Members Mario06 Posted August 17, 2015 Members Share Posted August 17, 2015 Buna ziua , am 39 de ani , sunt casatorit din Botosani , detin permisul de conducere din 1996 cat B si din 2007 cat C,E . Am mai fost pe ruta Romania -Germania acum ceva ani in urma dar pe 7,5 T si acum vreau sa incep din nou viata de sofer pe tir, dar stiti cum e cu experienta ,am scos Cardul Tahograf si Atestatul de Marfa CPC , de aceea apelez aici daca are nevoie cineva pentru echipaj de o persoana serioasa si dornica de a invata si capata experienta va stau la dispozitie. Numarul meu de contact 0757637728 . Drumuri bune la toti va doresc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MARIUSCARERAS Posted August 18, 2015 Members Share Posted August 18, 2015 Buna ziua , am 39 de ani , sunt casatorit din Botosani , detin permisul de conducere din 1996 cat B si din 2007 cat C,E . Am mai fost pe ruta Romania -Germania acum ceva ani in urma dar pe 7,5 T si acum vreau sa incep din nou viata de sofer pe tir, dar stiti cum e cu experienta ,am scos Cardul Tahograf si Atestatul de Marfa CPC , de aceea apelez aici daca are nevoie cineva pentru echipaj de o persoana serioasa si dornica de a invata si capata experienta va stau la dispozitie. Numarul meu de contact 0757637728 . Drumuri bune la toti va doresc. Buna ADR ai Pt detalii suna la 0034630848143 persoana de contact ADI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts