EX Staff VT880 Posted May 8, 2010 EX Staff Share Posted May 8, 2010 Bastia di Rovlon,Padova,IT. Soferii nemultumiti de conditiile de munca,10-12 ore de condus,dubla diagrama sau dublu card, au organizat o greva spontana in momentul aflarii vestei ca sint concediati. Interventia carabinierilor lasa de dorit. Toata stima pentru acesti colegi !!! Autisti Senza Gloria - 1.flv Autisti senza Gloria 3.mp4 Autisti Senza Gloria - 2.flv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted May 9, 2010 Author EX Staff Share Posted May 9, 2010 Sindicatul ,in mod normal, daca sint inscrisi, daca nu au dreptul de a face recurs ! Insa pe cheltuiala lor !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted May 9, 2010 Members Share Posted May 9, 2010 Poi da si lingaii ceilalti de soferi profita de situatie si incearca sa creasca in fata sefilor ducandu-se la munca.Sa-i vad ce vor face atunci cand vor ajunge si ei la limita, vor lucra in continuare pe degeaba si in conditii inumane ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted May 9, 2010 Members Share Posted May 9, 2010 Tavi, eu cred ca ceilalti soferi pe langa ca poate nu stiau ce se intampla, nu erau de la aceeasi firma cu astialalti. Si nu aveau treaba cu ei. pur si simplu veneau la descarcat si incarcat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted May 9, 2010 Members Share Posted May 9, 2010 Probabil, dar parca la un moment dat cel care filma striga la unul ce trecea cu camionul : Tradatore ! ( imi cer scuze Vt daca am scris gresit, ce daca...sigur am scris gresit ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted May 10, 2010 Author EX Staff Share Posted May 10, 2010 " traditore ".....are acelasi corespondent in limba romana ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted May 10, 2010 Members Share Posted May 10, 2010 Apoi daca intradevar erau de la aceeasi firma, trebuie schimbat titlul post-ului.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 OBISNUITI-VA CU IMAGINILE SI CU STIRILE , criza de abia ACUM incepe . Nu va trebui sa asteptam 2012 sa vina sfarsitul , DEJA a inceput sfarsitul iar pana la sf lui 2010 multe lucruri pe care le consideram obisnuinta vor disparea . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted October 16, 2010 Members Share Posted October 16, 2010 Intamplator cunosc aceasta firma am lucrat si eu pentru un patron care trageam remorci de Fercam unde tragea si aceasta firma. Patronu era un mare tepar .. un sofer cu 14 15 ore de condus lua la 1500 eur pe luna si de cele mai multe ori erau in urma cu salariile cu cate 3 4 luni. Cechin se cheama firma aia.... trage pentru Fercam Padova si Hangartner Vicenza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Din pacate politia a fost obligata sa actioneze asa!Probabil ca seful companiei a sunat la politie si a spus ca un grup de "huligani" ii blocheaza iesirea din companie(drum de iesire care este privat si probabil proprietatea lui)si ca impiedica soferii sa munceasta!Politia nu avea ce sa faca,decat sa elibereze drumul si sa aiba grija ca nimeni sa nu fie ranit sau calcat de vreun camion!Singurii vinovati sunt cozile de topor si anume spargatorii de greva!Dar si aici,nu putem noi sa judecam,nu stim care este situatia lor,cate guri au de hranit acasa sau ce rate au,daca au fost amenintati sau nu,ce impact are asupra lor pierderea serviciului samd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts