Members carpatrans Posted April 12, 2015 Members Share Posted April 12, 2015 (edited) Salut colegii. ce parere aveti, merita sa imi montez cauciucuri resapate pe remorca? pe remorca am acum toate cauciucurile noi, am cumparat un camion si ma gandesc sa iau de pe o axa de la remorca cauciucurile si sa le pun pe fata la capul tractor. iar pe axa de pe remorca sa pun cauciucuri resapate. eu ma gandeam la axa liftanta pentru ca ea mai sta si ridicata... la capul tractor? merita sa montez pe spate resapate? care sunt avantajele si dezavantajele? astept ajutorul vostru cat mai repede ca in 2 zile, inainte re RAR... as vrea sa rezolv problemele astea. multumesc mult!!! numai bine si drumuri bune.\ HRISTOS A INVIAT!!! Edited April 12, 2015 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted April 13, 2015 Members Share Posted April 13, 2015 Adevarat a inviat! Ca o solutie low cost si de mare urgenta pe,, praful asta" , de preferat resapate decat ,,gogosi". Avantaje : ieftin , mult si de moment. Dezavantaje: fiabilitate redusa pret - timp de folosinta ,riscuri de descuamare , riscuri de explozie Eu m-as intreba ...care este diferenta de pret si daca decizia de a monta resapate se justifica , tinand cont ca lucrul vechi ramane vechi chiar daca-l vopsesti ! Sper ca-ti va fi de folos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts