Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

Salutare colegii, eu am sunat la d-ra Alina,i-am explicat faptul ca sunt incepator si spre surprinderea mea mi-a vorbit foarte frumos,mi-a explicat pe indelete multe lucruri si nu in ultimul rand mi-a zis sa merg la un interviu la Tm.Ceea ce mi-a fost putin greu sa intreb este faptul ca am auzit ca se da un interviu pur si simplu si se mai da si o proba de lucru,dilema mea ar fi daca cumva cineva stie in ce consta aceea proba de lucru ? Va multumesc si sper sa-mi raspunda cineva !! Drumuri Bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

colegu, sentineltm si eu am sunat la aceasta firma, si am intrebat cu experienta pe comunitate in ideia ca eu nu am asa multa si domnul de acolo nu la prea interesat experienta, spunandu-mi ca ori cum stai cu un coleg mai vechi cel putin o luna pana te inveti cu actele si traseele pe care le face aceasta firma, am un prieten foarte bun la aceasta firma are o vechime de 3 ani si este foarte multumit de ei ca e o firma serioasa. si pentru colegi care se da zmei si care jignesc pe altii eu va spun, capul plecat sabia nu-l taie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegu raulmr, nu stiu daca ia si incepatori ,nici eu nu am mare experienta pe comunitate, am lucrat 6 luni atat,si am sunat ewal cargo care si m-a programat la un interviu cu toate actele necesare pentru angajare, nr de telefon de la ewals cargo este 0733249950, iti raspunde un dom foare sinpatic, mult succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Boboc_Alin; da pe la orele de gramatica nu te angajezi, ma gandeam sa sofezi macar 3 verbe si pe urma tirul, ce zici ?

#:-s

Ți-aș sugera să înveți și tu prima dată pe care parte la camion se urcă corect, după aia apucate de făcut critici gramaticale...

Pune mâna pe carte și învață despre Adr mai bine.....Știi la ce mă refer domnu 'verb :ymdaydream:

Nu a fost nimeni acid cu tine la subiectul ăla cum faci tu aici....

Nu ți-am șters mesajul off topic pentru a vedea că aici nu îi site de conjugat / ' șofat verbe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members
are dreptate stargagicu,exact aceasta poveste mi sa intimplat mie personal.am venit din belgia pe banii mei acasa.

...lucian am fost la timisoara la interviu si m-a sunat sa imi fac actele de angajare. colegu daca e rau spune-mi si mie ca s-a nu cheltui bani degeaba, te rog frumos :-ss

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

am mai spus-o si acum ceva timp in urma!!e valabil pentru moderatori!!ma nene ce tot criticati si corectati atit soferii!!noi detinem atestate pentrumeseria ce am invatat;nu detinem atestate de profesori de limba romana!!aici disutati cu soferi nu cu elevii regretat-ului PRUTEANU!!asa ca mai incetati cu ati ta ortografie de parca zici ca ne corectati la teza limbii romane:pricepeti decanilor!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salut ,am ceva experienta facuta la waberers singur pe camion. Nu sant un expert dar ma descurc,am sunat la ewals si mau chemat la interviu ,ca ia cu experienta. Rog colegii care lucreaza sa ma ajute daca se merita sau nu eu avand inca 1 oferta in alta firma.Multumesc.(nu ma intrebati de ce am plecat de la wabe...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc.Eu chiar dc am 70-80 de mii de km singur pe cabina,inca nu ma consider un profesionist dar, ma-m chinuit destul sa fc.o scoala ,sa investesc bani greu facuti,sa fac o experienta pe comunitate ,sa invat o meserie,eu nu pun magnet,nu sar programu ca nu plateste mama la coordonator...si nu muncesc pe bani de bere si conserve,imi caut de lucru la o firma mai serioasa din aceasta cauza intreb colegii,eu am oferte dar mie si frica sa ma mai duc la interviuri...sa nu pic in plasa sant destui colegi care plang pe forum.Drumuri bune va doresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.