Members rzw Posted February 23, 2015 Members Share Posted February 23, 2015 Salut colegii,fiind mai nou pe site,nu stiu sigur daca am deschis topicul unde trebuia,dar sper sa fie bine.Lucrez la o firma de distributie in Bucuresti,iar in curand va trebui sa ma mut pe un Iveco Daily de 7,5t.Stiti cumva ,care ar fi strazile/bd-urile unde pot intra cu 7,5t fara autorizatie?Va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Equinoxe Posted February 24, 2015 Members Share Posted February 24, 2015 Poti intra pe majoritatea colegule, atata timp cat faci aprovizionare. Pe majoritatea arterelor principale nu ai nici un fel de restrictie. Apropo, pasajul Basarab stiu ca are interzis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted March 1, 2015 Members Share Posted March 1, 2015 Intra pe site-ul primariei colegule si intereseaza-te , Cel mai corect . Eu nu stiu cum sta treaba cu autaorizatia de circulatie in Bucuresti , dar stiu ca este nevoie . Cat despre circulat , daca ai autorizatie , pe oriunde. ( si cu TIR-ul poti , chiar si la universitate) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts