Jump to content

Recommended Posts

 • 1 month later...
 • Members

Firma face AIR-CARGO ,se merge in echipaj pe durata de o luna si o saptamana sau doua saptamani,salariul de ceva in jurul a 1300 de euro +salariu pe tara cu carte de munca da nu stiu cat da pe tara exact.Ma voi interesa de o adresa de contact ceva pentru cei interesati.

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 1 year later...
 • Members

tot ce stiu despre aceasta firma este ca am vorbit cu un coleg si s-a plans de faptul ca au consum normat la aprox. 28%! Nu stiu cat este de adevarat sau nu! Sper sa fie de ajutor!

Edited by cico_3504
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
 • Members

Salutare, din cate am inteles astia sunt Wallenborn Constanta, am sunat dar nu raspunde nime

Titan Transport Srl

Date de contact Titan Transport Srl

Adresa firma - FirmePeNet Adresa: B-Dul Aurel Vlaicu 140 Bis Constanta

Localitate-judet firma Localitate: Constanta

Localitate-judet firma Judetul: Constanta

Telefon firma Telefon: 0728322333

Fax firma Fax: 0241878799

Link to comment
Share on other sites

 • Members

SC TITAN TRANSPORT SRL - CUI 22261341 Constanta , Constanta , B-dul Aurel Vlaicu Nr: 140 Bis Et: 2 Cod Postal:

1. Date de identificare - SC TITAN TRANSPORT SRL

Nume SC TITAN TRANSPORT SRL

CUI 22261341

Registrul Comertului J13/2720/2007

Infiintata in 2007

Tip societate Societate cu Raspundere Limitata - SRL

Stare INREGISTRAT din data 14 August 2007

Numar mediu de salariati pentru anul 2010 :

Cod CAEN 4941

Activitate 4941 - Transporturi rutiere de marfuri

Ultima inregistrare Anaf 14 Noiembrie 2011

Pentru datele de inregistrare la zi solicitati raportul: Recom Online

Pentru a verifica daca firma este in insolventa solicitati raportul: Buletinul Insolventei

Pentru a verifica in ce procese este implicata firma solicitati raportul: Procese in Instanta

2. Sediu si adresa - SC TITAN TRANSPORT SRL

Adresa B-dul AUREL VLAICU Nr: 140 BIS Et: 2 Cod Postal:

Oras CONSTANTA

Judet CONSTANTA

3. Date de contact - SC TITAN TRANSPORT SRL

Telefon 0241/878788

Fax 0241/878799

Email office@titan-transport.ro

Web -

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • Members

salutare!ce de date ai domnu victor!!! am lucrat pina acum citeva zile la aceasta firma.se sta intre 4-6 saptamini pe comunitate si 2 saptamini acasa.salariul este de 600ron net pe tara +40 euro\zi in afara.la asta se adauga inca 1 zi +1zi de cite 35 euro deplasarea tur -retur pina in luxemburg + inca 2 zile diurna pe tara de cite 32,5ron\zi,noi fiind din constanta.se lucreaza in echipaj,pe cargo aerian cu predilectie numai noaptea.am fost incintat de firma,chiar daca platea putin eram destul de des acasa.din decembrie anul trecut a inceput insa sa scirtie astfel ajungind sa mi se opreasca la penultimul mandat( unde mandat este termenul folosit de soferii titan ptr. perioada cit sint plecati... :) ) 140 euro ptr. un consum prea mare de motorina.am aflat acest lucru dupa 3 saptamini de stat acasa, in ziua cind plecam in ceea ce avea sa fie ultimul mandat.dupa 6 saptamini ,am revenit in tara ,si normal ,mi-am inceput decontul cu cererea foilor de parcurs de pe precedentul mantat ptr. a verifica impreuna cu contabilitatea acel consum mare de motorina.eee..si la contabilitate se faceau niste calcule care nu aveau nimic de a face cu matematica,astfel ,calculau corect foile saptaminal dar apoi adunau rezultatele si imparteau la nr de saptamini....dar nu faceam un nr.egal de km. in fiecare saptamina.in cazul meu ,la un calcul corect ,impreuna cu doamna contabila,mi-a iesit un consum cu 0,6 mai mic,la care doamna stresata imi reproseaza:" pai bine domnule! ne cramponam pe 0,6 litri?... :) .mi-a fost tare greu sa o conving ca nu era vorba de 0,6litri,si de 0,6litri\100km*14000km cit facusem in cele 4 saptamini.

una peste alta nu mi-am vazut inca acei bani plus inca 210 euro retinuti la ultimul mandat.cind i-am cerut ,domn director general mi-a spus ca mai trebuie sa aduc bani de acasa ptr. motorina.i-am raspuns ca este ok. si sa facem impreuna calculele,la care a revenit si mi-a spus...stii ceva baietica? pe aceasta perioada ai fost platit de fapt cu 35 euro.conversatia a durat aproximativ 5 sec.in aceasta situatie nu sint numai eu,dar unii dintre colegi accepta...altii inca nu si-au dat seama si mai asteapta inca sa primeasca restantele ca si mine.asta pina li se va spune si lor ca de fapt muncesc pe alti bani.

deci atentie ce vi se promite ptr. ca in contractul individual de munca nu se specifica in clar suma diurnei,dar firma este buna ptr. incepatorii pe comunitate care nu au unde sa exerseze pe bani mai muti,mai ales ca se lucreaza in echipaj.

o zi buna tuturor!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 years later...
 • Members

Salutare dragi colegi , va pot spune despre o firma din cta de fapt ar fi trei firme care sunt ale aceleiași persoane . Alvalexino,  fast com,și eurofreight com . Va pot spune ca ar fi vine sa fiți cu băgare de seama , patronul pare ca în trecutul sau a avut ceva probleme mai delicate ,nu le voi detalia , probleme care țin de trecutul sau , pana aici nimic anormal doar ca pare se , este oarecum "degat "de de trei angajați ai sa i , vergil costa (zis bazarul ) un altul minca și încă unul ,nu i am reținut numele . Patronul ar fi destul de ok ,însă problema o constituie cei doi bazatul și minca ,care baga  bete n toate oricărui  nou venit . Și patronul tine cont ,cred ca e forțat sa tina cont de ei . Mă rog bazatul ăsta ,se pare ca profita de o conjunctura din trecutul loc și îl obliga pe patron sa tina doar pe cine are el chef . Acum știu ca nu se înțelege mare lucru ,inaa ideea este ca este o mare separie în firma respectiva  !  Eu am pățit o ,insa nu voi lăsa lucrurile așa , voi sapa cât pot de adânc și  tot ce voi  afla  voi expune pe forum  !!! Pana una alta feriți va de cele trei  firmulite de mai sus 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.