Comerciant motorab Posted April 18, 2015 Comerciant Share Posted April 18, 2015 Salutare, ATENTIE mare atunci cand tranzitati Bulgaria!!! Redau exact asa cum a scris o cunostinta care calatorea in Grecia/ "Acest cauciuc este nou nu are 500 km si are 6 cuie luate in timpul mersului la nenorciti de Bulgari STARA ZAGORA drumul nou care duce in Grecia pe la vama Makaza .Ocoliti nenorocirea de Bulgaria si mergeti prin Serbia pe la Turnu Severin .am avut noroc ca nu am oprit si deja alergau dupa mine 10 /12 persoane dati share" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted April 19, 2015 Members Share Posted April 19, 2015 Atatea cuie si nu a oprit ? Dar nu inteleg... aia de-l alergau revendicau cuiele sau .... Stau si cuget ...pe unde ajung in Grecia, via Serbia si daca la sarbi nu or fi cuie pe sosea ...sa le revendice careva. Oricum eu inteleg ca romanasul i-a tilharit pe bulgari de cuie si a fost alergat apoi de catre bulgarii care voiau sa-si recupereze prejudiciul .....hai ca m-am zapacit! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inPaket Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Da, am vazut si eu ca circula pe facebook treaba asta. Ca sa aiba efect ar fi fost necesar ca suruburile sa nu ramana in roata ci in dispozitivul facut de bulgari. Suruburile au ramas pe post de dopuri iar soferul mai putea merge asa cateva zeci de km.. Oricum, e bine de stiut. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members neli48 Posted April 28, 2015 Members Share Posted April 28, 2015 Ai dreptate colegule .Am patito si eu vineri pe 24,ma intorceam din GRECIA ,si dupa vama de la KULATA ,mau intepat,norocol meu a fost ca a trecut o patrula si ei au disparut. am facut pana si iam dat bice .Aveti grija si drumuri bune va doresc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Ervin75 Posted April 28, 2015 Members Share Posted April 28, 2015 Se intampla si la tiruri in parcari, sau predominant la masini mici ?? De aceea intreb, deoarece s-ar putea sa imi incep ucenicia pe Bulgaria si Grecia si stau cam in dubii in caz ca voi corespunde cerintelor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members neli48 Posted April 28, 2015 Members Share Posted April 28, 2015 in mare parte la tiruri cu prelata,le taie se uita la marfa,si fura ce este mai convenabil pentru ei,sau probabil ce comanda au..Aveti grija sa tranzitati ziua ca este mai sigur . Va doresc numai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members flore Posted January 4, 2016 Members Share Posted January 4, 2016 E bine de stiut. Auzisem si de smecheria cu oua sparte pe parbriz. Sunt destul de ingeniosi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts