Members remy3004 Posted March 10, 2015 Members Share Posted March 10, 2015 (edited) Salut! am si eu un cap tractor am tras cu el pe la dsv danemarca prin nordstar si sunt nemultumit de km putini!urmeaza sa mai achizitionez inca doua tin sa precizez ca acesta este euro 5 cu doua axe si celelalte mai mult ca sigur vor fi la fel ca acesta!daca stie cineva un loc unde sunt curse pentru doi soferi si sunt seriosi cu banii daca se fac si km in special in olanda la flori am auzit ca este destul de bine daca stie cineva vreo firma si poate sa ma ajute cu un raspuns ar fi perfect!va multumesc! Edited March 10, 2015 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andyyy Posted June 8, 2015 Members Share Posted June 8, 2015 salut' mai este valabil anuntul,?as avea o propunere de contract pe spania.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costin Posted October 14, 2015 Members Share Posted October 14, 2015 care este propunerea pe spania pentru 3 cap-tractor 2 euro3 si unul euro5 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts