Guest Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Ma intereseaza sa cumpar un ansamblu de genu. Sunt in judetul iasi. Se merita? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted February 26, 2015 Moderators Share Posted February 26, 2015 Din ce punct de vedere? Și sincer... nu știu cum ar putea să-ți răspundă cineva la întrebarea asta. Dacă ești omul care te mulțumești cu 500 sau 5000 de lei profit la sfârșit de lună, asta numai tu știi (sumele sunt ca exemplu). Vrei să lucrezi 100% legal, sau bagi numai la ciubucuri? Dacă cumperi ansamblul la un preț super bun (gen muuult sub prețul pieței), atunci întrebarea e cam degeaba, vei fi pe profit mai repede. Până la urmă, banii vin pe măsură ce se învârte roata deci oricât de bun ar fi raportul dintre costul exploatării și sumele încasate, dacă roata stă... Totul se rezumă la diferența dintre venituri și cheltuieli... așa că fă niște calcule și răspunde-ți singur la întrebare. În mintea mea mă gândesc că ansamblurile astea au totuși niște costuri de întreținere mai ridicate decât o prelată pe internațional... consumul este ridicat, plus că schimbi cauciucuri într-un an cât alții în 3 poate. În aceași timp bănuiesc că sistemul de plăți e mai bun, gen cari câteva zile prin contract de închiriere la ceva firmă, când ai terminat ai și luat bănuții. Părerea mea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Corect. Dar ma gandeam ca s.a apucat cineva de curand . Si imi poate da vreun sfat. merci de raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members calin_alex Posted February 26, 2015 Members Share Posted February 26, 2015 Faci munca voluntara cu asa ceva. Nu prea poti respecta programul de condus, mergi peste tonaj, costuri de intretinere mai mari, multe tepe sau in caz fericit incasezi la cateva luni bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts