Members Nick-kyk Posted August 18, 2015 Members Share Posted August 18, 2015 (edited) Echipaj format din un sofer cu experienta+unul incepator(fratele meu),cautam angajare comunitate sau tur-retur.Detinem CPC-respectiv CPI marfa+ADR colete.Experienta mea:tarile UE,inclusiv UK.Tranzit si activitate Elvetia(T-uri).Mentionez ca sunt angajat in prezent,lucrez de 1 an in cadrul unei societati unde am fost tractionist 6 luni pentru DSV-Horsens,Danemarca-Germania iar din aprilie cu remorcile proprii prin Europa de vest,frecvent UK.Plecarea din cadrul firmei are ca motiv faptul ca nu se lucreaza in echipaj.Limbi straine:engleza scris-vorbit si la nivel conversational italiana,spaniola,franceza.Varsta mea 43 ani,fratele 36.Disponibili dupa 5 septembrie.Tel:0765 426 688.Domiciliu:Bucuresti. PS.Rog oferte salariale decente,cunosc "piata muncii".Multumesc anticipat. Edited August 18, 2015 by cico_3504 ortografie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts