Members stelicaonesti Posted April 13, 2015 Members Share Posted April 13, 2015 am o suspendare de permis 3 luni,dupa ridicare permis am facut contestatie am primit permisul si intre timp l-am schimbat in Anglia,intre timp am primit si hotarirea judecatoreasca 3 luni suspendat bla bla bla... eu acum in tara nu pot conduce dar afara pot,mentionez ca nu am predat permisul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted April 13, 2015 Moderators Share Posted April 13, 2015 exprimare putin c-am de neinteles pentru mine...deci ai primit o suspendare de 3 luni.....ti s-a ridicat permisul,intre timp l-ai schimbat in anglia...etc....cred ca tu de fapt doresti sa ne spui ca ai permisul englezesc..corect ?si ca tu de fapt erai posesorul a 2 permise [unul RO si unul de uk ceea ce era contraventie ] faptul ca tu l-ai predat pe cel romanesc si il ai pe cel englez nu inseamna ca poti conduce...Suspendarea se aplica peste tot..si daca esti prins conducind intri la infractiune..vezi ce spune legea la conducere fara permis sau cu permis suspendat Sau poate nu am inteles eu si ti s-a ridicat suspendarea...ceea ce nu prea cred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stelicaonesti Posted April 13, 2015 Author Members Share Posted April 13, 2015 nu nu am avut doua permise ,dupa ce am facut contestatie am primit permisul retinut si atunci l am schimbat pe Anglia,ce nu stiu eu daca conduc afara cu permis englez si ma opreste eu am dreptul de conducere suspendat doar pe teritoriul Romaniei sau etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted April 13, 2015 Members Share Posted April 13, 2015 Si daca Doamne fereste ai un accident ? O fi caz penal ? Penalitatea este valabila oriunde in lume in tarile cu care Romania are trataul semnat ! Mare atentie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted April 13, 2015 Moderators Share Posted April 13, 2015 atunci...suspendarea se aplica de la intrarea in vigoare a hotaririi judecatoresti si pe perioada hotarita..si daca ai suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul rominesc automat tu ai suspendat dreptul de conducere...nu conteaza unde in UE,sau daca ai permis englezesc...la o abatere cind se intra in sistem pe numele tau apare istoricul...si va scrie ''suspendat''....legea iti spune clar ce se intimpla in acest caz,nu te baza pe faptul ca permisul pe care il prezinti la control e de uk....teoretic...suspendat pe toata planeta...e mai sigura explicatia asa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts