Jump to content

E ceva în neregulă?


Recommended Posts

  • Administrators

nu esti in regula din punct de vedere legislativ

( 7 abateri minore care in romania se sanctioneaza cu amenda de la 250-500 lei, si acestea se cumuleaza, adica pe intelesul tau fiecare abatere in parte se sanctioneaza cu suma respectiva. asta inseamana 7 x 250 = 1750  lei

sau 7 x 500 = 3500 lei !

legea iti da voie ca in 48 de ore sa platesti jumatate din minimul amenzii , asta insemnand 875 lei doar pentru abaterile dintr-o singura zi !

vezi ca in stanga si in dreapta tahografului ai doua butoane  pe care trebuie sa mai pui cate un deget (mai ales pe cel din stanga cat esti singur in cabina) din cand in cand, dar asta cred ca nu ai de unde sa o stii !

cei care ti-au luat banii pentru care ai primit un atestat la schimb, au uitat sa iti explice  cum este cu tahograful ala din cabina, si cu multe altele , dar probabil nici ei nu stiau mai multe.

 

-sfat din partea mea gratis:

pune mana si invata legislatie daca vrei sa iti pastrezi banii in buzunar.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Primul lucru si cel mai evident nu ai dat deschidere de program(astea trebuie sa le faci manual de pe butonul dreapta tahograf.Intri in meniu de pe ok si te duci cu sagetile la tara initial,ii dai tara si cinfirmi cu ok).Cum spuneau si cilegi invata savfolosesti tahograful pentru ca daca nu in eventualitatea unui control nu te vad bine.Drumuri bune

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Members

Salutări! Problema s-a ridicat mai mult la timpii de conducere, fiind într-o oarecare discuție contradictorie cu disponentul. Începutul programului a fost deja bătut în taho, doar că nu se vede în imagine, am cuprins doar timpii de conducere, iar sfârșitul programului nu era terminat încă, eram în pauza de 45 minute. Rola am schimbat-o ulterior :P iar mașina a fost într-adevăr mișcată fără card, cu toate acestea dețin tichet ștampilat de la reprezentanța Scania, a fost dusă pentru inspecție la 20.000 km. E clar din ce se vede în tichet că sunt abateri, dar justificate. Am făcut referire mai mult la timpii de conducere și pauzele aferente. Mulțumesc de raspunsuri! O zi bună la toată lumea!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.