Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

GREVA!!!


damoncarter2004

Postări Recomandate

  • 8 months later...
  • Members

Păi??? Așai românu!!! Mulți sunt mulțumiți de salariul pe care îl au și cealaltă extremă probabil sunt speriați să nu își piardă locul de muncă dacă spun ceva. Din discuțiile mele cu alți colegi toți spun că au salarii peste 1800 euro. Pentru ce ar mai face grevă să peardă bani?

În continuare la mălai cu capul în nisip!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu au nici un salariu de 1800 euro. Sa-si citeasca contractul de angajare si marea majoritate vor vedea ca salariu e trecut ca fiind salariul minim pe economie. Diurna e alta poveste, nu e salariu. Tocmai din cauza ca au salariul prea mic pleaca de langa sotie, copii si prieteni ca sa poata lua ceva bani cu diurna. Pentru diurna aia ne pierdem viata si cand ajungi sa te imbolnavesti sau imbatranesti si nu mai esti apt de munca te trezesti ca trebuie sa traiesti cu 700 de lei.

Cu totul alta ar fi situatia daca salariile ar fi mai mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Tarile mai sus mentionate au sindicat si de aceea fac greva , noi in Romania nu avem , acest sindicat care se vrea a fi al soferiilor din Romania a fost format ( din ce am citit pe site ) la Stadler firma Austriaca ( pentru soferii romani din firma Stadler ) cu filiala in Romania  la fel si Norbert are filiala in Romania si acolo au facut greva soferii romani pt salarii , la noi nu ai cum sa faci greva daca lucrezi la firma din Romania pentru ca te da afara patronul , iar sindicatul SLT nu are nici o putere asupra firmelor noastre pentru ca asa sunt legiile noastre facute ca noi soferii sa fim sclavi patronilor. Toti cei care indeamna la greva sunt angajati la firme din afara tari sau firme care au filiale in romania si de aceea isi pot permite pentru ca au alte legi privitoare la angajati . Si ca sa nu ziceti ca sunt carcotas va dau un exemplu : un fost moderator al acestui site  costy 67 era coleg  la aceeasi firma la care lucreaza si acum Gongy , el tot vroia sa faca un sindicat al soferiilor si a aflat patronul firmei respective si stiiti ce ia spus ? Sa o lase mai moale cu sindicatul sau sa isi caute de lucru in alta parte , asta o stiu chiar de la costy 67 , asta este situatia deocamdata cu sindicatul si patronatul in Romania. Am tot cerut colegului Mit care face parte din sindicatul SLT sa imi arate un exemplu in care sa implicat si cat de cat a avut de castigat  vizavi de o firma cu capital romanesc , colegul Mit a postat o informatie cu privire la arestarea patronului de la firma Stadler firma Austriaca dealtfel , dar nu cred ca am sa vad prea curand asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Sindicate sindicate ..... De ala national nu iti pare rau radu ca doarme in bocanci ?? Pe aia blesteama-ii ca nu iti dau lapte si miere , nu astepta de la o asociatie PRIVATA sa faca ceva pentru tine ca vrei tu pomana sindicala , nu vreti sa intelegeti conceptul de privat , doar plangeti dupa drepturi vai vai vai si valaleleu , in timp de cel national la cate se cotizeaza , sa cotizat si se va cotiza lunar din amaratul ala de salar de incadrare nu zice nimeni nimic , nu se plange nimeni .

Si ca sa intelegi fenomenul , e ca si cum ti-ai deschide o sala de sport , ai angaja 3 antrenori si ai sustine personalul abonat , sau tu deschizi ong si sustii benefic toti ,, sportivii ,, din tara ?

Asa si cu snca si slt , cam pretentios tu , nu esti membru dar vrei beneficii de la ei , intre timp instigi si pe altii , nu ??

Celalant subiect e ceva in genul , pica para malaiata , in gura lu .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De ce Mario Bandit scrii ca instig ? Nu am avut dreptate cand am scris ca sindicatul slt a fost infiintat in cadrul firmei stadler pentru soferii lor ? Nu am voie sa intreb ce pregatire au cei din conducere si cum pot ajuta un sofer cu contract de munca la o firma cu capital Romanesc? Eu vreau sa lucrez pentru o firma din Romania si de aceea ma interesez pentru ca din anul 2011 ianuarie sa desfintat contractul colectiv de munca in favoarea contractului individual de munca si de aici a insemnat caderea sindicatului in Romania ,ce putere are acest sindicat  in Romania si nu in afara tarii asa cum sunteti voi angajati , si tu si Mit si altii care au postat la acest subiect aveti contract de munca in afara tarii noastre , nu contest  acest sindicat , si-a facut si isi face in continuare treaba DAR si-o face in afara tarii noastre , chiar daca apara drepturiile soferiilor romani o face doar pentru cei care au contract de munca la o firma cu capital strain . Si nu am cerut beneficii ( am parerea ca tu instigi acum alti membri ) si nu  am cerut alceva decat informatii de la colegul Mit , eu in comparatie cu tine stiu ce inseamna sindicatul in Romania pana in 1989 si dupa 1989 pana sa desfiintat si intradevar era bun si eficient in perioada respectiva si am fost sindicalist la vremea aceea si imi plateam doar cotizatia nu faceam parte din conducere si nu am fost catalogat pretentios cand am avut probleme cu angajatorul in 1991 si am fost ajutat. Daca faptul ca am incercat sa aflu mai multe informatii despre acest sindicat de la colegul Mit te face pe tine sa imi zici ca sunt pretentios si ca vreau beneficii de la ei atunci asa este . Din ce ai scris tu mai sus nu am decat sa inteleg ca nu este Sindicat SLT ci o asociatie PRIVATA ( asa cum ai relatat tu  ) atunci daca nu este sindicat nu mai amagitii colegi cu astffel de informatii si fiti transparenti . Nu mai avem notiunea de SINDICAT , nu am cerut lapte si miere ( arata-mi te rog unde am cerut asa ceva in postariile mele la acest subiect ) . Sindicatul este tocmai pentru a ajuta angajatul in problemele pe care le are cu angajatorul vizavi de program , salarizare , pregatire profesionala , protectia muncii ..etc . Am intrat in 2016 si cu regret constat ca atunci cand vreau sa obtin mai multe informatii despre un subiect care ma intereseaza sunt catalogat ca o persoana pretentioasa , instigatoare si care alerg dupa beneficii de unii dintr-e colegi atunci cand nu au un raspuns pertinent . in fine o sa renunt la acest subiect care a ajuns sa deranjeze pe uni colegi . La multi ani tuturor

!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am uitat sa iti raspund la exemplul tau cu sala de sport :)) , Ca sa angajez antrenori nu ? de unde stiu eu ca sunt antrenori ? doar dupa nume sau cer informatii despre ei celor care ai cunosc sau au luctrat cu ei ? eventual citesc un curriculum vitae despre ei ( nu am gasit asa ceva pe site-ul lor ) . Degeaba sustin toti sportivi asa cum zici tu  ( a se citi soferii ) daca nu am angajat antrenori buni ( conducerea sindicatului ) care sa aduca performante alaturi de sportivi lor si odata cu performantele apar si mai mult personal abonat  ( inseamna un numar mai mare de cotizanti deci capital mai mare pentru sala de sport ) . nu trebuie sa fi numai sportiv  ( doar cei di conducere sau cei care vin la fiecare sedinta au dreptul de a fi ajutati de sindicat sau TOTI cotizanti chiar daca nu vin la sedinte ? )ca sa fi sustinut poti face parte doar din personalul abonat ( a se citi cotizant la sindicat ) . cu riscul de a ma repeta ( am dat cateva exemple in alta postare la acest subiect ) nu sunt pretentios ci doar mai atent vizavi de ce inseamna sindicat si conducerea lui ,cum pot ajuta eu sindicatul ?,DOAR prin plata cotizatiei si cum ma poate ajuta el ? sau aici intervin pretentiile mele si acele beneficii ? Nu vi se pare normal ( vorbesc in numele meu ) ca inainte sa ma inscriu in sindicat ( ai scris ca nu sunt membru si vreau beneficii de la ei , total eronat )sa intreb de activitatea lui si nu invers ? Poate nu esti la zi cu legislatia sindicatelor , NU poti adera decat la un sindicat , daca o sa am nevoie de sindicat la un moment dat sa ma ajute si ei nu au nici o putere vizavi de angajatorii romani ce fac ? aaaaa doar platesc cotizatie si ma mandresc cu sindicatul SLT ca sunt membru lor si astept ca legiile din tara sa fie schimbate ? Multumesc dar nu .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Stii bancul cu masina rosie ??

Nici eu , dar imi place culoarea !!

Cam asa si cu tine , degeaba sustii ca vrei ceva cand nici tu nu stii ce vrei defapt si acum imi dau seama ca uiti ce scrii pe la subiecte .

Ma scuzi ca nu o sa continuii ( de moment ) prin al doilea mesaj ai confirmat ceea ce se vrea a face , cum si cand , si implicarea personala e fundamentala in treburilea astea sindicale , e usor sa critici un lucru de pe margine , ce faci acum se poate compara cu jocul la loterie si anume o sa fac asocierea cu subiectul pica para malaiata ( sti de care zic ) cu ( , ) cand o sa castig la loterie am sa joc , apoi ca sa castigi trebuie sa joci , sa fi parte activa ....

Si da , acum iti dai seama ca e o asociatie sindicala PRIVATA ? Intrasi in 2016 dezamagit ??

Dezamagit ar trebuii sa fi de cel national , la care contribuii lunar fara sa faca nimic , de ani si ani de zile fara sa ai posibilitatea de a alege a fi membru sau nu , de cel pe care il sponsorizezi pentru a fi scarbit de sistem .

Corect ar fi ca dupa x timp de membru in altu privat ( ca poti fi in sute de sindicate si asociatii sindicale ) sa tipi in gura mare hotii hotii nu fac nimic , eu personal judec aceste comportamente ca anormale si oricat de mult pare ca se merge pe ,, dupa ce te arzi la limba suflii si-n iaurt ,, aici nu e cazul ,pur si simplu pierdere de timp se poate face o asociere cu o relatie sentimentala , daca 2 parteneri ti-au inselat asteptarile si relatiile au eusuat nu inseamna ca a 3a nu poate fi partenerul perfect , daca te inchizi intr-o carapace si nu dai ocazia acelei persoane cum poti sti ??

Mai e o vorba pe la noi , paza buna trece primejdia rea .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Exact cum ma asteptam , nu ai citit de la cap la coada tot ce am postat eu , ai citit pe sarite ....era vorba de greva in postul asta si eu tocmai asta spuneam ca NU avem un sindicat care sa ne reprezinte in romania si ca sa facem greva la sugestia unei asociatii private ar fi o sinucidere curata ...adica ai fi dat afara de la serviciu si asociacia nu te-ar putea ajuta cu nimic...din contra ,nu stiu la voi in afara cum este cand mergi la un interviu daca iti cere referinte si eventual un  telefon de la ultimul loc de munca unii cer chiar de la ultimele trei locuri de munca si ce te-ai face daca in urma telefonului fostul patron ar spune ca ai fost dat afara ca ai facut greva ca sa nu spunem ca poti fi invinuit de multe altele...cine te-ar mai angaja mai Mario Bandit ? Eu asta vroiam sa aflu daca a facut ceva CONCRET si pe piata din romania ....un proiect sa schimbe vre-o lege in romania NU afara , imi iau libertatea sa afirm ca nu ei au in totalitate meritul salariilor soferiilor de acolo , mai degraba guvernul respectiv de acolo ..in cauza germania...au vazut ca majoritatea incep sa deschida filiale in fostele tari socialiste unde salariile minime sunt foarte mici si au activitati pe teritoriu lor astfel scapand de plata unor taxe mai mari la stat, vorbesc strict de meseria pe care o practic , sofer ,daca incearca sa faca ceva sa se revina la fostul contract colectiv ..pentru ca atunci ar avea mai multa putere decizionala sindicatul inromania , forma actuala de contract individual de munca te face sclav.. adica daca accepti conditiile patronului ai cu ce sa intretii familia daca nu accepti esti liber sa cauti de munca in alta parte..Tu la ce vezi bun sindicatul ? zici ca nu sunt dejamagit de actualul sindicat din romania...daca ai fi vazut postarea mea de la  " Cand am sa vad ce a facut sindicatul am sa cred " topic deschis de colegul Mit unde am dat cateva exemple de conducatori de mari sindicate si ce au facut ei ..AU furat , iar colegul cico_3504 tocmai imi spunea ca respectivi au furat pentru ca nu au fost controlati , acum imi permit sa iti pun o intrebare .. cum vezi tu acel control si din partea cui ? daca tu imi spui ca nu stiu ce vreau ca instig etc...nu stiiam de ce esti asa inversunat pe mine ca cer asa ceva si acum te intreb...aceea asociatie  SLT are vre-o legatura cu acest site soferii.ro ? tocmai de aceea avem nevoie de un sindicat care sa faca ceva si aici in romania  nu pomana asa cum crezi tu ca eu cer. Apropoo TU de ce ai plecat din tara si muncesti cu contract in alta tara ? nu cumva din cauza acelor patroni care isi bat joc de noi ?  dar noi cei care stam aici chiar incercam sa facem ceva fata de voi cei care sunteti afara si ati intrat intr-un sistem gata facut de altii inaintea voastra si sa faceti pe lupi moralizatori cu cei care intreaba . Vreau sa ma implic mai mult ,dar la ce Mario ? Sindicatul este o loterie la ora actuala in romania ai dreptate dar pentru cei din conducere..........Nu crede , nu cerceta si intra cu capul inainte....asta reiese din ce ai postat tu aici......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Vai saracu ' de tine ....cat de greu iti e ..... Pe sarite ?

Ai vazut cum am facut legatura intre cele doua subiecte , scrise din plictiseala si frustrare personala pe care a nascut-o sindicatul national argumentul solid lipsind in cazul noilor asociati, faci niste comparatii absurde , iar istoria lasa sa fie istorie.

Citesc TOATE subiectele forumului , cu atentie ( gred ca sunt singurul ) e adevarat ca in Romania traditia sindicala post 90 nu a adus decat rusine , dar hai sa facem bine diferenta intre lucruri , ce e national e national si ce se incearca privat e privat si e la inceput .

Cum prea bine afirmi.mai sus la aluzia cu sala de sport ca sa faca ceva asociatia sindicala trebuie sa aiba multi membri ca sa sprijine echipa de ,, bataie ,, cu cat mai multi membri cu atat mai ampla si bine formata .

Si da domn radu , gust din plin de aceasta ,. facilitate ,, de a fi respectat sindical vorbind si vreau ca si alt seaman al meu sa o faca , nu ne mai numim o tara , Romania ci Uniunea Europeana deci hai sa nu ne mai rezumam la nivel mic ci hai sa privim pe ansamblu societatea , dupa cum stii prima data pun ca exenmplu situatiile traite de mine , reusitele ca sa zic asa sunt cele care ma motiveaza , dupa o experienta urata si partajul fortat , lasat in uitare de unul din cele doua sindicate nationale ( si aici au fost chestii de coruptie ) am avut sansa si cunosc o asociatie mica la acea vreme , care se ocupa si de chestii sindicale , sunt un simplu membru platind cotizatia 18 euro pe luna si voluntar in alte aspecte care nu vin la socoteala cu subiectul .

Atat Slt cat si Snca ar putea si exemplul , dar trebuie sustinuti , cum si eu am inceput cu o asociatie mica la acea vreme si am crezut in potentialul ei asa trebuiesc vazute cel putin astea doua , cunoscandu-le si cunoscand sistemul lor , nu criticand de pe margine plin de frustrari personale , asta cu crede si nu cerceta domn radu daca esti crestin o poti aplica la biserica , eu nu sunt practicant , aici nu merge , asociata cu cat mai mare mai puternica si chici cine o face puternica , nu membrii cumnva ??

Cred ca ai o parere gresita facuta despre sistemele occidentale , nu am luat totul deagata , dimpotriva , aici fiecare isi ,, vinde ,, cum stie ,,talentul ,, si munca , si fiecare e parte activa la miscarea sindicala ( clar clatinata de criza ) nu am luat nimic facut de alti , chiar mi-am castigat locul in societate prin munca , seriozitate si ambitii.

Pe alta parte , pesimist si critic nu o sa reusesti sa cladesti nimic , avantul miscariilor sindicale la oprit mojicia romaneadca , inversunarea si criticile primite au lasat un gust amar promotorilor ideilor , asociatiile acum merg in deriva , ideile si efortul trebuia sa creasca asociatiile ca un bulgare de zapada rostogolit in zapada , mai mare mai mare , dar cand dai de o masa profesionala care se vaita prin parcare ca e greu , in public critica si spurca , iar in practica alunga de prin parcare sau poarta firmelor ,, soli,, cu bate si caini atunci intreb , ce sindicat doriti ?

In timp ce noi discutam e posibil ca ideiile acestor doua asociatii si piara si uite asa prin neimplicare o sa treaca si astea doua , si domn radu o sa ramai cu aceleasi x exemple rele de la pica para malaiata si am sa-mi permit sa-ti dau un sfat , nu critica un emigrant pentru ca a plecat si ce a facut pana nu ai fost /esti / sau vei fi in locul lui , din postura de nationalist si patriot e inutil sa argumentezi diferentele dintre noi mai ales cand ambii dorim acelasi bine , desi in ceea ce ma priveste VREAU binele seamanului meu , si ma implic prin exemple si sprijin , dupa cum se vede efortul nu imi aduce nici-o satisfactie , doar moral .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

In primul rand Eu am scris in limitele bunului simt ( a se vedea exprimarea ta ..vai saracu de tie ) am crezut ca suntem oameni in toata firea si nu copii in curtea scolii,...adica ; nu ti-am vorbit cu domnule ( ironic ) chiar daca am o varsta mai mare ca tine am tinut si tin in continuare ca exprimariile noastre sa fie ca de la coleg la coleg  , pe de alta parte tot citesc la ce postezi tu si nu inteleg...CE anume critic eu si mai ales unde am scris ceva din care sa rezulte afirmatiile pe care mi le aduci vizavi de critica mea la asociatia sindicala pe care o reprezinti tu ? Repet : discutia mea era cu unul din colegii de pe acest site si anume Mit si mi-am permis sa dialoghez cu el si sa-i cer informatii despre sindicat pentru ca am vazut ca a fost amabil si a raspuns cu cateva link-uri. Vizavi de afirmatia ta ca te-am criticat pe tine sau vre-un alt emigrant da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine si sa cred ca erai nervos pe altcineva si nu aveai cum sa te eliberezi de stres , de altfel la intrebarea mea de ce ai plecat din tara vedeai si raspunsul dat de mie in fraza urmatoare  ,citez " nu cumva din cauza acelor patroni care isi bat joc de noi " am incheiat citatul , nu stiu de unde ai dedus tu ca eu te-am criticat . inca o data te rog citeste tot ce postez si nu mai scoate din contex . Am cerut doar cateva informatii despre conducerea asociatiei fara intentia de a aduce cuiva vre-o defaimare sau jignire .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Ha ha ha , dialogul e pe cat de normal pe atat de respectuos , chiar nu imi permit sa raspund ironic , domn radu e un titlu normal , dar daca il iei ca ironic , te rog sa ma scuzi , departe de mine gandul .

Nu reprezint nici-o asociatie , doar am dat un exemplu si am refuzat sa ma implic titulativ in vreuna , prefer sustinere laterala .

Din context ??

Deloc , am incercat sa unesc aici cele 2 subiecte , la pica para malaiata ,unde vrei pomana sindicala instigi si calci in picioare o idee inainte de a te informa si a sti ce reprezinta , de aici din dorinta de a fi inpartial si a prezenta lucrurile asa cum sunt am intervenit , nicidecum de a promova expres x sau y si daca ai prestat atentie am zis ca x sau y ar putea fi exemplul potrivit , si pe aceasi linie nu te pot lasa sa instigi alti inconstienti la a cataloga o idee exact ca tine , asteptand pomana sindicala , si chiar as dori sa consideri criticile constructive si sa vezi si jumatea plina a paharului , fara conotatii personale ca esti radu , gogu , ilie , vasile sau marcel .

Ca sa fim fair play fata de oameni si ideile lor e corect si moral sa prezentam lucrurile asa cum sunt , bune sau rele , alternativele trebuiesc probate si dupa judecate , asta incerc sa transmit , dar nu ai cu cine , pozitia de victima prinde bine in fata unor argumente reale .

Ps : am plecat din romania din cauza coruptiei , pentru pacea ta sufleteasca .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Acum chiar ma faci sa zambesc , te contrazici singur , da-mi voie te rog sa te citez .. " unde vrei pomana sindicala si instigi si calci in picioare o idee inainte de a te informa si a sti ce reprezinta " inchei citatul ...mai colegule polemica aceasta a noastra tocmai pe acest motiv a pornit ...Am cerut informatii despre cei din conducerea asociatiei si despre activitatea lor , nu cumva vroiam sa ma informez si mai ales sa aflu ce reprezinta aceasta asociatie, ce anume am calcat in picioare ? Da-mi voie sa postez cateva din obligatiile si rolul liderilor de grupe sindicale ;    1. De a raspunde intrebariilor colegiilor de munca , liderul de grupa sindicala are obligatia de a discuta cu fiecare din colegii de munca in parte si de a le explica ce fel de actiuni sindicale are de gand sa propuna . Fiecare persoana are probleme si intrebari individuale , la care se poate raspunde numai in mod individual. 2. De a lua apararea muncitoriilor in caz de nevoie , rolul liderului de grupa sindicala este sa serveasca intereselor muncitorilor , nu pe cele ale patronatului sau ale partidelor politice . Daca un coleg are o plangere sau o problema , el trebuie sa ceara ajutorul liderului de grupa. Acest ajutor consta atat in sfaturi  cat si din apararea intereselor angajatului respectiv in discutiile cu patronatul. 3. De a asigura respectarea drepturilor  muncitorilor ,in cazul in care exista un contract colectiv de munca  , sau chiar atunci cand muncitorii se bucura doar de drepturiile garantate prin lege , seful de grupa sindicala trebuie sa cunoasca cu precizie care sunt aceste drepturi sa fie pregatit sa protesteze din partea muncitorilor atunci cand sunt incalcate drepturile unui individ sau ale unui grup de muncitori. Mi-am permis sa postez cateva din obligatiile liderilor de grupe sindicale ( au minim 10 oameni in grupa lor acesti lideri de grupe ) din functionarea unui Sindicat Democratic ca sa te documentezi inainte de a ma mai acuza de instigare si defaimare atunci cand cer informatii despre activitatea lor sindicala pe teritoriul Romaniei , ai dreptate si tu cand faci afirmatia te citez " nu ne mai numim o tara , Romania , ci Uniunea Europeana " inchei citatul  .. cu parere de rau te informez ca noi ne numim in continuare Romania si avem din pacate legi diferite fata de uniunea europeana , suntem egali doar la capitolul ..amenzi , preturi si taxe catre stat , la capitolul salariul mediu ...cu mult sub minimul european , la capitolul asigurari sociale ...nu exista asa ceva ..cum poti sa afirmi ca suntem parte egala in drepturi cu uniunea europeana...repet , am facut parte din sindicat si m-am implicat pentru ca aveam sentimentul ca fac ceva bun.                                                                                                                                                                                                                     

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara.La multi ani tuturor..Ca sa nu fiu off topic am sa scriu doar atat fiindca vad ca sau cam incins spiritele.
Deocamdata in Romania nu poti sa inchegi un sindicat puternic si care sa poata reprezenta toata breasla asta..Nu din cauza ca nu se poate ci din cauza ca soferii zilelor noastre sunt atat de umili milogi si de saraci incat le este frica sa si deschida gura chiar si in fata portarului de la garajul firmei lor.Toti au o situatie sau o problema familiara sau personala care nu le permite sa si cera drepturile si accepta orice..Eu personal am ramas foarte dezamagit(si sunt in continuare) de catre colegii mei de breasla...Am ajuns la concluzia ca incercand sa faci bine sau sa ajuti pe altii iti faci foarte rau tie..Domnilor sa aveti un an bun toti..Eu m am retras din miscarea sindicala si imi negociez singur conditiile de munca si imi apar doar mie drepturile legale care mi se cuvin.Pace 9.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc pentru respectul aratat ..te citez " si pe aceasi linie nu te pot lasa sa instigi alti inconstienti la a cataloga o idee exact ca tine " am incheiat citatul , am crezut ca ai un vocabular mai elevat intr-un dialog vizavi de parerea in contradictoriu a celuilalt ( vezi .." alti inconstienti " ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mai bine de atat nu aveai cum sa te exprimi Vasile Moldovan si sunt de acord cu tine dar pana la un punct . Se poate si la noi dar ne trebuie cativa lideri bine pregatiti vizavi de legislatia romaneasca si pregatiti sa se bata cu politicieni ca sa poata abroga legile care sunt promulgate pentru bunastare patronatului . Postul meu de mai sus era pentru Mario ,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Radule ca sa ai parte de cele 10 ,, porunci ,, trebuie sa fi cotizant , atunci poti cere socoteala , drept pentru care vezi raspunsul primit la petitia ta , nimic , nefiind membru si iara o sa fac o comparatie , e ca si cum ai sta la o terasa si ai cere bere la alta , fara sa te bage in seama nimeni . indiferent de cat de mult iti doresti tu sa fi servit .

Cat de participare , o sa-mi permit sa ma indoiesc in continuare de acest lucru , astepti pomana sindicala de la ceva fara a fi membru si da , instigi alti inconstienti ca si tine iar in loc sa-ti asumi rolul te victimizezi . ( vezi subiectul pica para malaiata , sti tu care .

Si toate de la incapacitatea de a intelege ceva privat , care se adreseaza unui grup si cu parere de rau dupa atatea asocieri daca inca nu sa inteles incep sa ma indoiesc asupra atentiei pe care o dai subiectului .

Cat despre Romania si Ue , avem perceptii si asteptari diferite , desi nu o sa aprofundez , Ue are feschise portile intre sindicate , vezi asociatiile facute , pe ramuri profesionale si ai dreptate cat cuprinde partea goala a paharului , nu ai cu cine te asocia , pentru ca vestici vor seriozitate de la parteneri si cu romanul e greu sa lucrezi , asta fiind si prima problema , neincrederea si nesustinerea ideilor ,cu oameni ca tine radu nu se ajunge departe si poate vrei sa-ti recitesti mesajul de la pica para malaiata , sau sa ii zicem , muieti-s posmegii ?

Amuzant e ca ca vrei lideri bine pregatiti , luptatori , aia costa radule., cum tu ai o cariera si muncesti ca sa iti intreti familia si acei oameni au aceasi nevoi , iar scuza-ma , ce vrei tu ca aceia sa faca pe cotizatia a un pumn de oameni , sa reuseasca ca apoi sa vi si tu sa te bucuri de lauri , ce e asta radule ?

Dupa razboi multi viteji se-arata !!

Ps : INCONȘTIÉNT ~tă (~ți, ~te) 1) (despre persoane) Care nu este conștient; fără cunoștință. 2) și adverbial Care nu-și dă seama de ceea ce face; lipsit de conștiință; fără judecată. 3) și adverbial (despre acțiuni, lucruri etc.) Care este făcut fără participarea conștiinței sau a voinței; efectuat din instinct; instinctiv; mașinal; automat; involuntar; mecanic. [sil. -con-ști-ent] /<lat. inconsciens, ~ntis, fr. inconscient

( De defaimare te acuzi singur )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Mario ai ceva cu mine personal , nu mai intelegi limba romana ? Esti pocait , protestant ? Nu sunt porunci sunt indatoririle si OBLIGATILE unui lider sindical fata de cei care au aderat la sindicat, cotizanti cum le spui tu si pe care nu le-am gasit pe site-ul lor la activitati sau indatoriri , ma acuzi pe mine ca le cer socoteala si vreau pomana sindicala ? cine vorbeste de partea materiala si de foloase ? am intrebat cumva cat este cotizatia ? nu...tu ai scris ca ai cotizat cu 18 euro pe luna , eu le spun sindicalisti , tu le spui cotizanti . DA vreau lideri bine pregatiti . Sa inteleg ca tu profesezi meseria de sofer fara permis , fara atestate si alte documente necesare ? Atunci ce vrea sa insemne ce spui mai sus...te citez "  ce vrei tu sa faca pe cotizatia a unui pumn de oameni , sa reuseasca ca apoi sa vi tu sa te bucuri de lauri .." inchei citatul ...ce vrei sa spui , ca cei din conducere sunt nepregatiti ( fosti soferi, dispeceri, directori de transport etc ) si acum se pregatesc pe bani din cotizatile de la sindicat , nu cumva ar trebui sa fie in curriculum vitae al lor ( iar nu apare pe site-ul lor ) ce aptitudini si pregatiri profesionale au ? Ma acuzi ca nu stiu ce inseamna cuvantul privat...in comparatie cu tine stiu ..privat ( in majoritatea cazurilor ) = Minciuna , inselatorie , bataie de joc  ...ma refer STRICT la meseria noastra Mario si relatia cu patronatul. Tu spui ca este o asociatie SLT iar pe site-ul lor apare doar SINDICATUL lucratorilor din transport rutier ... iar ma faci sa cred ca citesti aleatoriu , pe sarite ... undeva apare o neconcordanta .Stii ce este cel mai rau , cand folosesti cuvinte pe care nu le intelegi , ..ai definit cuvantul ..INCONSTIENT ....cel la care am facut referire ca ma jignesti ( de fapt era .." imi jignesti inteligenta " credeam ca ai inteles si tu ) ...da-mi voie sa te citez si sa observi cum te contrazici singur sau incercand sa scoti in evidenta ca eu incerc sa defaimez asociatia sindicala sau ai acuz de ceva anume , total neadevarat Mario BANDIT ....deci..te citez .punctul.. 2).care nu-si da seama de ceea ce face ...(oare nu asta incerc sa aflu ceva date ca sa stiu ce am de facut )..lipsit de constinta; fara judecata...( tocmai ti-am demonstrat ca ma interesez de activitatea lor si de pregatirea lor profesionala )...3). care este facut fara participarea constiintei sau a vointei,efectuat din instinct , masinal , automat , involuntar , mecanic   :)) aici te-ai definit pe tine mai Mario ...cand vezi vre-un comment pe care nu-l intelegi  actionezi....din instinc;masinal;automat;involuntar ;mecanic..la denigrarea lui ..repet..nu folosi cuvinte fara sa le stii intelesul ( cauta pe internet inainte sa-l folosesti :)) )......trebuie sa recunosc ca nu am HABAR ce vrei sa spui cu subiectul ..." pica para malaiata "...lumineazama te rog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

imi spui la inceputul comment-ului tau urmatoarele ; ca sa ai parte de cele 10 " porunci " ( indatoriri , obligati ale liderilor ) trebuie sa fi cotizant , atunci poti cere socoteala . Bun , iti dau un exemplu ( observ ca tu intelegi mai bine prin astfel de exemple..) ..te duci sa te angajezi la o firma , cum procedezi Mario , intrebi inainte sa semnezi contractul ( a se citi adeziunea de intrare in sindicat ) ce iti ofera firma respectiva ca si pachet salarial , program de munca ..etc ( a se citi ce proiecte are pe viitor sindicatul ) SAU tu semnezi contractul si urmand ca pe parcurs sa afli ? ..... :-?

 

 

 

Intr-u in jocul tau si iti raspund tot prin exemple ca cele postate de tine...te citez.."ce vrei tu ca aceia sa faca pe cotizatia a unui pumn de oameni , sa reuseasca ca apoi sa vi tu si sa te bucuri de lauri , ce e asta radule ? " inchei citatul...acum exemplu meu...un patron are un harb de masina si cauta un sofer pe un salariu de nimic si-l pune sa conduca non stop pe motiv ca este la inceput si nu are capital ( a se citi exemplu tau cu pumnul de oameni ) TU ce faci mario bandit accepti si te angajezi la el cu motivatia ca o sa reuseasca pe parcurs de dezvolte firma si o sa-i mearga mai bine si implicit si tie si atunci o sa te bucuri de lauri , sau cauti o firma care iti poate oferi ce cauti TU ? DECI  ce zici mario ?

Editat de cico_3504
unit comentarii
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Radu , acum imi dau seama ca atentia ta sau mai bine zis seriozitatea si capacitatea de intelegetege a subiectului e scazuta , si fara a fi inteles gresit , nu am nimic cu tine personal , nu ma interrseaza persoana radu , ci profesionistul care incearca a fi .

Ai un cacao mental de nici tu nu sti ce vrei , amesteci exemple si situatii din cauza lipsei argumentelor solide pe care sa te poti baza ,te rog nu schimba realitatea si citeste bine ce scriu , degeaba intelegi ce vrei , ca mesajele sunt altele si am sa-ti clarific treburile .

Nu sunt pocait , protestant , ci am zis ca nu sunt bisericos , desi crestin ordtodos , practic credinta in felul meu , am facut o legatura intre cele 10 puncte si cele 10 porunci , nimic mai mult , dar greu cu logica .

Legat de cele 10 ,, porunci ,, de care vorbesti , sunt obligatorii dupa semnarea adeziunii , atunci ai dreptul sa ceri sau sa reclami raspunsuri , pana atunci , pretentii ieftine si inutile .

Legat de cotizatie si participarea mea , am scris destul de clar nu sunt membru , desi am primit oferta de a fi membru fundator in unele am refuzat sa fac lucru acesta pentru ca nu lucrez pentru o firma din Romania , dar am fost alaturi de acesti oameni , am inteles si am sustinut ideile lor , am vazut prin au trecut pentru a demara asociatiile sindicale si vad esecul lor cu oamenii dar totusi dupa exemplu personal prefer sa ii sustin din lateral , am subliniat pot fi sansa potrivita de a face ceva dar daca nu au si oportunitatea de a demostra, cum putem sti ?? . Mai sus am scris clar , cred ca TU stai prost cu limba romana , citez :

Dupa cum stii prima data pun ca exenmplu situatiile traite de mine , reusitele ca sa zic asa sunt cele care ma motiveaza , dupa o experienta urata si partajul fortat , lasat in uitare de unul din cele doua sindicate nationale ( si aici au fost chestii de coruptie ) am avut sansa si cunosc o asociatie mica la acea vreme , care se ocupa si de chestii sindicale , sunt un simplu membru platind cotizatia 18 euro pe luna si voluntar in alte aspecte care nu vin la socoteala cu subiectul .

Atat Slt cat si Snca ar putea si exemplul , dar trebuie sustinuti , cum si eu am inceput cu o asociatie mica la acea vreme si am crezut in potentialul ei asa trebuiesc vazute cel putin astea doua , cunoscandu-le si cunoscand sistemul lor.

Deci ??

Lideri bine pregatiti , scrii ca vrei oameni buni., luptatori , eu scriu ca aceia costa , argumentand munca lor care costa si evident trebuie sustinuta dupa care vi ca ce acestia sunt nepregatiti , acum se pregatesc , dispeceri etc etc , ce bati campii mai sus , pe cand intentia mesajului si logica situatiei e ca acestia , lucreaza contra cost ca nu sunt la crucea rosie sau vreo organizatie , sunt desigur pregatiti ca nu toti au diplome ca soferii pe spagi si cel mai important , degeaba astepti tu ca un grup sa reuseasca sa instaleze un mod normal al practicii in munca pe sustinerea si contributia a.unui pumn de cotizanti /membrii , sa stai sa critici pe margine , dupa care sa vrei sa te inscrii si sa beneficiezi si tu de efortul si rezultatele lor , dupa ce ti-au denonstrat ca au rezultate pozitive dar la lupta ( sustinere ) nu vrei sa participi . Ce inseamna asta radule ?? Lasitate !!

Trecem mai departe , privat !!

Un termen rau definit de tine , rau inteles si rau considerat , imi pare rau ca din viata iei doar exenplele rele , dar ce am face daca toti am fi pesimisti ca tine si nu am indrazni sa vedem si partea plina a paharului, daca macar nu am da sansa unei idei , daca nu am participa ACTIV la ea .

Te victimizezi prin o auto-considerarea ca jignire a catalogarii ca inconstient , nu ma inteteseaza cum te definesti , sensul erea ca fara a sti ( si asta ai transmis tuturor ) cataloghezi si critici o idee fara a cunoaste-o doar din cauza frustrarilor personale legate de fosti lideri sindicali corupti din mediul sindical national si a medilui patronal muncitoresc corupt .

Privat , in contextul definirii un mediu aparte de cel bugetar , guvernamental , face referire la un lucru aparte , alcatuit din indivizi nesupusi mediului bugetar si care evident se auto defineste si auto sustine si nu ca penteu tine munca la patron ( privat ) inseamna inselatorie , oricum o comparatie de concepte e absurda , dar .......

Trecem mai departe , subiectul pica para malaiata sau mai bine zis muieti-s posmegii e exact subiectul unde ceri pomana sindicala , si iti mai repet o data , ce anume consideri tu informare e critica si desconsiderare a unei ideii pe care nu astepti sa o intelegi dar totusi tu esti pretentios si vrei socoteala de la un mediu la care nu esti membru .

Informarea nu se se face prin critica, desconsiderare si comparatia cu niste exemple rele dintru-un mediu diferit , rau inteles de tine si vrei ca si altii , la fel de ,, cunoscatori ,, in domeniu sa fie deacord cu tine .

Subiectul incepe asa ,citez :

Mit

25 iun 2015

Sa clarificam un lucru: un sindicat nu este o institutie de stat la care ai cotizat prin plata taxelor tale si careia sa-i poti cere socoteala pentru ca ai platit taxe si vrei rezultate. Sindicatul este sustinut doar de plata cotizatiilor celor care se inscriu si reuseste sa faca atat cat fac membrii sindicatului. Cu cat sunt mai multi cu atat se va face mai mult si mai repede

Mai jos concluzionezi , si aici e clar ca ai inteles ce vrei si nu sensul exemplului, citez :

Colegule si eu ma aliez celor care nu mai cred in vorbe , cred doar in fapte , in exemplu tau spre final ai spus , citez : Cand e aproape gata masa, Tilica, care a stat mai departe cu berea proprie, n-a facut si nici n-a contribuit cu ceva, in schimb s-a tot tinut de glume pe seama celor implicati, il ia randul pe Ion la intrebari: cand e gata mancarea ca lui ii este foame. Raspunsul lui Ion: "Auzi Tilica, ia mergi de plimba ursu si mananca din gratarul pe care l-ai platit si pe care l-ai facut"...am o intrebare si eu " pentru ce se plateste o cotizatie la sindicat daca tot eu care platesc cotizatia trebuie sa imi caut singur drepturiile ? Nu cumva aceea cotizatie este pentru aceea conducere care trebuie sa ajute un membru atunci cand are nevoie ?

Tu esti Tilica , care sta cu berea pe margine si face glume ( critica si desconsidera ) il intreaba pe Mit ( Ion ) cand e gata masa ca lui ii e foame si vrea si el iar raspunsul lui Mit e , Tilica cand pui mana , platesti la masa ( adica cotizatie membru ) pui mana sa faci si tu ceva ( sustii ) ai dreptul la o portie din mancare /bautura si ai dreptul sa reclami ca se intarziere sau ca nu e buna mancarea ( beneficii si rezultate ) si mergi unde ai pus mana la treaba .

Ce nu.ai inteles din exemplu , e ca nu esti membru , nu ai pus mana dar totusi vrei si ceri .....pomana , dupa care te intrebi ......retoric ..... Pentru ce cotizatie daca singur in caut drepturile ?? Da ai platit ca sa iti fie cautate drepturile Tilica ?? Asta iti scapa din vedere , pozitia si atitudinea fara de sindicatul privat , pozitie prin care ceri pomana sindicala . ceea ce Mit incearca sa iti explice si eu aici si nu vrei sa o intelegi , e ca atat timp nu participi nu poti sa ai pretentii si punct .

Cat despre cele 2 situatii de caz , te voi dezamagii , contrar asteptarilor tale nu sunt persoana care se auto-complace situatiei si nu ma intind nimicodata mai mult decat ma tine plapuma , prefer in viata sa fiu rezervat si calculat decat visator ca apoi sa fiu obligat sa fac compromisuri pe care vad ca le faci tu prin exemplu dat , am cautat sa ma impun prin munca si si-am castigat locul in societate prin seriozitate si ritm de munca , si contrar tie , care vrei decat bi.ele tau , caut prin mod altruist ( vezi dex daca nu stii ce inseamna ) sa ajut pe altii , si asta se vede prin implicarea mea in forum , legi si idei . De ce ? Pentru ca daca eu ( singur ) am ales calea si deciziile de a ajunge undeva , nu ma inchid intr-o carapace si rad sau cum la multi le place a zice , am uitat de unde am plecat , ci prin exemplul propriu si pasii urmati sa ajut , sa ajut fara a cere nimic la schimb de felul meu sunt strict pe idei , nu am cai de mijloc , nu potriviri , nu faradelegi , nu ma fac frate cu nimeni / nimic sa trec de situatie si sa profit .

Si da , o asociatie sindicala mmare si ce inseamna mare , multi membrii . e puternica , poate detine avocati si politicieni de influenta care pot pune bete in roate patronatului romanesc , poate schimba macazul si poate indrepta situatia social -muncitoreasca pe care somnul guvernamental o permite patronatului romanesc si normal , fara bugetar ei fac jocul din simplul fapt ca acopera clasa sociala si impun regulile lor .

Dar ca sa ajungi acolo trebuie sustinere , participare si incredere , sustinere financiara pentru a avea avocati destui si birouri in tot teritoriul national cu tot ce cuprinde de la a la z ( care costa ) , participare la evenimente si implicare in proiecte si incredere , sustinerea morala a ideii , evident e greu , dar multiplicat la sute de mii de membri e o putere de luat in considerare , fara frica .

O asociatie sindicala puternica poate bate cu pumnul in masa , intre patronat si asociatiile transportatorilor , intre stat ar mai fi o un factor de decizie , dar cu critica , desconsiderare , comportamemt impulsiv nu se face nimic radu , si insumat la mi si sute de mii de alti ca tine , care nu au idei clare si confuzi de altii la fel de neclari ( ca de zic inconstienti iara te superi si o iei personal ) nu au puterea de decizie si sustinere iar daca printr-o minune sa zicem ca o idee reuseste sa se impuna , exact ca titlul de la subiectul pica para malaiata , CAND O SA VADA CE FACE SINDICATUL , ATUNCI SE VOR INSCRIE , sa guste si ei din lupta si sustinerea altora , pentru ca le e frica de implicare , dar vor si ei bine , lucru pe care il reclama multi ca nu e unire , dar cand se ofera sansa unirii nu-ii bine , critica si lasitate .

Asa ca radule , termina cu pomana si pune mana la treaba , da cu idei clare nu frustrari personale care pe langa ca nu.iti fac bine tie nu fac bine colectivului .

As incheia cu ,.hai sa dam mana cu mana , dar scriu degeaba , nu ai cu cine !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu sunt maI nici porunci nici puncte ....sunt INDATORIRILE SI OBLIGATILE  liderilor de sindicat ....ADICA a celor care au salariu platit din cotizatile sindicalistilor....NU mai mintiti lumea asa cum ati facut piana acum...le ziceti porunci ca sa nu poata avea nimic de comentat sindicalisti? Apropo nu eu sunt cel care cer pomana si instig  , tu esti cel care instiga si denigreaza pe cei care incearca sa intrebe de asociatia asta a ta...zici ca nu esti implicat , atunci unde platesti cei 18 euro , iar te contrazici ? suferi de sindromul contraziceri. Nu cumva tu esti cel care cere pomana prin faptul ca indemni colegi de pe site-ul asta sa se inscrie in asociatie fara sa se documenteze inainte ? Nu inteleg de ce ai luat asa foc si folosesti un vocabular folosit in spatele blocurilor de aurolaci ... " CACAO MENTAL "  sa fie oare din cauza ultimului exemplu postat de mine in care iti demonstrez ca tot ce ai bodoganit pana acum nu ai facut decat sa te contrazici singur ?? Ti-am dat exemplele pe intelesul tau....calegul Vasile Moldovan a dat un raspuns pertinent si la obiect cu vre-o 3-4 posturi mai jos si avea perfecta dreptate . Nu am vrut decat sa aflu daca asociatia asta SLT a avut  vre-un caz sau a ajutat un coleg care este angajat la o firma romaneasca si NU din afara .....IN ROMANIA vreau un sindicat nu in afara....TERMINATI cu pomana pentru asociatiile astea din afara tariiiiii , nu ne ajuta cu nimic ba din contra,,,stii ce este ciudat ? daca intri pe site-ul sindicatuli lucratorilor din transport rutier si dai pe forum ghici ce se intampla ??? te trimite pe forumul soferii.ro....de ce nu spui mai mario ca soferii.ro  sustine asociatia asta ...acum inteleg de ce ti tu cu dinti sa nu se afle cine sunt cei care conduc asociatia privata a lucratorilor din transport rutier....am terminat cu acest subiect pentru ca nu am de la cine sa aflu lucruri bune , concrete despre activitatiile asociatiei...aflu decat....INSCRIETE SI cotizeaza ( asta este pomana ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

Ti-as recomanda sa eviti consumul de alcool , si sa-mi fie scuzata observatia , nu imi explic cum poti sa citesti ceva clar , sa intelegi altceva si sa alterezi realitatea , legat de cei 18 euro am explicat clar si mi-am dat exemplu personal cu o alta asociatie sindicala spaniola , ca un exemplu cum ar putea fi unu din astea , si o sa-mi permit o observatie , slt nu e promovata ca atare de soferii.ro , ii este permisa prezentarea proprie prin persoanele intermediare , ca si la snca ca si la oricare alta care ar putea fi ,iar ca o recomandare personala daca nu ai argumente solide idei clare de a judeca o idee / situatie , in loc sa actuezi cu victimism si frustrari , mai bine taci , cum am punctat mai sus , fristrarile personale legate de patronat si sindicatul national nu iti aduc nimic bun nici tie nici colectivului , iar acum ca ti-am demascat fatada si convingerile gresite te lasi ?

Ce e de inteles , si chiar e usor de inteles , desi Mit a facut o descriere , Vasile in cazul lui la fel si e simplu , informarea nu se face prin critica si desconsiderare .

Personal sustin ideile nu sunt membru in niciuna , contrar frustrarilor tale , am argumental solid de ce ar putea fi una din astea o alternativa de succesc , chiar atata vorbarie si tergiversarea adevarului din partea dumitale face ca rabdarea sa ajunga la o limita ,si vad ca o dai si o intorci ca la braila , misto si batut campii , cum mine nu iti merge , speram la un dialog CLAR nu rastalmaciri.in care sa iti cauti partea de adevar , am scris clar , dar nu ai cu cine , nu esti serios domn radu , si daca imi permiti sa te juudec putin , frustrarile si prejudecatite iti intuneca gandirea , rationamentul .

Nu am nevoie sa raspunzi la acest mesaj , ai demonstrat tuturor ce esti si ce doresti , pomanagiu , pomana sindicala , ramai in lumea ta cu exemplele gresite , dar nu incerca sa influentezi pe alti , si inainte de a poza in victima administratorului Mario Bandit , citeste si da atentie a ceea ce se scrie si a ce scri, stai linistit ....cu sindicat sau fara , cu radu sau fara in sindicat , viata merge mai departe , asa cum in viata e mai ieftin si mai sanatos sa inveti din greselile altora , as putea adauga ca se poate invata si din exemplele altora .

Mentin pozitia , pomana sindicala ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ba chiar iti raspund mai mario...ma acuzi pe mine ca postez aici sub influenta alcolului ? ..vezi la ce ai postat pana acum , gramatical , literar..cum vrei tu ..veri un dialog  CLAR ? Cine a folosit in postari un limbaj inadecvat si exemple de gradinita? nu cumva tu mario ? Pana acum am avut un schimb de comment-uri cu Mario Bandit sofer si coleg nicidecum cu un administrator ...sa inteleg ca suferi de sefie domnu Mario ? de aceea te contrazici si instigi la un vocabular inadecvat ca sa provoci la acelasi vocabular interlocutorul tau si sa poti abuza de faptul ca esti administrator ???....Esti cumva in fata unei oglinzi si vezi o persoana ametita si scrii ca eu as fi sub influenta alcolului ? Iti pot dovedi cu acte medicale ca nu ma pot apropia de alcol nici macar esentele din prajituri...asa ca termina cu MINCIUNILE...faptul ca esti administrator nu inseamna ca ai si dreptate....termina cu minciunile ...ai plecat din tara la prima problema ca un las in loc sa stai aici si sa faci ceva util ,  sunt multi care au copii bolnavi grav si tot se lupta aici cu sistemul si nu dau bir cu fugitii, dar tu nu...ai descoperit coruptia la 30 de ani si nesimtirea patronilor romani si a celor din sindicatele romanesti....ai fugit repede si acum faci pe lupul moralizator...apropoo , de cat timp esti fugit din tara , pentru ca ai uitat sa scrii romaneste....Cei care vor citi aceste comment-uri ( binenteles daca nu le stergi ) isi vor da seama cine instiga si cine nu..nu vreau sa zic mai multe ca nu-si are rostul...asa ca renunt la a mai avea un schimb de pareri cu tine, Drumuri bune si  fara evenimente rutiere sa ai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.