later...
 • Members

salutare , si eu m-am angajat de  2 luni la aceasta firma , la inceput a fost bine (normal) dar de o perioada...o luna zic...au inceput sa o forteze cu orele de conducere (95 ore conduse) capul tractor e cu foarte mari probleme. , dar pe ei  nu ii prea intereseaza , cu banii pana acum au fost la timp...pe viitor ramane de vazut.

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...
 • 11 months later...
 • Members

Franz Muller Sohne .... ce sa va spun e o firma care are in jur de 70-80 de camioane...am lucrat acolo...e o firma care obisnueste sa isi bata pur si simplu joc de soferi..esti pus sa dai peste program,peste 10 ore de condus cateodata,peste 15 ore de disponobilitate,peste 90 de ore in 2 saptamani cu scuza ca seful.plateste amenzile,sunt colegi care au incheiat cu aceasta firma si dupa ceva timp au primit acasa mii de euro de amenzi...remorcile sunt jalnice,marea majoritate avand abs defect si multe altele,masinile din proprietatea firmei si nu cele inchiiriate sunt niste cadavre pe roti... in mijlocul iernii daca se intampla sa se defecteze webasto,sunt colegi care au dormit in frig si 2 saptamani...in momentul cand iti inchei socotelile cu ei nu iti platesc ultimul salariu....salariul nu se ia niciodata la timp,erau intarzieri de pana la o luna...mai pe scurt e o firma in care nimeni nu se gandeste la sofer de nici o culoare

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.