Jump to content

A obligat statul sa ii plateasca inchirierea unei masini de teren.


ROUMAN

Recommended Posts

  • Members

Mai jos redau un articol preluat de pe site-ul de stiri "digi24.ro".

 

http://www.digi24.ro/embed/Stiri/Digi24/Special/Romania+cu+incetinitorul/Primaria+Baiculesti+decizie+instanta+drum+prost?video=0&width=600&height=400"scrolling="no" width="600" height="400

 

"Decizie în premiera în lupta soferilor cu autoritatile care nu repara drumurile proaste.

O femeie din Arges a obligat statul în instanta sa îi plateasca închirierea unei masini de teren: drumul de la soseaua principala pâna la casa ei este impracticabil. 80 de euro pe zi ar trebui sa ii achite Primaria din Bculeti, care a fost obligata de judecatori si sa se apuce urgent de asfaltare.

„Mai ales în perioadele ploioase, vin torenți, se și vede ca a plouat, uitați cum curg torenții, e absolut impracticabil pentru o mașina normala de oraș”, spune femeia.

Simona Niculescu a locuit 30 de ani în Frana. S-a întors acasa în satul Bculeti, unde a construit o casa Nu s-a gândit însa ca drumul de acces va fi o problema

„Când am ras sinistrat anul trecut, în decembrie, șeful ISU Bculești, în glum mi-a zis sdau clima în judecat smmut în California sau smi iau un 4x4”, povestește Simona Niculescu.

Femeia a urmat sfatul i a apelat la instan unde a avut câtig de cauz Judecoria Curtea de Arge a decis cPrimia trebuie sasfalteze drumul, dar i si pleascfemeii 80 de euro pe zi, pentru închirierea unei maini de teren. Vehiculul ar trebui so ajute pe femeie sparcurgcei doi kilometri de la oseaua asfaltati pânla casa ei.

„Cum sîi dau eu acelei doamne 80 de euro pe zi sau chiar un euro, când eu am familii cu grad mare de sie, cu cinci sau ase copii, care nu primesc niciun leu de la stat”, spune primarul comunei Bculești, Nicolae Dragnea.

Localnicii din Bculeti au primit cu bucurie decizia instanei.

„Dar ar trebui spleascPrimaria, nu din fondurile oamenilor, ci din salariile celor care au hotât snu se fac fiindcputeau sfacdrumul, dar nu au vrut, s-a încânat primarul”, spune un localnic.

Reporter: Drumul cum este?

Localnic: R na…ce mai…

Reporter: Se poate urca pe el cu mașina mica?

Locanic: Se poate, dar daco rupi cine îți mai dbanii pe ea …

Decizia judecorilor privind plata celor 80 de euro pe zi, pentru închirierea unei maini de teren, poate fi atacatcu apel. În schimb, hotârea prin care Primia e obligatsasfalteze drumul a ras definitiv Pentru cedilul nu a pus-o în aplicare, instituia ar trebui spleascpenalizi în valoare de 100 de lei pe zi."

 

Ne mai miram de ce, nici Talibanii nu vor in Romania!

Edited by cico_3504
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.