Jump to content

Munca in Germania la firma Suedeza, cu contract de Slovacia!


traveller2

Recommended Posts

  • Members

Buna ziua,

As vrea niste lamuriri de la un specialist, daca se poate! Am o oferta de munca printr-o agentie de recrutare(pana acum serioasa la partea financiara). Oferta suna cam asa: 1600 euro in primele 3 luni, dupa 3 luni 1700, dupa un an 1800. Se trag vagoane incarcate in Suedia si trimise la Lubeck. Munca consta in a le transporta in Italia, Franta samd. M-ar interesa sa stiu cum ar trebui sa arate contractul, tinand cont ca prestez si pe teritoriul Germaniei, unde s-a dat legea cu obligativitatea salarizarii soferilor conform standardelor germane.(Nu stiu sa formulez altfel, sper sa fiu inteles). Ceea ce face firma de recrutare acum, consta intr-un contract de munca pe Slovacia, cu salarul minim de acolo, si un contract de prestari servicii cu firma de transport. M-ar ajuta un sfat bun. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Nu e nici un secret, dar nu stiu inca. Firma de recrutare e EDJ Logistics din Ungaria, am colaborat bine cu ei timp de 7 luni...Acuma sap si eu dupa informatii. Am sa revin.

Firma se numeste Eklof, are Daf-uri superspace si medii, doate cu frigidere si unele si cu clima de stationare, albastre, mie mi s-a spus ca e suedeza, dar pe net am gasit-o ca fiind finlandeza. Au baza la Lubeck, si mi s-a spus ca majoritatea pauzelor de weekend le fac acolo soferii... Are si camioane inmatriculate pe Ungaria. As aprecia daca ar aparea cineva care cunoaste povestea firmei...Am 4-5 zile pana sa iau o decizie. Drumuri bune la toata lumea!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.