Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Members

 Buna ziua.

 

Imi cer scuze daca nu am nimerit bine sub-forum-ul dar m-am gandit ca ceea ce intentionez sa dechid vine in ajutorul tuturor transportatorilor.

 

 Ma numesc Adrian si intentionez sa deschid o firma ce va avea ca activitate prestarea de servicii de asistenta pentru firmele de transport de toate marimile.

Principala "asistenta" ce va fi pusa la dispozitie la inceput,  este cea de asigurare a combustiubilului la un pret sub piata romaneasca.

Adica sediul firmei va fi in Timisoara si va gazduii pentru inceput 2 rezervoare cu cuva de 3500 sau 5000 l fiecare si voi achizitiona motorina vrac ce va fi pusa la dispozitie frimelor ce vor sa devina partenere la un pret foarte apropiat de cel cu care le este furnizat combustibilul la propriile sedii. Adica transportatorii vor avea ocazia de a face alimentarea flotei de mai multe ori cu motorina la pret engross.

Adica pretul motorinei va fi intre 4.6 si 4.7 ron sau chiar mai scazut in functie de evolutia pretului combustibililor la nivel national. La fel si Add Blue va fi disponibil tot la preturi de engross.

 

Plata se va face pe baza de factura, se pot face plati esalonate la saptamana sau la luna in functie de disponibilitatea costurilor si a platilor de catre clientii firmelor de transport, sau se poate intocmi un card de combustibil pe baza caruia se va efectua alimentarea..

 

  Al doilea serviciu ce va putea fi disponibil la scurt timp este asistenta mecanica a flotei firmelor partenere, reparatii mecanice, schimburi de anvelope,  la preturi foarte mici in comparatie cu piata, si posibilitatea de stationare indelungata a utilajelor, in funtie de evenimentele ce pot aparea.

 

 Vor mai  fi disponibile si servicii pentru soferi :  cazare, dus, cantina cat si servicii medicale  prin intermediul altor colaboratori de profil.

 

Pe viitor doresc sa extind aceste servicii si pe comunitate.

 

Va multumesc mult de tot.

 

Va doresc success si caltorii fara incidente.

 

Astept comentariile dumneavoastra cu privire la ce servicii mai pot fii incluse, servicii de care aveti nevoie in a va desfasura activitatea de transport cat mai efficient si mai rentabil.

 

O zi buna.

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Va multumesc domnule Neculai.

 

Astept mesaj pe forum de la dumneavostra  cu un e-mail unde va voi trimite date de contact si descriere mai amanuntita cu procedurile, preturile si serviciile oferite.

 

Doamne ajuta zic si eu sa rezolv cat mai repede cu toate formalitatile si sa-i dau drumu la treaba. Ca si clientii ce vor dorii sa colaboreze cu mine sa inceapa sa  taie din costuri.

 

Sper sa reusesc sa obtin cel mai mic pret posibil pe litrul de motorina. Studiez si optiunea de a pune la dispozitia colaboratorilor un Biodiesel de calitate ce nu va aduce mai multe daune decat economie, pe care as reusii sa il aduc la un pret  sub pragul de 4.55 ron, sau chiar mai putin depinde de furnizori,de seriozitatea lor si de calitatea produsului ce il pun la dispozitie.

 

Am incercat mult piata si cum la noi in Romania se poate intampla orice,  sunt multe obstacole in ceea ce priveste calitatea produselor engross, si nu intodeauna ce este ieftin este si bun.

 

 

Va multumesc,

 

Drumuri bune si fara incidente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna ziua!

 

Imi cer scuze.

 

M-am gandit ca din moment ce nu sunt inca intrat in sistemul fiscal, sa nu deschid inca un anunt publicitar, ci doar m-am gandit sa anunt cumva ca se va deschide o firma ce va venii in ajutorul transportatorilor.

 

Doar am pus la punct bazele si  structura pe care aceasta va functiona. Activitatea propriuzisa inca nu a inceput.

 

Imi cer scuze daca am incalcat regulile.

 

Am sa deschid un nou topic la sectiunea de publicitate.

 

Va multumesc.

 

Toate cele bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Cam roz vezi treburile. Sunt curios ce fel de motorina ar fi aia la 4,6-4,7 ron sau de unde  o cumperi ca sa o vinzi cu pretul asta. La firma care lucrez cumparam       150 000 litri pe luna si cu tot cu discounturi nu ajungem la pretul asta si daca ai intarziat o zi cu factura te blocheaza. Ma i-a in calcul si tepele pe care le primesti ca doar suntem in Romania.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buna dimineata,

 

Stiu la ce va referiti, cunosc foarte bine nenumarate cazuri in care s-a primit motorina mai neagra decat petrolul in sine, de iti era frica sa o bagi in rezervor, asa este in Romania pentru ca asa au fost invatati, sa nu se comenteze.

 

Motorina va fi Petrom, Rompetrol sau MOL, aceeasi pe care o gasiti si la peco. Daca ai timp sa cauti, gasesti si la pretul asta.

 

Si nici un strop nu va intra in rezervoarele mele pana nu i-au mostra din ceea ce vrea sa imi furnizeze, ca nu isi bat ei joc de munca mea.

Daca nu se doreste lucrul asta,  nu accept nimic,  il trimit inapoi pe poarta pe care a intrat. Vad eu cum ma descurc dupa aceea, oricum o sa-mi fac si card la un peco prin apropiere de firma, in caz de se intampla ceva sa pot trimite colaboratorii sa alimenteze, suportand  diferenta pe costurile mele. Si pe langa acesta voi avea si rezerve,  exclusiv pentru astfel de situatii.

 

 

Totul se discuta la semnarea contractului cu furnizorul de motorina. Daca accepti unele conditii de la inceput,  asa o tii pana la capat.

 

Va multumesc mult.

 

Am sa deschid un topic nou la sectiunea de publicitate pentru a nu incalca regulile forum-ului.

 

Alte discutii le vom dezbate pe acel topic.

 

 

Drumuri bune fara incidente.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.