Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Elevii vor protesta pe 1 iunie, in cazul blocarii bacalaureatului


MANV10

Postări Recomandate

  • VIP

Elevii ameninta cu marsuri de protest in 1 iunie in cazul blocarii bacalaureatului, argumentand ca incheierea situatiei scolare si sustinerea examenelor reprezinta un proces firesc al actului educational la care ei au dreptul prin Constitutie.

"Consideram ca santajul sindicatelor, cadrelor didactice, de a refuza participarea la examenul de bacalaureat este un act josnic, iar elevii sunt folositi, fara acordul lor, ca masa de manimai calmre pentru rezolvarea unor probleme salariale", se arata intr-un comunicat al Consiliului National al Elevilor, citat de Mediafax.

Elevii atrag atentia ca legea presupune ca sindicatele, in caz de greva, sa asigure cu o treime din personal minima functionare a activitatilor educative.

"Solicitam ca organizatiile sindicale sa asigure numarul necesar de cadre didactice pentru desfasurarea probelor de Bacalaureat, respectiv pentru repartizarea la liceu a absolventilor de clasa a VIII-a", se mai arata in comunicatul citat.

Sindicalistii din invatamant au iesit nemultumiti de la discutiile de aproape trei ore, de marti, cu ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, precizand inca o data ca mentin greva din 31 mai si ca sustinerea examenului de bacalaureat ramane sub semnul intrebarii, ei cerand o intrevedere urgenta cu premierul.

Nu lucra mai nimic, da striga ca vor salarii!!!!!GUNOAIE DE OAMENI,Au 4 luni de vacanta din 12,lucreaza 6 ore pe zi,(teoretic,ca practic,vreo 4,5) Nu se streseaza,daca vor predau daca nu stau si povestesc,si multe altele,iar un doctor/grefier la tribunal care munceste si are o gramada de responsabilitati ia mai putin ,Unde ii dreptate?RUSINE RUSINE!!!!!

La 6 ore cat lucreaza(repet ,TEORETIC) mai pot sa isi gaseasca un Job ,dau meditati pe zeci de milioane de lei pe luna(bani care nu se impoziteaza)

Sursa:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7321755-elevii-vor-protesta-1-iunie-cazul-blocarii-bacalaureatului.htm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VIP

O sa avem de suferit...rau de tot,dar nici nu poti trai cu 600 lei pe luna.

La 6 ore(teoretic,practic 4,5) cat muncesc ii si prea mult,au timp sa isi mai ia un job!!!  multi nu traiesc din salar ci din meditati!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Man,Leo, aveti mare dreptate.Sa nu uitam ca profesorii in ultima vreme cam iau banii de pomana, de elevi nu se ocupa asa cum ar trebui, au unele bonusuri banesti pt. carti si tinuta.Sa nu uitam faptul ca ei au adus la prapad sistemul de invatamant fiindca nu s-au ocupat de elevi dinadins, fiindca numai asa puteau preda ore in particular si sa nu omitem faptul ca s-au facut si inca se mai fac bani frumosi,LA NEGRU, cu predatul orelor in particular( asta este valabil pentru materiile importante, sa nu generalizam acum).Cei care au dus cu adevarat greul au fost si sunt invatatorii, cei care au destule batai de cap cu cei mici. sa nu se planga un profesor care ia 10-12 milioane(lei vechi) salar in timp ce un muncitor pe santier ia 6.NU ESTE NORMAL SI NU AU DREPTUL sa-si bata joc de copii ,copii ce sunt viitorul tarii. Nu trebuie sub nici o forma sa impiedice desfasurarea examenelor , deoarece elevii sunt cei care sufera, lor le este afectat viitorul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.