Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Motiunea de cenzura a cetateanului roman


CALIN

Postări Recomandate

  • Administrators

Motiunea de cenzura a cetateanului roman

Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual

Programul “Ultima Spaga” este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.

AJUNGE!

NE-AM SATURAT:

- sa suferim noi ca sa prospere ei;

- sa fim intaratati unii impotriva celorlalti, cultivandu-ne ura, intr-o tara cu o religie a iubirii;

- sa inchidem ochii la incompetenta, coruptie si dezgustul guvernului fata de propriul popor;

- sa ne vedem parintii, bunicii si prietenii plangand in fata alimentarelor;

- sa vedem profesori, medici, functionari publici tanjind in fata galantarelor din supermarket;

- sa fim stropiti de limuzinele scumpe ale unor analfabeti ale caror unice calitati sunt lipsa de cultura si instructie si apropierea de banul public

Rugam pe toti cei care impartasesc aceste credinte ale noastre sa se alature demersului nostru. Rugam mass-media, partidele politice, organizatiile civice si sindicale sa se alature demersului nostru.

E timpul ca acest guvern sa plece impreuna cu primul sau ministru. E deja ceasul al doisprezecelea. Mamaliga nu mai trebuie sa explodeze inca o data.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VIP

Mai oameni buni,toti criticati guvernul BOC, dar uitati cine ne-a condus 20 de ani? L-ati uitat pe Nastase(ala cu oule)care a privatizat o gramada de fabrici si a trimis acasa mii de oameni,care dintr-un salar de parlamentar a facut o avere de milioane de euro(suspect,nu?),L-ati uitat pe Tariceanu(ala cu taxa auto)care a zis ca duduie tara (de economie)si ca la noi nu se va simti criza,ati uitat ca in ultimele 3 lui de mandat a cheltuit 3 miliarde de euro pe calculatoare ,mobilier,prime ,samdp? voi chiar credeti ca lui BOC si Basescu le face placere sa fie injurti,criticat......credeti ca daca ar avea bani nu ar da.

Mai bine am pune umar la umar si sa scoatem tara asta din kk si apoi sa criticam(toti cei din opozitie au planuri pentru iesirea din criza,de ce nu o zic?daca asa de mult tin la romani),eu am ajuns la o concluzie,romanul decat sa lucre mai bine face greve,critica,sta pe tusa si comenteaza iar la finalul mecului fuge repede sa ridice si el cupa .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

MAN hai sa-ti zic un banc. E vechi, asa ca mine.

Un manager pleaca din firma. Printre actele predate se aflau 3 plicuri sigilate si numerotate 1,2,3. Cel care ii ia postul, il intreaba ce rol au cele trei plicuri.

Explicatia a venit prompt.

Cand ai probleme in firma deschide plicurile in ordine.

Asa face omu'.

La primele semne de instabilitate deschide plicul cu nr.1

In el era un bilet pe care scria "Da vina pe vechea conducere"

Asculta sfatul si ii linisteste pe subordonati cu scuza ca cei dinainte sunt de vina si inca nu a reusit inca sa acopere greselile lor.

Dupa o perioada de acalmie se porneste alta criza.

Deschide plicul cu nr.2

In el era sfatul: " Fa schimbari de personal"

Se apuca omu' nostru si o muta pe Maria de la personal la financiar pe Ioana de la dispecerat la intretinere...... si tot asa.

Se mai misca lucrurile o vreme.

La a treia perioada de criza deschide plicul cu nr .3

In el scria " Cumpara 3 plicuri si fa ca mine"

Parerea mea e ca si actuala conducere a Romaniei isi poate cumpara 3 plicuri. Le-a venit vremea.

"Nu e nimic nou sub soare."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VIP

Da,numai ca asa ne tot invartim in cerc............pacat de tara asta ca are atatea locuri frumoase si bogati.

Pentru mine ii mai simpu....si ma tot gandesc din ce in ce mai serios sa plec din tara asta....numai ca ....la batranete tot acasa vreu sa vin ,nu vreau sa ma ingraope straini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Sa nu uitam ca actuala conducere nu a fost lasata in pace sa lucreze in liniste ( bine sau rau) , opozitia a lovin in ei in loc sa-i sprijine si sa vina cu solutii de iesire din asa zisa criza, asa cum se face intr-un stat normal.Nici actuala conducere nu e buna, dar parca tot e mai competenta putin decat cele de pana acum.Parerea mea e ca trebuie sa-i lasam sa vedem ce le poate capul, in liniste, ca si asa nu mai au mult de condus pana la viitoarele alegeri , iar cei ce vin sa fie lasati sa munceasca. La ora actuala este o lupta pentru putere, nu pentru a ajuta Romania, si pentru a mai fura cat se poate din ea.

Un lucru bun de exemplu al acestei conduceri este faptul ca a redus numarul de parlamentari ( lucru ce a nemultumit opozitia) si odata cu ei numarul de personal aditional care nu faceau mai nimic si aveau salarii foarte mari de la stat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VIP

Corect Tavy, ii ca si cum ai construi un joc de domino si cand esti la final vie unu si din rea intentie ti le doboara,sa nu uitam ca anul trecut vreo 2 luni nu am avut guvern,tot din cauza Opozitie care iubeste atat de mult Romania.Cea mai buna solutie ii sa declaram razboi Japoniei sau Germaniei,sa vina sa ne conduca ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cea mai buna solutie ii sa declaram razboi Japoniei sau Germaniei,sa vina sa ne conduca ei.

Mai bine Japoniei, ca ei sunt mai dezvoltati la ora actuala , dar eu tot nu as vrea sa cedez tara asta in maini straine, tara pentru care stramosii nostrii s-au jertfit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Nu vreau sa fiu "Gica Contra" dar vreau sa-i intreb pe cei care lauda actuala sau fosta conducere a Romaniei.

In care perioada a ultimilor 20 de ani de "Democratie" guvernul a facut ceva investitii pe termen lung pentru a alimenta bugetul tarii. Flota vanduta, telefonia vanduta, productia si distributia de electricitate vanduta, productia si distributia de petrol vanduta, la fel gazele, mineritul si productia de carbune oprit, cresterea si procesarea porcilor, gainilor oprita si falimentata. Agricultura facuta praf. Invatamantul terminat. Cultura la pamant. Sa nu mai zic de transportul rutier si feroviar.

Toate alimentarile bugetare au fost facute doar din imprumuturi, bani luati din portofelul nostru (accize, impozite, amenzi,etc.) si hotii cu fondurile comunitare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VIP

Deacord cu tine Sorin,din pacate nu putem trece la alta forma de conducere(monarhie,dictatura) , trebuie sa alegem din ''patrioti''astia pe aia mai buni,din 2 rele ,raul cel mai mic.toti sunt o apa si un pamant,numai ca sunt pe mai multe nivele/straturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Aoleo copii cu' tata ce-mi vazura ochii ( Tavy sin Man ) !!!

Deci Basescu saracu' nu a fost LASAT sa faca ceva ...pai sa vedem , are la mana asa : 7 sevicii secrete , guvern ,justitie ( dna , mai ales )  presedentie , parlament , ...adica tot ceea ce ii poate oferi poporul roman . Acu cine nu l-a lasat ...FMI -ul , Udrea , Casuneanu , sau vanzarile anterioare ???

Adica in 20 de ani TOATE GUVERNELE COMUNISTE au facut datorii de 100 de MILIARDE DE EURO , repet in 20 de ani , iar manelistul chior si Boc au facut datorii de 47 de MILIARDE IN 14 LUNI !!!! ...OAMENI BUNI ...IN 14 LUNI !!!

Pai nu era la noi care anunta presedintele si portavocea Boc care deja eram iesiti din criza ??? Nu era Boc care anunta cu surle si trambite ca imediat ce vine la putere va elimina taxa auto a lui Tariceanu ? ca va majora IMEDIAT SI RETROACTIV salariile profesorilor ?

  S-a gandit cineva de ce marinarul manelist nu da ordine sa fie impozitati TIGANII ?? Oare nu il lasa Bercea mondialu' ?

Despre ce naiba vorbim ....cine nu-i lasa sa faca ceva ???

Singurul lucru pe care nu il vedeti este ACESTA : pe langa scaderile salariilor si pensiilor , VOR TREBUI PLATITE DATORIILE FACUTE IN CELE 14 LUNI de veselie basesciana , pai din ce oameni buni ? In toata europa si in lume monezile se depreciau doar la noi leul era puternic si fortzos ...acolo s-au dus cele 20 de miliarde luate de la FMI , ca sa nu fie dezordine in tara si sa cada  marinarul . Ce este asa greu de vazut ?

Sa mai vorbim despre veselia cu marirea bugetului la servicii secrete , la presedentie .., cine naiba nu l-a lasat sa faca ceva ?

Daca din secunda asta guvernul si presedintele + servicii + etc nu vor mai cheltui 1 LEU , noi DEJA suntem in rahat pana peste cap . Romania este in faliment . punct

P.S. facem pariu pe o bere ca in MAXIM 1 luna va cadea guvernul si va veni alt guvern PDL ?

P.S 2 : facem pariu ca Basescu nu mai prinde Craciunul ? ( in functie , binenteles ) ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Deci s-a recapitulam....greaua mostenire...e de pe vremea cind era bunica fata....

Ii dau Dreptate la Award, in principiu,....

Nu sint la gradinita s-a dam vina pe coleg de banca ca a lasat mizerie in clasa.....

  As vrea s-a aflu ,in principiu, ce a facut guvernul asta de cind e conducere...pentru ca E la conducere...

Cind s-au luat banii ,tura lor, de ce nu s-a spus atunci ca e greaua mostenire si datoriilelele...au crecut ca merge si asa...acum ca e naspa...baga cu Iliescu si Nastase,....infantilisme.....

unde e ritzi, romania land of choice,patinuarul din bv, rachitelele lui boc,..bordurile,..si cite si mai cite de care nu stim noi...

Nu sint fan la nici un politic, din contra sint mercenar....dar eu cind trebuie s-a plec in cursa verific si repar masina,daca nu pot anunt dispecerul ca am nevoie de mecanic.....nu arunc cu noroi in colegul de la care am luat masina...cel putin de fata cu sefii.. :-X

pentru ca ei E colegii...s-a nu uitam ce repede si elegant au votat si voteaza inca ...salarillelel, masinilelele, secretarelelele, ddeconturilelele ...

iar cind e vorba de economie...e pentru oamenii simplii...

..pacat ca totusi mamaliga nu intra la ADR ;)

ps Parerea mea e ca acest topic nu are ce s-a caute pe acest forum.....

  dar nu m-am putut rabda s-a nu imi spun Parerea mea..

Toate cele bune!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VIP

Voi comparati MAREA CU SAREA,Ia ziceti-mi cate fabrici/combinate a avut romania? la mine in oras stiu 3 combinate mari,si cate mai sunt acuma? cati oameni au fost dati afara din aceele combinate si pe vremea cui?Ce s-a intamplat cu ele?S-au dezvoltat asa tare incat si-au luat zboru?daca va uitati 90% din ele sun ruine.Cand s-au privatizat aceele combinate,pe vremea cui? Normal ca acuma ii greu cand nu ai ce sa vinzi ce sa culegi,daca Nemernici aia au dat tara de pomana(macar de o vindeau ) Voi credeti ca tara asta se ridica in 5 ani?? Nu vedeti ca Presedintele nu are nici o putere,parlamentul face ce vrea,il demite ,da jos guverne......a platit parlamentul ceva atunci cand l-au demis pe presedinte???? ca oameni l-au pus la loc,cine a platit atunci?Toti strigati ce a facut Basescu,va amintesc ca el e Presedinte nu Premier,Da Taricenu ce a facut?ca a fost 5 ani la guvernare si a avut de partea lui toate partidele(in afara de PDL) nu a avut opozitie,putea sa face Romania sa straluceasca,putea sa incerce 1000 de variante sa o dezvolte daca vroia.Cati km de autostrada a facut Nastase,Taricenu in mandatele lor? Boc in 10 luni a facut 42 km...si din cate am inteles o autostrada buna.

Nu zic ca actuala guvernare/presedentie sunt usa de biserica dar sunt mai buni ca javrele ce au condus pana acum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Revin cu propunerea ca acest topic nu are ce cauta pe forum....

parerea mea !!!

ps. coane , MAN,un pic exagerezi....questia cu fabricile si combinatele...e ceva gen....pe vremea lui ceasca avea toata lumea de lucru....

iar cu base, tiganca imputita, pixelul albastru,Flota,...Noi nu avem nevoie de autostrazi....imi dau demisia in 5 minute,am dat foc la vapoare si nu ne-au prins,...Anvers .....

iar vinzarea tarii de pomana, nu e adevarat....CINEVA a luat .....ca nu a luat cine merita e alta poveste...

daca ne uitam in parlament...sint foarte putiine nume noi.....ne aducem aminte de cintecul lui Socaciu...vin ai nostrii, pleaca ai nostrii, noi raminem....(cenzurez eu ca nu imi place cum suna, mai ales ca intru si eu la aceasta categorie, politic vorbind)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Daca "gandim " asa ,  ne "meritam"  soarta .

Ce a facut Tariceanu ...a dublat pensiile a avut o crestere economica de PLUS  8 % , a marit salariile , si a tinut piept cocalarului .Tariceanu a avut si 4-5 miliarde de euro/an de la "capsunari " , dar a avut si cap , pe cand astia nu au nici banii capsunarilor si nici cap .

Boc nu a FACUT 42 de km de autostrada ci a TERMINAT  ce au inceput altii cu ani in urma ..e o diferenta sau trebuie sa ne amintim cine au fost ministrii transporturilor in ultimii 20 de ani ?In total in 20 de ani de "democratie " in Romania s-au facut in jur de 140 de km  de autostrazi , adica 7 km / an !!!  Cine spunea ca nu avem nevoie de autostrazi ???

SA NE AMINTIM CE A FACUT pdl-UL LA GUVERNARE ?

1 . MINUS 8% "crestere " economica deci o scadere cu 16 %

2. a facut datorii de 47 de miliarde in 14 luni

3 a micsorat salariile cu 25 % si pensiile cu 15 %

va urma :

Marirea TVA de la 19 la cel putin 23-25 %

majorarea taxelor  pe proprietati , aparitia unor taxe complet idioate cum ar fi taxa pe fum , pe sex ( nu radeti ) sau taxa .....de protectie

In 9 noiembrie 2009 BOC primul ministru ...:) a anuntat ca se vor majora in continuare pensiile cu 2 % si ca nu avem probleme cu banii . Acum suntem in mai si ...situatia este TOTAL diferita !  Pana la urma cine este incompetentul ...Tariceanu sau Basescu-Boc ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

revin cu propunerea....nu e nevoie s-a ne ocupam aici de questii de astea..

..ca ne prind alegerile....si tot nu gatam cu teoria...ca practica ne omoara

raminem pe subiectele specifice,....

parerea mea... ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Nu va suparati pe mine ca ma bag ca musca in lapte....dar ce vina are guvernul BOC ca acum ii criza??? Romanii niciodata nu vor fi solidari cu statu..ei doar bani vor,bani,bani,bani si iarasi bani...6 luni nu o sa moara nimeni....ati murit cand au fost salariile mici pe timpul lu ceasca voda???? nu cred..... ANTENA 3 si RALITATEA sunt deja prea depasite....prea pornite impotriva lui basescu si boc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

coane,

Man ,multumesc pentru intelegerea ideii mele... 8)

The Trucker, fara suparare ,dar daca am propus s-a lasam questiile astea in lumea lor....s-a o lasam frate.... ;)

Multumesc Tuturor ,care ar vrea s-a scrie in acest topic si NU o fac...

Toate cele bune!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Award, scuza-ma ca te intreb,te uiti cumva la Antene si Irealitate?

Ma uit de 20 de ani in Romania si asta mi-a ajuns si m-a facut sa plec in alta tara .

Nu sunt psd-ist ,  sau pdl-ist .

Imi place sa "cochetez " cu doctrina  LIBERALA  . Pana acum liberalii sunt singurii care au facut ceva BUN in Romania  . Nu pot uita sau ierta nemernicia ce a facut-o Tariceanu cu taxa auto .

Daca este sa fiu cinic ...sa "udrez" tuturor PDL-istilor la mai mare ? :)

Daca este sa fiu si mai cinic ACUM ar trebui sa scoata Basescu jandarmii , politia , armata in strada impotriva celor care vor manifesta , doar trebuie aparata democratia LEGAL instaurata prin alegeri libere .

Poate asa vor invata sa nu mai voteze comunisti dar mai ales SECURISTI .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

coane,

Man ,multumesc pentru intelegerea ideii mele... 8)

The Trucker, fara suparare ,dar daca am propus s-a lasam questiile astea in lumea lor....s-a o lasam frate.... ;)

Multumesc Tuturor ,care ar vrea s-a scrie in acest topic si NU o fac...

Toate cele bune!!

scuze baroane.....am incheiat,nu-i de noi ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

1. dar ce vina are guvernul BOC ca acum ii criza???

2. Romanii niciodata nu vor fi solidari cu statu..ei doar bani vor,bani,bani,bani si iarasi bani...

3. 6 luni nu o sa moara nimeni....

4. ati murit cand au fost salariile mici pe timpul lu ceasca voda???? nu cred.....

Auzi ,  tu faci misto de noi si speri sa nu ne dam seama ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Auzi ,  tu faci misto de noi si speri sa nu ne dam seama ?

Am spus ceva mai sus,cu subiectul acesta am terminat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.