Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

despre angajare ....tepe.....


Soferu20

Postări Recomandate

  • Members

ce ziceti de chestia ca te cheama intr- o tara straiana si ti se ofera altceva decat la telefon ?????? de exemplu  ca ii tir cu semiremorca ...si acolo e altceva...  ca din salariu de 2000 si.... e 1700 si  din cazare... ca nu mai e cazare ...ei se bazau ca vin soferi la duisburg,,,langa 20 km....si nu mai se intorc oameni inapoi .... masinile ca sunt euro 6 si de fapt euro 4

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Moderators

ciucurel..ai facut cont pe 14..ai lasat acest comentariu....in total ai 3 comentarii pe acest forum...ultima ta activitate a fost azinoapte la 24,00...deci ai putut vizualiza acest subiect...astept un raspuns de la tine inca citeva zile..daca nu imi raspunzi inseamna ca nu ai cum sa iti sustii afirmatiile....doar arunci vorbe si gata....in acest caz iti voi sterge comentariul si te voi bana..sper ca acum sa poti comenta..nu de alta dar eu unul sunt satul de birfe si de cei care le arunca..ori discutam cinstit si la obiect..ori mutam birfa pe marginea santului..astept... :-B  :-B

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Mario cred ca le poti sterge..oricum eram offtopic la tema..initial se discuta despre o alta companie pe la duisburg..

Sunt sigur ca paracros nu da tepe..din ce cunosc eu si-au respectat cuvintul pina acum...pot aparea soferi nemultumiti in cadrul lor...de exemplu sofer care ia 1350 lire pe 2 saptamini de munca si e suparat ca i se opreste banii dati ca avans de catre firma.si cheltuiti de el....ca doar nu a avut bani la venire si la sponsorizat paracrosul..

De aia vroiam lamuriri..cunosc detalii legate de aceste contracte..nu ma putea pacali..lucruri negative pot aparea dar nu legat de bani..ore...program...contract..informatii inainte de plecare..etc..

Decide tu..daca le stergi o sa te rog sa le elimini si pe ale mele..asa este corect..bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Administrators

A devenit ceva obijnuit in ultimul timp ca sa apara mesaje feritiva de x , am patit asta de la y , ba bla bla , chiar si conflicte care se rezolva , care la inceput se scrie ,, istoria ,, si dupa presiuni se cere eliminarea , in regulamentul forumului se specifica clar ce si cum , asta implicand responsabilitatea si seriozitatea celor afirmate , cand zici firma nu plateste , afirmi si transmiti un semnal , cu toata seriozitatea ca nu se plateste server si ne irosim timpul aiurea sa ne tinem de glume proaste , sa scriem o fraza dupa care cand se cere sustinerea afirmatiilor sa o dam la intors , asa ca , ca sa fim impartiali , cu ce a gresit paracros ??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.