Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • Members

salutare. pana sa primeasca frate-meu raspuns  si-a luat inima in dinti si a plecat in spania la Llacer y navarro. are deja cateva curse pana acum. o sa plec si eu dupa el ca este nevoie de  doi soferi.drumuri bune sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am fost si eu anul trecut in luna iunie la ei cu capul tractor si trageam remorcile lor. Nu sunt seriosi deloc o sa vezi tu dupa a doua facturare si te mai pune sa mergi si cu magnetul. Cat am stat le ei am vorbit si cu unul si cu altul si diferite pareri dar 80-90% ziceau ca te fura cum pot. Va doresc bafta la ei si sa ne spuneti si noua cum va merge la ei. Aveti grija inainte sa  plecati (adica sa va intoarceti acasa ca nu va mai convine de ei) sa nu aveti multe curse facute caci nu va mai da bani si sa va faceti si plinul de la ei ca sa aveti cu ce va intoarce. Adica prima data sa faceti plinul si dupa aceea le spuneti ca plecati. Sper ca m-am facut destul de inteles.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Detalii Firma Raportata 

 

Nume Firma LLacer Y Navarro

Tara Spania (E)

Telefon 

 

Detalii Raport 

 

Data Raport 11/03/2010

Tip Raport Rau

Tip Plangere Altele

Data Incident 01/08/2009

Data Livrare 22/01/2010

Contract Semnat Nu

Descriere nu platesc in functie de chilometrii ci dupa bunul lor plac,nu lpatesc chilometrii goi care de multe ori sint aproape jumatate di km totali ai cursei.comisioane si pe aerul respirat in curte.In decursul a 6 luni de activitate acolo am avut curse si de 55 eurocenti iar cele mai multe curse aproape toate mia iesit 67 centi iar d.nul Dumitrel imi spunea ca nu are rost sa se certe cu ei pentru 2 centi ca nu e o catastrofa dar catastrofa era insasi plata cursei.Totul e o minciuna si nu inteleg cum mai vin romani cind eu am fost anuntat de firma asta inca din franta cin mam oprit intr-o benzinarie,apoi cind am ajuns acolo in curte. 

Actiuni Luate nu platesc corect niciodata nu sti cit costa cursa in care pleci prima data incarci faci cursa o inchei predai actele si abia dupa ce isi fac ei calculele iti spune cit costa cursa care de regula inseamna:cit tea costat motorina, taxele de autostrazi, comisioanele, garantia,si un plus de 800 euro care e motorina pe cursa viitoare,pe care o platesti tot din cursa trecuta.Deci nu ai cistigat nimica.Si ciclul se reia pina te trezesti si renunti daca nu ai prea multe datorii la ei pentru ca banii pe care ti trimite in banca nu sint banii tai sunt credit de la ei ,ca tu dupa calculele lor nu ai nimica de luat dupa fiecare cursa.ATENTIE Cheltuielile si atata.

 

Detalii Firma care a facut raportul 

 

Nume Firma Crismaroms SRL

Tara Timisoara,Romania (RO)

Telefon 0040767584734

 

Persoana care a facut raportul 

 

Numele Batta Romulus

Functia asociat

Telefon 0040767584734

Email crismaromstrans@yahoo.com

 

Starea raportului :  Solutionat

 

 

COMENTARII - ADAUGIRI 

 

 

Adauga Comentariu 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Costine, "lumineaza-ma" te rog: mergi la ei cu camionul tau, cu tractorul sa le tragi semirem, sau numai ca sofer. Merci

salut. cu capul tractor lucreaza,am vb la telefon si zice ca sunt curse din belsug si nu merge pe gol prea mult.a facut 10.000 km in 2 saptamani cu program in doi.tb sa factureze zilele astea,atunci mai vb si de plata. ::)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • Members

salut. a incasat primele curse,apoi a facut curse de 4800 si acum asteapta sa-i bage-n cont pt ca a plecat deja de la ei. comision de 5% din consumul de pe cardul de alimentare,garantie de 200 euro pt card,alte sute pt frig ,mai lua si romanasul bujorel 100 euro pe luna ca-ti vorbea romaneste si tot asa.in medie te alegi cu 30 centi pe km. PS: FERITI-VA DE EI ! drumuri bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.