Members mirelfcs Posted March 16, 2015 Members Share Posted March 16, 2015 Buna seara colegi.am o problema mi sa stricat cardul sunt in Germania.pot sa le schimba Aici cardu.mentionez ca am mutările .ameldung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cri5tian Posted March 16, 2015 Members Share Posted March 16, 2015 Dacă ești rezident în Germania probabil că poți solicita înlocuirea cartelei defecte. Nu știu 100% sigur, dar pe cererea de emitere este prevăzută și situația în care ești doar rezident în țara în care soliciți emiterea/înlocuirea, deci ar trebui s-o poți face și din Germania. Un telefon la A.R.R. te va lămuri sigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted March 18, 2015 Administrators Share Posted March 18, 2015 salutare , art 14 din 3821 /85 pana intra la anu art 30 din 165/ 2014 .... ( de la jumatea articolului in jos ) .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members goanga.2009 Posted March 22, 2015 Members Share Posted March 22, 2015 Buna seara colegi.am o problema mi sa stricat cardul sunt in Germania.pot sa le schimba Aici cardu.mentionez ca am mutările .ameldung Nu cardul il schimbi numai in romania la arr faci cerere dureaza cam o luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members goanga.2009 Posted March 22, 2015 Members Share Posted March 22, 2015 oricum dureaza ceva timp sa scoti cardul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cabbie99 Posted March 30, 2015 Members Share Posted March 30, 2015 Da poti.Depinde in ce regiune ai rezidenta.De exemplu la mine in Baden-Wurttemberg cardul este emis doar de TUV sau Dekra si nu de Landrasamt.Dar poti sa soliciti un card nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts