Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

CAUTAM COLABORATORI CU CAP TRACTOR SI SEMIREMORCA


rby79

Postări Recomandate

  • Members

Va oferim contracte intercomunitare pe Spania, pe care le incheiati dumneavoastra direct cu firma spaniola. Aveti posibilitatea de a lucra in doua modalitati: Cu semiremorca firmei spaniole. Cu semiremorca dumneavoastra. -. Pretul pe km din Spania-comnunitate, este de 0,85€/km.Vi se pune la dispozitie card de motorina si aparate viavat pentru autostrazi - Vi se asigura un minim de 12,000km pentru un sofer si intre 18000 si 22,000km pentru doi soferi.. Plata se realizeaza prin sistem confirming (linie de descontare) cu un comision de 4% in termen de 7 zile dupa depunerea CMR-urilor. Majoritatea curselor sunt din Spania catre: Germania, Olanda, Anglia, Franta, Italia, Belgia,. Cursele de retur sunt oferite cu o zii inainte sau in aceasi zii a descarcarii pe comnunitate.. Compania noastra va ofera: Servicii de dispecerat 24h/zi pentru solutionare tuturor problemelor aparute. Colectare de documente de la soferi dumneavoastra. In speranta unei colaborari, un ezitati sa ne contactati. robert: 626654299/ rby_79@yahoo.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Salut !  rby79cum se lucreaza la prelata sau frigo? pret /km este numai pentru cap tractor?  se plateste chirie pentru semiremorcile oferite de firma Spaniola? daca poti trimiteti ceva informati mai detaliate despre oferta dv.     cortrans.2002@yaho.com ,        o zi frumoasa!

Editat de cico_3504
ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Un singur sofer ,minim 12000km , cap tractor+semiremorca,pret 0.85centi/km,prelata. Nu mai avem remorci disponibile si ar fi de preferat sa veniti din tara cu tot cu remorca chiar si inchiriata pentru  ca este mai ieftin.

2 soferi doar cu cap tractor,minim 18000km, 0.85centi/km. Drumuri bune

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Moderators

cargoblu..de curiozitate...ofertele altora sunt nerentabile..insa oferta ta e acceptabila...nu iti trezeste curiozitate..??...daca ai o oferta mai buna ii poti ajuta oferindule datele de contact..poate am o impresie gresita si tu de fapt nu vrei sa te autopromovezi..gresesc eu... O:-)  O:-)  O:-)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegilor... astia nu se mai satura de prostit lumea. Scuzele de rigoare pentru limbaj. Cum ......sa lucrezi pe 90 de centi pe kilometru cand pe spania iti pune 27 de tone pe masina . Tii consumul numai la 40 % .Auzi ca din banii astia trebuie sa-ti inchiriezi tot tu remorca. Si cu sconto de 3,5 % aia e valabil daca faci linie la banca si iti iei banii in maxim o ora. La 7 zile banca nu mai percepe nici un sconto. Bataie de joc. ....

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cico_3504  Nu-ti inteleg ideea .

Eu m-am referit la faptul ca 0.85 este faliment curat pe comunitate .

Eu lucrez la 0.85 - 0.90 + taxe de drum . Acest pret mi se pare rentabil .

 

Exista firme care platesc chiar mai bine . Cine este interesat poate sa ceara mai multe detalii .

Eu nu intermediez si nici nu am nevoie de parteneri .

Doar dau sfaturi , pentru ca si eu m-as fi bucurat sa fi primit sfaturi bune , cu preturi reale , cand eram la inceput .

Editat de cargoblu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

pai nici nu ai lasat initiatorul sa raspunda..el da 0,85...tu lucrezi pe 0,85-0,90... plus taxe drum..poate da si el taxe..sau poate nu da..trebuia sa il lasi sa raspunda el..apoi..ai tot intervenit la mai multe subiecte comentind negativ la fiecare...dupa care pusesei si tu o oferta..parca..asa ca mie mi s-a parut foarte ok sa te intreb..tu poti citi un subiect si trece mai departe...sau dupa cum am spus..stii firme care platesc mai bine..fa subiect separat si discuti acolo..e mai util asa zic eu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu nu am nicio oferta . Daca am dat o oferta cuiva , am dat sa-l ajut . Dar eu nu ofertez nimic . Decat sfaturi bune .

Fii mai atent inainte sa faci afirmatii , zic eu , ca mi se pare ca sari aiurea in subiect . 

 

PS : A avut destul timp sa raspunda , si daca ar fi platit si taxele ar fi zis din prima , nu e ceva sa omiti . Sunt 10 - 15 centi / km . Nu doi lei .  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Eu cred ca e foarte bine sa se atraga atentia pentru tarifele oferite de catre acesti intermediari "bine intentionati". Altfel se va ajunge sa se scada tarifele asa cum s-a intamplat si in Romania. Totodata se vor micsora si nivelul diurnelor, si asa de tot rasul la unele firme. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

deci iti amintesti numai ce vrei....asta iti zice ceva..??

 

'''Va rog gasiti mai jos detalii despre oferta noastra :

   Anglia, majoritatea incarcarilor/descarcarilor sunt focalizate in ‘cadrul unui patrulater’ ''

promovata indirect..ca de..nu e a ta..

 

 

nu spun nimic despre salariul oferit de tine..1000-1300 euro...

asa ca te rog..pe mine macar...nu ma mai considera aerian ..ceea ce incerci tu sa faci e vizibil..

 

asa ca este bine sa lasam offtopicul...vrei sa dai sfaturi unora..fao cu cea mai mare placere..deschide un subiect si ofera....nu le mai amesteca insa...o alta oferta...rea..buna..asa cum este prezentata...e o alta oferta..citesti si daca esti interesat postezi..altfel..ignora si treci mai departe...

 

 

si inca odata..el ofera 0,85...tu lucrezi pe 0,85-0,90..deci identic cu o usoara marja de 5 centi..plus taxele...adica pleci de la aceiasi suma..uneori prinzind ceva mai bine..dar nu tot timpul...asa ca 5 centi maxim..nu e 10-15 centi/km..

e ca la administratie..tu ai de luat bani..si cel de acolo iti tot arata calcule contabilicesti incit dupa vreo ora si tu esti convins ca de fapt trebuie sa aduci bani de acasa sa le dai..nu sa tii dea ei inapoi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • Members

Prietene , pe Spania - Germania(Valencia - Dresden) taxele de drum sunt 15 centi / km la Euro 5 . Ia Map&Guide si ai sa vezi .  La fel e si pe Romania - Germania . 

 

Ultimul contract de munca semnat de sofer a fost pe 1 Ianuarie 2016 cu 2000 RON brut + 50 Euro / zi diurna . Nu stiu de unde si scos tu 1000 - 1300 Euro . Daca-mi dai o adresa de mail ti-l trimit scanat . 

 

Cat despre ce ai citat tu acolo , este exact anuntul primit de mine de la firma Ewals , i-am dat copy/paste , dar l-am si pus in GHILIMELE , ca oricine sa inteleaga ca am citat ceva . Dar se pare ca nu toti inteleg . 

 

Ma repet din nou : nu fi aerian , si citeste tot textul ,  nu mai sari aiurea in subiect . 

 

Ies din aceasta polemica cu tine , pentru ca nu are rost , ma faci sa-mi pierd timpul aiurea . 

 

Spor la treaba sa ai !

 

Cine vrea mai multe informatii sa ma contacteze pe privat . Astfel evitam comentariile inutile . 

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...
  • Members

Salutare tuturor, as dori dacă poate cineva sa ma îndrume și pe mine pentru ca sunt nou pe piața și nu am experienta... Vreau sa cumpăr sau sa închiriez un cap tractor pentru a lucra pe comunitate(tractare remorci) și nu știu cât se da/cere pe km cu sau fără taxe și dacă știți ceva firme sau depozite care cauta tractionisti. Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.